Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, teď už chápu, proč jej obdivujete. Protože víte celkem kulový. Takových obdivovatelů má Babiš tisíce a čím méně toho vědí, tím více mu tleskají.

Babiš nemůže užívat své miliardy na pláži v Karibiku, protože bez státní podpory a jím ovládané státní moci by se ty jeho miliardy vypařily jako pára nad hrncem. Je u nás vydáván za úspěšného podnikatele, ale jmenujte mi jedinou firmu, kterou on založil a pozvedl svou pílí a svými manažerskými schopnostmi. Vše co vybudoval je založeno na podvodech, konexích z bývalého režimu a státní podpoře.

Není náhoda, že do politiky se pustil v době, kdy voliči začali více využívat preferenčních hlasů a odstavili od koryt nemalou část těch, kteří podpoře jeho byznysu ve sněmovně pomáhali.

12 0
možnosti
SN

:-)....Pane Chuchmo ! KDyž víte i jeho podvodech, proč ho nežalujete?

Až dokážete to co on a bude zaměstnávat 30000 lidí, kteří jsou velmi spokojeni, tak před Vámi smeknu. Jinak jsou to jen hloupé, bezobsažné řeči. Vím o čem píšu. Dělají u něj dva moji synovci a neteř, nestěžují si, chválí ! Věřím, že to dokáže udělat i v politice a lehkoživkové a mluvkové postupně skončí. Proto ten odpor! Rv

1 3
možnosti
MP

EET nic nepřinese to je jen sledování příjmů nikoli výdajů. Pokud někdo krátil příjmy, od zavedení EET bude navyšovat výdaje a jsme tam kde jsme byli.Mnohem zajímavější by bylo zjistit kolik agrofert požaduje vratku DPH za zboží které opustilo Čr.a nejen agrofert.

6 0
možnosti
LS

Ne že bych byl kdovíjaký expert na DPH, ale není to tak, že ze zboží, které nakoupí si DPH může nárokovat a pokud ho následně prodá do zahraničí, tak už DPH neodvádí a tím pádem si nic nenárokuje? A pokud to zboží vyrobí, tak je to to samé? A že to tak mají úplně všichni a on v tom není žádnou vyjímkou?

0 0
možnosti

Pane Buriane, ať je to, jak je to, napsal jste to dobře a srozumitelněR^

(a teď si vezměte helmu, jinak utrpíte úraz argumenty proti)

4 5
možnosti
PV

P25a46v36e65l 76V62é56b31r

14. 1. 2016 11:12

Nestačilo napsat "Babiš je můj bůh!"?

1 1
možnosti
II

Pokud by se EET zavedlo, bude to celé tak drahé - počáteční investice + provozní náklady, že to, co by se snad vybralo navíc na daních, by nejspíš nepokrylo ani tyto náklady. Takže jediný, kdo by na tom profitoval, by byly Babišovy firmy, které by to realizovaly.

Nicméně, pokud by stejně jako v Chorvatsku 30 % firem ukončilo činnost, bude to čisté mínus. Ale opět plus pro velké podniky jako Agrofert, protože pro ty to samozřejmě bude znamenat vítaný úbytek konkurence, větší podíl na trhu, možnost zdražit produkty a dosahovat vyšších zisků.

8 0
možnosti
JD

můžete mi říct, jakou konkurencí pro Agrofert je živnostník, kterého položí investice pár tisíc?

2 4
možnosti
JD

proč kalousek tak nenávidí babiše? Protože si za 20 let v politice dokázal nakrást jen zlomek toho, co babiš dokázal vydělat. A vydělat v právním prostředí, které kalousek se svými kamarády a pro své kamarády zaváděl.

4 4
možnosti
PV

P40a12v80e36l 63V33é28b22r

14. 1. 2016 11:09

Myslíte, že tolik miliard se dá vydělat (myslím skutečně vydělat, ne "získat" - to není vždycky totéž)?

1 1
možnosti
OK

Babiši náš, jenž jsi na nebesích,...

0 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1130x
S přibývajícím věkem mne psaní začíná bavit stejně jako sport. Píšu rád a možná ne úplně blbě, protože má kniha "Povídky toaletní" se dobře prodávala. "Úsvit", první díl trilogie "Soumrak nosičů" o českém showbyz vyšel vloni a právě "křtíme" nový román "Julie v červnu, Romeo na konci listopadu. Jde o veselou tragedii popisující vztah starého chlapa s mladou holkou. Více na www.oliverburian.cz

Můj Kodex blogera:

1) S blogy neotravuju ty co mne a mé názory znají, píšu pro čtenáře idnes.

2) Píšu tak abych čtenáře pobavil a když někoho urážím tak jen ty co si to zaslouží:o)!

3) Neškemrám u kamarádů o karmy!

Seznam rubrik