Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sklouzlo to do stejné orchestrace, jako bývaly oslavy 1. Máje. Ty s oslavou práce taky neměly pranic společného. Byla to oslava vládců nad pracujícími.

10 2
možnosti
Foto

I54v33a34n 66M80a96r49e57k

18. 11. 2015 9:19

P.Máco, p.prezident ČR.[>-]Miloš Zeman má na rozdíl od jiných svůj domov zde a stejně tak ho měli a mají účastníci na tomto setkání , takže o čem je vlastně ten Váš "blog" a poznámka: "mezi svými" ?

A propo, ten Váš "blog" . . . . .opět a zase "pel mel"  všeho možného i nemožného ale hlavně překypující nenávistí.

Už pode mnou zde debatér p.Petřík vzpomenul dění na Ukrajině. Já jsem se Vás též před nedávnem otázal jaký názor máte na to že byla zatčená ukrajinská ministryně a obviněná za masakr na "Majdanu" , a jak je možné že ukrajinská vláda "dala pryč ruce" od příslušníků batalionu "Azov" a dalších. odmítla s nimi o čemkoli jednat a neudělí jim ani za "záslužnou"  činnost pro Ukrajinu ani slíbené ukrajinské občanství? Na  otázky jste vůbec nereagoval i přesto že se pokládáte za největšího odborníka na Ukrajinu, spíš jste se jen pokrytecky odmlčel a nebo jste debatéry napadl s argumentem že otázky jsou mimo téma debaty  ! Už jsem Vám to psal nejednou, Vaše blogy jsou jen snůška lží a nenávisti a vy jste pokrytec nejvyššího stupně ! Pokud by jste měl s tímto označením nějaké poblémy má adresa je v redakci ,mějte se .

10 13
možnosti
Foto

Bohužel, v případě, že se pan Máca nezmůže na odpověď, tak Vám napíše, že trollujete.

4 8
možnosti
Foto

Kdy nám pane Máco napíšete něco o ukrajinských volbách?

Západní i naše média mlčí jako zařezaná, jen jsem našel tohle: http://www.nazorobcana.sk/novinky-spravy-aktuality/politika/clanok-2690/ukrajinsky-sok-v-nedavnych-komunalnych-volbach-zvitazili-kandidati-opozicnych-stran

6 3
možnosti
RM

R24o77m63a34n 51M10á22c39a

18. 11. 2015 8:37

napiste o tom sam... Vas boskovicky think tank na to dostatecne kapacity ma...

6 3
možnosti
ZB

Karma.Ta skupina lidí a největších stoupencu Zemana je opravdu hodně vypovídající o tom,jaké typy lidí a s jakou politickou orientací Zeman přitahuje....ted jsou největší "zemanovci" Usvit s Konvičkou....Rv

13 4
možnosti
RM

R55o19m95a58n 50M37á21c40a

18. 11. 2015 8:20

diky...

a jen aby Veleba nezacal zarlit, ze mu chce nekdo sebrat roli dvorniho poklonkare...

6 3
možnosti
LN

...nic ve zlém...ale prezident na žádné akci BPI nevystoupil....Albertov byla od počátku prezidentským týmem plánovaná akce...BPI plánoval a původně i oznámil akci na podporu prezidenta na Hradčenech...a teprve po potvrzení jeho účasti na Albertově byla akce přesunuta právě sem....

...ani já spoustu ba možná většinu...jeho názorů nemusím....ale v otázce islámu a imigrantů je jedním z mála kdo říká na plnou hubu holou pravdu....i proto jsem na ten Albertov šel....

9 0
možnosti
JC

A co kdybyste, prosím, napsal alespoň krátký článek o té akci na Albertově, zřejmě je potřeba uvádět věci na pravou míru. Nemyslím to vůbec ironicky, naopak, rád bych to věděl od někoho, u koho předpokládám objektivitu právě vzhledem k tomu, co jste ve svém příspěvku napsal. 

Článek autora mi přijde hodně zavádějící, neobjektivní. A ještě špatně napsaný. Vy to umíte, i se svým pověstným, pichlavým sarkazmem, mnohem lépe.

Díky.

3 4
možnosti
MK

RvRvRvČlánek je snůškou nepravd a účelových tvrzení.

Zdůvodnění:

1) Prezident nic nepošlapává, jen plní slib, že se za rok vrátí. Hnusný způsob chování publika před rokem jste neodsoudil, ale krajně se Vám nelíbí, že stejné publikum nepřišlo zas.

2) Odpor proti Zemanovi, který před rokem způsobil mezinárodní ostudu, vybublává z neschopnosti příznivců spícího knížete, demokraticky přijmout porážku a uznat vítěze. To je především síla, která národ rozděluje.

3)Prezident nepřišel na demonstraci BPI, ale BPI přišel za ním, neb od počátku byla sešlost odpůrců islámu vyhlášena na podporu prezidenta za jeho názory na islám.

4) BPI není proti náb. svobodě, ale poukazuje na to, že není bezbřehá. Platný zákon ji omezuje a existence islámu v ČR je porušením tohoto omezení. Dostudujte, zjevně mluvíte o něčem, o čem toho moc nevíte.

5) Přítomnost všech účastníků byla na místě a připomenutí si zlomových dat (39. a 89.) má přímou souvislost s dneškem. Obě data se týkají začínající nebo končící diktatury a dnes se do Evropy cpe diktatura jiná; ta islámská.

Až budete zase chtít něco napsat, nemyslete jen na své klaky a  přitakávače, ale zkuste vzít na pomoc rozum a objektivitu.

9 16
možnosti
JC
DA

D71a64v86i17d 34A71d61l59e66r

18. 11. 2015 0:11

No, já se neměl dívat. Málem jsem se poblil.

Vám R^, i když notně zhořklý.

9 4
možnosti
RM

R33o48m57a28n 45M40á58c86a

18. 11. 2015 0:36

diky... no taky mi z toho neni nejlip... hadam, ze pristi 17ty listopad prijede snad i samotny Putin to s MZ na Albertove oslavit...

2 1
možnosti

R^ Díky!

Také mám pocit, že již druhý státní svátek byl zneužit!

:-)

7 2
možnosti
RM

R83o93m66a73n 31M42á38c45a

17. 11. 2015 23:57

diky... kdyby mi nekdo pred par lety rekl, ze prezident CR, bude 17. listopadu vystupovat pred "konvickovci" a na podiu s nim zrovna 17. listopadu budou prorusti aktiviste, tak bych si myslel, ze se zblaznil... bohuzel realita... kam az to zajde

8 2
možnosti
JS

Děkuji panu Mácovi za zveřejnění fotografií paní Jeleny Vičanové. Nádherná, mladá, třiceti pětiletá žena. Všude jí to náramně sluší. R^;-D

9 3
možnosti
Foto

Ještě jste možná opomněl poděkovat i za foto jednoho zdejšího obzvláště oblíbeného virtuálního mluvčího, ač na foto je poněkud otočen. Však přesto nezaměnitelnýR^

6 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik