FF

Já bych k tomu mávání také něco měl. A sice to, že nám teď byla výrazně přistřihnuta křidélka. Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by to vypadalo, kdybych jen tak si zamával, a jelikož se zde fantazii meze nekladou, vzlétl bych do oblak. Mohl bych se tak lehce dostat i z jednoho okresu do druhého. Vyvstává tedy otázka zdali bych něco porušil a letová hlídka PČR by mě donutila minimálně k mezipřistání a následně dlouhodobé karanténě, či bych byl klasifikován, jako pták, který má povoleno používat vzdušný prostor, jak se mu zlíbí, což by rozhodně ale nebylo špatné. Jednak je tam z vysoka pěkný rozhled, jednak tam není nejspíš ani slyšet křik dětí, ba ani křik Štoselových sousedů, sousedek a jejich dětí a dětí jejich dětí a dokonce i jiných příslušníků jeho obce, kde se on tak mívá a kde si tak mávají.

A když už bych si tak visel v tom v tom letovém prostoru, který by doufám nenarušila žádná stíhačka či jiné podivně vzhlížející těleso, bylo by mi šuma fuk, jestli jsem ošklivé káčátko či nebuď labuť. Možná tím andělem bych chtěl být, protože bych byl sice neviditelný, ale moje skutky by byly viditelné. Tady jde ovšem o to zdali by takové mé dobré skutky byly přisouzeny mně jako andělovi či někomu jinému, který by se jich ani nezúčastňoval a jen si přivlastňoval cizí zásluhy. Mně, jako andělovi by to ovšem bylo také šuma fuk neb bych ve své dobrotě neměl nijakého zájmu zdůrazňovat čí jsou ty dobré skutky vlastně zásluha. Bohužel, ale anděl nejsem a možná ani nepáchám dobré skutky. Chci tím jen říct Michalovi, že ho jako anděla vidět nemohu neb andělé se jen velice málo zjevují ve skutečné podobě, ale mohu ho vidět, jako dobrého člověka, a tak mu touto zpovědí chci alespoň pěkně zamávat tak, kde se on tak mívá a kde si se sousedy mávají a případně i říkají, aby nebyly labutěmi.

Jo a jinak jsem si právě také prošel covidem, ale už zase skáču přes kaluže, což jste jistě poznali sami.

Foto

Ty taky?

Loni každej říkal, že nezná nikoho kdo by to měl. Tak teď se říká, že neznám nikoho, kdo by to ještě neměl.:-(

Tak ať už je lípR^

Chápu, že jsi chtěl trumfnout Michala délkou příspěvku. Ale dají se v tom textu najít trhliny. Např. co kdybys byl identifikován v luftě jako dron, UFO, nebo záškodník? Mohlo by snadno dojít k rychlému sundání na zem:-))

Hele Fleec, já tedy nevím, ale kaluže dávno nejsou...

Ale jinak ses pěkně rozepsal...to zase jó:-))

A už buď zdráv jako páv (lepší jak labuť, že jó:-))))

FF

Heleďse ty jedna Šípkovic z první lavice, soustřeď se trochu. Ty Tvoje trhliny nejsou vůbec trhlinami neb jasně ve slohu popisuji, co by mohlo být, kdybych po vzlétnutí něco porušil, že bych mohl být, jistou pověřenou hlídkou třeba donucen k tomu či onomu;-O

Jinak pravda je, že jsem byl Michalem inspirován, což ovšem nemá s délkou příspěvku co dělat. Prostě jsem jen dlouho nepsal a občas mám pak z toho přetlak, který se projevuje velice různorodě. Tentokrát se projevil zcela jednoduše ve znacích.

A ják, že kaluže už dávno nejsou? Zrovna včera jsem do jedné vstoupil neb jsem si jako naschvál zapomněl poskočit. Ono také není divu, když jsem už drahnou dobu neskákal.

A kdybys zase měla nějaké připomínky, tak jen je kliďánko vyslov neb jsem zrovna v dobrém rozmaru a na tiskové konference, koberečky a jiné patálie maximálně soustředěný;-D

Jinak ale díky za přání, ať jsem zdráv, jako páv;-)

Tentokrát vyloženě dobře napsaná reakce. Neb výrazy....přetlak, poskočil, neskákal...vysvětlují tvé rozmarné chování pod lavicí:-))))

FF
M65a80r13i87e 87Š82í58p70k14o31v63á:

..a je ti jasný, že máme pod lavicí teď utrum, tak jen doufám, že ses penálu na čas dost nabažila;-D

F98r87a52n14t64i36š32e34k 76F31l61í59s15e57n37s91k22ý:

No, nabažila...človèk někdy neví, kdy má dost:-))))))

Ale de to.

Foto

Viditelné písmenko je taky skutek. Natož tolik písmenek. Tak se nemusíš ani neviditelnit nebo hledat k textu nit.

Dobrý skutek už spáchal. Nebo spíchal. Písmenky.

Přelétat hranice okresu je malér. To může narušit rovnováhu planety, výbuch sopky nebo (a hůř) naštvané manželky, která si myslí, že se vymlouváš, abys nemusel koupit-ty-šrouby-do-rozviklané-židle "vždyťtitoříkámužpodesáté". Dají se dneska vůbec někde koupit šrouby? Nebo došly, protože byly všechny použity, aby se nám utáhly?

Přeji lehké skoky přes kaluže. Taky jsem "po". A už mám i očkovací bumážku, tak jste se mnou v bezpečí v letu, skoku i mezi šrouby.

...šrouby se přece valej holkám do hlavy:-)))) a je nakoupeno!

  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,45
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.