Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

USA - to bude jednou veliký problém. Ta země patří mezi největší konzumenty ropy a obecně energií a přitom vyrabí energie jen velice málo. Oni rabují země na Středním východě a v Jižní Americe za účelem levné energie, ale jakmile se toto ukáže nedostatečné, pak nechci vidět jejich řešení.

4 7
možnosti
VV

USA  už problém je - blízký východ, severní afrika, ukrajina atd a ještě přerůstající multikulti a feminismus;-€Rv

3 3
možnosti
IJ

Já si zase pamatuju, jak zdegenerovaná FPÖ (rakouská obdoba vašich Svobodných) hystericky ryčela pokaždé, co se řeklo slovo Čech a nejradši by bývali byli postavili na hranicích s ČR plot, abychom tam ani nepáchli na ten, jak vy říkáte, slavný západ.

3 0
možnosti
MH

Nejsem sice žádný světoběžník, ale procestoval jsem toho už poměrně dost. Dost před lety a nyní po delší přestávce se pomalu opět vracím na kdysi navštívená místa a musím beze zbytku souhlasit s vyřčeným. Amerika má opravdu to nejlepší za sebou a obávám se, že líp už nebude. Anglie se vydala cestou Orwellova Velkého bratra až z toho mrazí, jak to tam lidem vůbec nedochází, a zbytek Evropy taky pomalu jde do kopru. Nesnáším tu v ČR sice to malé české buranství, absenci studu za cokoliv a kdykoliv a právní lobby utrženou ze řetězu, ale jinak jsme opravdu takový malý ostrůvek selského rozumu, který si s každou regulací doposud nějak poradil. Doufejme, že nám to ještě nějakou dobu vydrží.

11 2
možnosti
MT

Jo, a TTIP muze hodne z techto veci u nas v klidu taky zabit... :-/

3 0
možnosti
RM

Není tam napsáno nic převratně nového, všechno to jsou (alespoň mě) známé věci. Ale je to fakt hezky napsaný R^.

2 0
možnosti
PN

P75e33t64r 44N69o86v79á95k

1. 9. 2015 17:35

líbí se mi řada zemí  

ale je pravda že čím dal méně těch tzv "západních" :-/:-/:-/

     

nechali jsme ze sebe udelat stado lhostejnych ovci!!  Brusel a Nadnarodni korporace si nas koupili ... :-/ 

     

kdyz se deje velke bezpravi my nebo politici se zacnou vymlouvat na spatne zakony... ... ... ... 

     

KDE TO JSME???

7 1
možnosti
JK

Proč mám vždy při návratu z ciziny ten pocit, že jsme po tolika letech měli být už někde jinde. Určitě platí "všude dobře, doma nejlíp". S tím souhlasím. Ale stále je na tom "západě" dost věcí, které nezbývá než obdivovat a doufat, že se jednoho dne prosadí i u nás doma. Většinou jsou to maličkosti, jenže právě ty maličkosti dokáží vnímavému jedinci mnoho napovědět... vy jistě víte o čem píšu.;-)

29 0
možnosti
LP

U me jasna podpora. Vsichni co tu mate s panem Machem problem se podivejte na sveho vyvoleneho bezpaterniho dluhoslava se svymi sliby(v nerealnem ekonomickem ramci). Nafackujte si pred zrcadlem volici toho oranzovyho marastu, kterej to cely devadesaty leta jen tahal ke dnu a do srabu.

42 4
možnosti
TP

Radši, než si potom fackovat, že volím stranu, kde jsou i takoví případi jako je prezident Jedlička ... tomu taky sláva vydržela měsíc dva a je ticho po pěšině, člověk čekal že všude budeme číst o novém Švýcarsku, superstátu svobodných kde jsou všichni krásní, bohatí a navěky žijící a ono nic ....

0 0
možnosti
JN

S platem z našich daní 500 000,- měsíčně nám bude vykládat Klausův nohsled jak se máme krásně. Lidi, nenechte si vymývat hlavy. :-(

7 29
možnosti
Foto

To píše ten, co si před každými volbami nechává vymývat hlavu někým jiným, podle toho, co si přečte v Blesku. ;-D

11 3
možnosti