Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Z34u26z29a20n54a 46V79a20s15s

15. 7. 2015 13:21

Milá autorka, síce rozumiem Vašej znechutenosti z počinov Hate free a pod. a asi by som dokázala pochopiť aj vytĺkanie peňazí z cudzieho a vlastného nešťastia, ale navážať sa do dievčaťa chorého na rakovinu je nechutné! Netuším, čo tým chcete dokázať, ale Vašej veci s islamom týmto škodíte a riskujete stratu sympatizantov.

15 3
možnosti
ZB

To muže být po takové špíně autorka ještě někomu sympatická...to snad neRv

5 5
možnosti
IB

Po zhnusení z článku přichází v diskusi úleva, že kus národa jsou normální, psychicky zdraví lidé, na rozdíl od autorky blogu.

14 5
možnosti
LR

Možná i dva kusy to budou.

4 6
možnosti
FF

F92i12l26i68p 42F73u90c20h45s

15. 7. 2015 11:35

S Vaším blogem se plně ztotožňuji, paní Hrindová. I já osobně se domnívám, že Lucie pojala svou kampaň naprosto nešťastně. 

Mimochodem, co kdybyste právě Vy, paní Hrindová, jakožto velká odbornice na danou problematiku a velice moudrá žena, vypracovala do budoucna jakýsi závazný manuál, podle kterého by se všichni ti, kteří onemocní rakovinou, řídili. Zcela jasně byste v něm vymezila, jak přesně se mají dotyční v průběhu své nemoci chovat, co přesně ještě mohou a co už ne. Jaké pocity, emoce a reakce mají přesně mít, tak aby to od nich bylo opravdu správné a skutečně poctivé. 

Pevně věřím, paní Hrindová, že se Vaší metodické příručky dočkáme co nejdříve a že ji naplníte stejnou dávkou empatie, jakou jste vložila i do tohoto svého mimořádně zdařilého blogu. R^

26 5
možnosti
Foto

R^;-) to je krása, že vám dal plus člověk, který všechny mínusuje. Myslím že nadsázka a ironie je mu  více než cizí. 

Nejsem si ale jista, zda autorka vyslyší vaši prosbu o sepsání manuálu. To by totiž zřejmě musela udělat zadarmo, a na to ona nemá čas ;-)

11 1
možnosti
VS

Od hodnot jako je pravda, láska, cit, pochopení, něha jste se Vy odvrátila už dávno. Na rozdíl od Vás dokáže Lucie Bittalová i svou nemoc obrátit v něco pozitivního.

Vy si pomažete ksicht lejnem a ještě se jdete ukázat, jak Vám to sluší.

14 5
možnosti
LM

Chápu, že se vám kampaň nelíbí. Je hodně drsná i na mě, ale díky tomu možná zabere, nenechává lidi v klidu, burcuje a třeba obtěžuje, ale to je ono, o to jde. Rozhodně se nad prevencí zamyslím víc díky tomuhle, než díky davu ženských v růžových tričkách...co mě ale udivuje je, jak můžete být tak nenávistná k té nemocné ženě. Jestliže píšete o tom, že vysílá negativní energii, tak jakou tímto příspěvkem vysíláte vy? Myslím, že jste uškodila především sama sobě.

17 3
možnosti
LR

Docela mne zaujalo, že si z našich daní vydržujeme takové Lucie, živící se tím, že píší nesmysly do těchto diskuzí:

http://www.online.muni.cz/student/5838-diky-trollingu-pracuje-pro-vladu#.VaYWkPmqpBc

5 5
možnosti
Foto

No, napálit opakovaně odsouzeného Lukáše Kohouta není trolling ale záslužná činnost!! 

Co nedokáží instituce, jako například policie nebo úřady, dokázala jedna tenkrát ještě neznámá holka R^

Mimochodem i aktivity paní Hrindové by se mohl brát jako trolling - pokud to berete z tohoto hlediska ;-)

8 3
možnosti
Foto

Jen zcela odborná vsuvka:  ten web je VELMI profesionální.

3 0
možnosti
ŠP

je, zadarmo ho dělali její kamarádi, kteří to umí - stačí se podívat na stránky pořádně

3 1
možnosti
HF

"Je to zvláštní svět těchto placených aktivistů - u svých pracovních povinností si najdou čas na další aktivity. Kdo si dnes může dovolit pracovat zadarmo? Trochu závidím, protože já si to dovolit nemohu a lidé z mého okolí taky ne." - Tak tedy nevím, co si mám myslet o aktivitě mé dcery, kdy jako studentka pracovala mimo své studijní povinnosti zdarma pro neziskovku "Spolu", kde se pomáhala starat o lidi s kombinovaným postižením. Jaké nízké popudy jí k tomu asi vedly? Nebo byla "sluníčkář" a to je přece také odsouzeníhodné!

Nikdo nemá rád nadávky jako rasista, xenofob, hysterka či slepice. Zato z nálepek sluníčkář, kavárna, v článku uvedených cool lidi (umělci), snobové, mají být ti druzí urvaní, ne? Hlavně, že autorka nemá ráda lidi s předsudky... 

Pokud nebudu klást rovnítko mezi islám a fundamentální muslimské teroristy a bude se mi příčit rozlévání vepřové krve kolem mešit, mohu být některou "naštvanou matkou" označena za islamofila, což se mi nelíbí, protože to skutečně nejsem. :-/

Z celého článku mám hodně nepříjemný pocit a dost mi pokazil den... Návážet se do nemocné holky a podsouvat jí nepěkné pohnutky mi přijde odsouzeníhodné. A nedomnívám se, že důraz na preventivní prohlídky může být škodlivý. Pokud někdo nechodí na prohlídky a shlédne kampaň slečny Lucie, může přehodnotit svůj přístup. Pochybuji však, že žije-li někdo promiskuitně, že nějaká výzva ho přinutí změnit svůj životní styl. Lidi žijí podle hesla "mně se nemůže nic stát" a že to tak není poznají v okamžiku, kdy se něco stane. Ovšem rakovina děložního čípku přece není pohlavní nemocí, promiskuita jen může zvýšit pravděpodobnost onemocnění o čtvrtinu. Proto jakékoli úvahy tímto směrem považuji za ubohé a dehonestující.

Omlouvám se za dlouhý příspěvek, systém mi nedovolí se k problému vyjádřit vícekrát, proto jsem musela vše, čeho jsem byla plná, dostat ze sebe naráz.

20 4
možnosti
LR

Mno, je-li promiskuita na počátku 1/4 a pravidelné prohlídky 1/4 zachrání, měla by kampaň obsahovat obé - nebo ne?

Dtto alkohol.

Žije-li někdo lehkomyslně a na prohlídky nechodí, pochybuji, že ho nějaká výzva přinutí změnit svůj životní styl. Lidi žijí podle hesla "mně se nemůže nic stát" a že to tak není poznají v okamžiku, kdy se něco stane.

4 2
možnosti
Foto

Mohu vedet jake fotografie a jaky web vam pripadaji "profesionalni"?? Nebo to byl jen laciny uvod k te zbyle spine ve vasem clanku?

3 2
možnosti
LR

a opět slovutný kritik bez argumentů

3 3
možnosti
ZB

No to je hnus...s takovými názory chcete vstoupit po boku Konvičky do politiky....Rv

8 6
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz