Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Boehmová (předpokládám ze zkušenosti, že dle zdůvodnění smazaných příspěvků jste to vy), co je prosím na konstatování v diskusi, že jistí jedinci přišli na sraz v pyžamu (doložitelné na vašich FB fotkách), dle vašeho uvažování považováno za tlolling? Je to snad fakt, že se zde sraz smí jen chválit, pochlebovat jednotlivým účastníkům, plácat se s nimi po ramenou a pokrytecky jim tvrdit, jak jim to náramně slušelo? Proč to tedy nenapíšete rovnou do diskusních pravidel, že dovoleno je pouze lezení do zadnice a pravda se nesmí pojmenovat pravým jménem? Není vám to trapné, mazat příspěvky jenom proto, že vám nebo vašim kamarádům nepochlebují? Děláte si snad z blogu iDnes soukromou párty, kde jiné názory než pochvalné nejsou akceptovány? Není vám trapné mazat příspěvky podle osobních antipatií, což jste například u mě několikrát udělala?

3 1
možnosti
Foto

B64l35o27g 84I89n83f15o

23. 6. 2015 11:57

Pane Černý, příspěvky jsem smazal já. Pokud se bez trollování neobejdete, zkuste to jinde. Jan Dvořák

1 0
možnosti

Skvělý sraz. Děkuji, že jste se podělili s čtenáři o tu atmosféru. Vidím ta moje oblíbené blogerky, které dostaly do vínku jak vtipnost, tak krásu. Vidím ale i to, že někteří blogeři užívají profilové foto staré asi 20 let!;-)

6 0
možnosti
Foto

jooo! Bylo to super! Jen bych prosila opravit mé jméno pod společnou fotkou....děkuju!

1 0
možnosti
Foto

R^Děkuji všem za milé setkání, za krásné fotky:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Moc hezké fotky z příjemného setkání. Díky všem:-)

0 0
možnosti
ZS

Zdravím všechny zúčastněné a děkuji Mirce, která mě omluvila... v sobotu jsem běžela maraton a tak jsem v pátek dolaďovala formu;-)... obojí se nedalo zvládnout...:-)

2 0
možnosti
Foto

Tak ale, mohla jsi ladit formu pobíháním po Žlutých Lázních ;-)

3 0
možnosti
Foto

Koukám, že všechny důležité věci se dějí v jediném týdnu v roce, kdy jsem mimo republiku. No, neva, zajdu si do Stromovky.

5 0
možnosti
ZS

Heli, ty bys měla začít jezdit na dovolenou v jiném termínu... no, já můžu mlčet, už teď vím, že můj srdcový maraton se poběží příští rok 18.6. a tak, jestli budou nohy a hlava sloužit, poběžím tam zase;-)

2 0
možnosti
Foto

Chybí fotky slavné dvojice s beruškami na tričku;-)

Letos mi to nevyšlo, škoda.

4 0
možnosti
Foto

Bylo mi potěšením! Jen škoda, že jsem se nemohla příliš zdržet. Díky a zase nashle!

3 0
možnosti
Foto

Zuzko, skvěle píšeš a jsi krásná baba, Tobě pámbu nadělil všema hrstma, gratuluju

3 0
možnosti
Foto

Také moc děkuji za hezký večer ve skvělé společnosti adminů a blogerů. Zdravím všechny  s halekáním, že to bylo FAJN a apeluji na absentéry, aby příště přišli! :-)

3 0
možnosti
Foto

bez brýlí jsem přečetla "reaguji na abstinenty, aby příště přišli", tak jsem z této info logicky vydedukovala, že vaše společné lázeňské setkání mohlo být příjemně husté

2 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.