Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB
JD

J25e33r14r77y 34D55a67n74ě21k

16. 6. 2015 11:54

Práce s lidmi postavená na numerologii? 

A proč ne rovnou na věštění z kravských vnitřností nebo kávové sedliny? 

Achjo a takoví mají i volební právo....

15 0
možnosti
JT

Ja bych ty lidi neodsuzoval. I hloupi lide mohou byt hodni.

6 1
možnosti

Když věříte v numerologii, tak já už zase nemohu věřit tomu ostatnímu v článku. Lidi jsou ochotni brát vážně znamení zvěrokruhu a astrologii, pak se ani nedivím, kdo tu vyhrává volby.

18 0
možnosti
JT

Zase nejakym aspektum numerologie verim. Treba kdyz ma neco dimenzi 1, tak v tom pivo nedonesete. Podobne objektem dimenze 3 neprisijete knoflik. Taky jsem bytostne presvedcen o tom, ze vyskyt pravidelneho sedmnactistenu znici nas svet.

1 2
možnosti
JT

Takze ped narozenim ditete je dobre se poradit s numerologem, jak to nacasovat. Par dni sem, tam lekari zvladnou bez zdravotnich komplikaci. Kdyz to tak funguje, az se divim, ze termin porodu neurcuje nejaky urad pro zkvalitneni potomstva.

9 0
možnosti
Foto

J40a39n 46H28o46r66n47a51k

16. 6. 2015 11:26

Mila Karlo ,ja se priznam ,ze zacinam byt pomalu a jiste cim dal vic alergicky na lidi jako ty . Na lidi jako ty ,kteri hani a pomlouvaji vlastni narod,  rasu.  U spousty lidi staci ,aby je osud zaval za hranice Ceske republiky a uz jsou naramne chytri a osvojuji si pravo radit ,kritizovat a poucovat byvale krajany jak jsou prizemni rasisticti burani. Doslova se mi dela zle z lidi co prijali za sve to dnesni  giganticky rozsirene a zprofanovane " sebemrskacstvi " a jedinou a spravnou multi-kulti ideologii.   Nebudu to tu  vice rozebirat nema to smysl . Ty moji kritiku stejne neprijmes a  kazdy prumerne inteligentni clovek ,vi co mam na mysli .  Jeste maly dodatek , jak myslis ze by se situace vyvinula ,kdy jsi  prohodila postavy I zemi tveho pribehu. Proste by jsi Moniku I jeji pribeh zasadila do nejake africke zeme . Tvuj pribeh je velice cerno-bily ,velice jednoduchy a prosty. Zli bili a dobra, neboha misenka . A ja ti garantuji , ze v  africke zemi by to bylo  prakticky totozne jen presne naopak  . Pribeh bilo-cerny,zli cernosi a dobra misenka . Totiz podle mne by se  ti cerni v africe chovali uplne stejne  jako ti bili v evrope a vidim to jako normalni situaci. A jestli nekdo chce za normalni brat situaci ,kdy se nikdo na cele zemekouli nebude pozastavovat nad barvou pleti,jazykem ,kulturnim rozdily , mentalitou atd.  tak si musi pockat minimalne nekolik staleti ne-li vic ,az proste lidstvo do toho dozraje prirozenou cestou a ne nejakymi umelymi pravidly,narizenimi a zakony . Ted  je jen drtiva vetsina lidi   potichu    z obavy pred represi  naslednym trestem ,kdyby svobodne vyjadrila co si o tom dnesnim svete ohledne ras,a etnik mysli .

31 1
možnosti
Foto

Vždycky, když si přečtu takový nechápavý blábol, jako tu vytlačil pan Hornak, hned dostávám chuť trochu zmrskat jeho "národ a rasu" ;-D

6 20
možnosti
PA

P60e80t39r 64A42g20u93l91á89r

16. 6. 2015 11:18

Měla by jste psát Rasismus v Lysicích. Protože to by jste také mohla psát v Evropě, na Zemi. Situace nebyla všude stejná. Já si velice dobře pamatuji, že v jiných městech, převážně průmyslových sedávali romes s gadži v hospodě a klábosili. Byli to kolegové z práce. Pracovali ve stejné fabrice. A i když se popichovali, rasismus tam cítit nebyl. A to samé ve škole. Ty děti se znaly stejně jako jejich tátové. To dnes vymizelo, protože většina fabrik, kde spolu dělali už není. A vznikají propasti.

3 0
možnosti
Foto

U nás ve škole jsme měli kluka, kterej měl tátu z Kuby a ten Martin, ač byl úplnej černoušek, byl miláčkem všech. Jenže naše základní škola měla v areálu pavilon, kde byly děti z Kuby, tudíž mi to přišlo jak ty Klobůky. Když čtu teď blogy o emigrantech, rasismus u nás je, nejen v Lysicích!

0 6
možnosti
VM

V22l26a18d61a 75M95u35s33i53l

16. 6. 2015 11:11

Na druhe b straně je   fakt, že  mišenci    v   našem statě  zrovna nemaji na ružich ustlano.Česke divky  měly byt doma vedeny k tomu, aby swi  vzaly chlapce česke  narodnodnosti.Neblahy  osud   herečky  Baarove  / problematicky    vztah k Goeblsovi/

by  mohl   byt  uvadfěn jako odstrašujici  přikladf

3 0
možnosti
VM

V76l96a21d18a 31M17u44s95i38l

16. 6. 2015 11:06

Jsem z   učitelske rodiny.Po  opakovanem přečteni  mi  cele   sděleni  nepřipada moc  věrohodne

8 0
možnosti
AH

díky a karma, super, že bezbřehá hloupost těch lidí ji neporazila, je to silná žena R^R^

2 1
možnosti
  • Počet článků 266
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3708x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!