Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Odporný okultismus.

0 0
možnosti
MV

M48a52r72e29k 37V97o47k71á92l

16. 6. 2015 13:05

tedy madam ... vy máte fakt dost ... ;-D

4 0
možnosti
AR

A88n22n42a 87R61a39d88o27v28á

16. 6. 2015 12:58

Nadpis považuji hloupý, možná jste ale "viděla a cítila"(-narážka na Váš příspěvek níž-), že na to spíš někdo klikne....

Děti umějí být kruté kdekoliv, kvůli jakékoliv "jinakosti" a že se některé učitelky "vozily" po outsiderech, se dělo (doufám, že dnes už velmi vyjímečně - protože pokládám za nemožné eliminovat všechny bIby v jakékoliv profesi, bohužel...). Tak jaképak "....v Čechách"...:-/

btw.Já mám zase osobní zkušenost, že děcko jiné barvy pleti bylo naopak ve třídě obletováno jako vyjímečné - exotické, i třeba se spolužačkou, tehdy ještě cikánkou, kterou měli spolužáci rádi, vídaly se s ní i mimo školu, přesto pár z nich v posledním ročníku okradla....

5 0
možnosti
Foto

S nadpisem máte pravdu, nevhodná volba. Ale jinak se mi zdá článek napsanej dobře.

0 5
možnosti
JS

Až na tu numerologii hezký příběh..

6 0
možnosti
Foto

Já o numerologii do nedávna nevěděla nic, ale mle mě překvapila.

0 0
možnosti
JC

A hlavně zobecňují podle jednoho případu.

1 0
možnosti
MN

Co si o článku myslet? Arabka ze Sudánu? Nebo reklama na numerologii?

0 0
možnosti
Foto

J57a85n 32H25o15r72n24a34k

16. 6. 2015 12:48

Burianku ,Karlo  a Trnkova ,osobne protiva Vam nic nemam ,piste si,delejte si  co chcete . Ale jednu malickost od vas preci jen ocekavam . Misto  psani  tech vasich  blabolu od vas ocekavam reakci cinnu . Abych to upresnil ,hodte sem fotografie Vas I Vasich rodin ,jak s nadsenim a elanem Vitate ty  "rodiny" nebohych a zbidacenych  cernousku ve svem baraku pripadne panelovem byte . Chci  na fotkach videt ,jak minimalne pulku sveho zivotniho prostoru ve vasich domovech nezistne darujete temto uprchlikum . Chci videt vypsane seky z vasi banky z vaseho konta  na jidlo ,obleceni  , kulturni vyziti atd. pro tyhle uprchlicke rodiny. Pote uznam vsechny vase argumenty a uz ani nepipnu ,zalezu do kouta a budu se kat .....................cekam !!!

5 2
možnosti
KT

Vy jste opravdu hlupák, to jsem se nemýlila, vždyť o nás nic nevíte, ani nejste schopen porozumět psanému textu a trefujete se zásadně vedle.

2 4
možnosti
KL

Numerologie je zajímavá věc, ale zase ji spojovat s rasismem u nás není nejlepší příklad. Není to ani tak o národech, jako spíš o zkušenosti a také neznalosti a strachu z neznámého. Jak je známo, děti dovedou být kruté a stačí jen malá odlišnost a dovedou ublížit. A nemusí to být jen barva pleti, tloušťka nebo váha. Moje dcera, obyčejná česká dívka, ale introvertní a slušná a tichá, si to zažila nejen na české škole, ale také v zahraničí, kde žijeme. Kupodivu si ji tam vybrali jako svou oběť ve smíšené třídě, kde bylo mnoho studentů z různých koutů světa. Nebyla jen odlišná svojí klidnou povahou, ale neměla nikde zastání, protože byla jediná ze střední Evropy na celé škole. Změnila třídu, ale uzavřela se do sebe a poslední dva roky protrpěla s mnoha zdravotními potížemi. Zítra ji čeká poslední část maturitní zkoušky a ona bude moci vydechnout.

5 1
možnosti
MC

Bohužel prožitky Moniky, které jste zde popsala jsou příznačné pro nepřirozené sociální systémy, které náš národ žije. To, že se Monika prosadila na základě numerologie je jen pouhým prostředkem, jak lze ovlivnit myšlení určitých skupin lidí. Je to pokus o jednoduchou obhajobu vlastní neschopnosti porozumět realitě.:-)

0 1
možnosti
MS

Proč se článek jmenuje Rasismus v Čechách, když se v něm píše o Moravě ?

0 1
možnosti
JT

Asi ze Morava lezi v Cechach, jako Cechy lezi v Evrope.

0 4
možnosti
  • Počet článků 266
  • Celková karma 34,92
  • Průměrná čtenost 3708x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!