Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ahoj Kájo, je to jeden z nejlepších blogů, které jsi napsala. Četla jsem to jedním dechem, i když moc veselé to není. Až ten konec dobrý:))

Palec nahoru!

1 2
možnosti
Foto

Maruško ty jsi jedničkaR^ Nebojíš se, že Tě taky ukamenujou ?;-D Grazie!!

1 0
možnosti
JV

J22i56r64i 65V59r90a76b25e41c

16. 6. 2015 16:21

Cim primitivnejsi lide  ,tim vyssi rasismus.

4 0
možnosti
MS

Cim primitivnejsi lide, tim vyssi multikulturalismus:-P

3 0
možnosti
MJ

humus...to je nejaka reklama na vesteni? vsechny ty predpovidalky z TV a podobne zrusit... humus, nic vic...!!!!!!

2 1
možnosti
Foto

J93a78n 29H18o40r36n67a71k

16. 6. 2015 15:24

Karlo nepises co Cech to rasista  a verim ze jsi to tak nezamyslela ,ale z Tveho clanku to tak vyzniva . Myslim ,ze vetsina  zde diskutujicich se mnou bude souhlasit ................Dale proti Monice absolutne nic nemam ,ani ji neznam ,a je fajn ,ze se pres to takhle dostala ,ale takovych lidi jsou na svete miliony mozna desitky milionu . Proste v kazde  skolni tride na celem svete je nekolik otloukanku ( mali,skaredi,tlusti,brylati,jina barva kuze ,cizinci  atd. ) , kteri to nebudou mit nikdy a nikde jednoduche A je prakticky jedno jestli je tlustej nebo ma jinou barvu kuze ,  protoze pro   male decka je to temer jedno ,proste se odlisuje a daji mu to dukladne sezrat . Dalsi problem je ,ze svym clankem ses strefila do obdobi ,kdy jina barva kuze,cizinci a podobne rozpaluje lidi na obou stranach tabora do bela . Tak se jak reaguji ,vcetne mne :-):-P;-). Mimochodem ja take ziji v zahranici ,uz 19 let v US  a celkove sem venku od te sranda revoluce . Pevne ale verim tomu ,ze kdybych si vuciva Spojenym statum ,jeho vlade,zakonum,politickemu system nebo  lidem zde zijicim  dovolil jen jednu setinu toho co si dovoli emigrant z Afriky nebo muslim ,tak bych dostal takove kopacky,ze bych prelitl nejen Atlantik ,ale I Evropu a zastavil bych se az  v Rusku o  Ural  .

10 0
možnosti
Foto

Já se nedivím, že lidé u nás mají takový strach, když ted čtu článek a prý to bylo i ráno na ČT 1, že emigranti tu kradou a znásilňují. Tohle pošle jednička do světa a parlamentní listy? A od koho mají tu zprávu??Od holky žijící v Miláně, která je na mateřské!!Rv V italské TV jsem nic takového neslyšela, na netu nečetla, moji kamarádi žijící u Milána (študovaní lidé, žádní blbouni) na Fb vyvracejí tyto kachny a jednička tím v Čr postraší národ? Ty bláho já fakt nechápu, jak tyhle nepodložené informace mohou pustit do ranních zpráv!!I To docela čumím. A pak se tu dohadujem nad názvem mího článku? Tomu se můžem tak zasmát.

0 2
možnosti
Foto

Tak já se vyjádřím tady, ať nemusím celý den sledovat komentáře. 1. nadpis jsem mohla zjemnit, ale i tak - nepíšu Co Čech to rasista, píšu, že v Čechách je rasismus - jako všude, ale je! Paní učitelka a rodiče těch holčiček, co se s Monikou kamarádily tajně, to je u mne rasismus. 

2, nedělám Monice reklamu, neboť ona má tolik práce a dvě děti, že reklamu nepotřebuje.

3, Obě milujeme Českou republiku a rády se tam vracíme, ale to neznamená, že člověk nemůže napsat to, co se mu líbí a nelíbí. 

4, Numerologii nerozumím a setkala jsem se s ní prvně, ale pokud je hlupák ten, kdo tomu věří, tak to by musela být půlka lidstva. Horoskopy, kartářky atd.

5, Chtěla jsem napsat hezký příběh o holčičce, které ublížili v dětství, ale která se z toho vlastní silou dostala. KDYBYCH VĚDĚLA, ŽE TO TU VYVOLÁ TAKOVOU NEGATIVITU, NIKDY BYCH TO SEM NEDALA. JEN MÁLO LIDÍ POCHOPILA POINTU! a JE MI LÍTO MONIKY, KTERÁ MUSÍ ČÍST TYTO KOMENTÁŘE!!!

1 2
možnosti
MS

Tak je hloupa pulka lidstva. To mi moc sokujici nepripada. Jinak pointu fakt nechapu. Kdyz v jednom clanku smichate sikanu z detstvi a obhajobu numerologie, tak z toho proste vyjde prapodivny gulas a clovek ani nevi, co jste tim chtela rict.

6 0
možnosti
PN

P62e32t27r 11N95e71d98o29m36a

16. 6. 2015 14:38

Podobnych pribehu "rasismu" proti detem vybocujicim z rady cimkoliv od barvy kuze, pres odstavajici usi, velky nos ci zadek se odahrava na skolach v celem svete nepocitane. Autorka clanku a obet se jen vozi na modni anit-hate vlne

9 1
možnosti
Foto

J73a30n 70H16o64r25n42a96k

16. 6. 2015 14:05

Trnkova ,no vidim ze s Tebou je skoda casu diskutovat . Ty ses klasicky pripad ritniho apinismu .  V  tvem pripade ja ta hora kam se vzpinas Karla Slezakova .   A reknu Ti to trosku vulgarne . Ty se proste blba  jak tago. ..... tim sem s Tebou v diskutovani zkoncil  a  neminim s Tebou  dale ztracet  cas

1 2
možnosti
IG

Numerologie z data narození ? Určí jak se v které životní chvíli zachovat?

V tomhle jsem trošku (trošku víc) skeptik. 

Byli jsme na střední škole ve třídě 3 chlapci se stejným datem narození.

Obrovská náhoda. Ovšem nechcete mi snad tvrdit, že jsme měli dán do vínku úplně stejný osud. To znamená, že abychom se měli ideálně, tak jsme se měli ve stejný den oženit, počít dítě, začít stavět dům ....

Uznejte, že je to blbost ;-D

8 0
možnosti
RS

Naivni clanek. Rasizmus je stary jako lidstvo. Ze by pisatelka se rozepsala proc.

4 0
možnosti
JZ

V Čechách není rasismus. Vy vůbec nevíte, co to rasismus je. A ukazovat ho na debilní učitelce a dětech je opravdu načapaná tupost.

V rasistické zemi by studovat nemohla. Že jí idioti dávají sežrat vzhled není rasismus, ale obyčejná lidská blbost, se kterou se z různých důvodů setkává těžce nadpoloviční většina dětí a můžou být jako padlý sníh, ostatní si vždycky něco najdou.

A doporučuji zevrubně prostudovat složení lidí, kteří se u nás živí popularitou. Najdete tam řadu jiných etnik a barev. Že ten národ rasistů ty zprávy nevypíná, když je přednáší černoch...

13 1
možnosti
Foto

Neřekla jsem, že jsme národ rasistů, ale že rasizmus v Čechách je. Copak tam vidíte napsáno, že jsme všichni rasisti? Ze strany učitelky a rodičů těch dětí to ovšem rasismus byl. Jenže tenhe článek je o malé zničené holčičce, která se dokázala někam vyšvihnout i po tom, jak se k ní chovali v dětství. Blbá volba nadpisu? Ok, to se mi stává často ;-D

1 4
možnosti
  • Počet článků 266
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 3708x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!