Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K19a58r20e20l 59R55a76d35a

27. 1. 2015 20:08

Pastor Kim je hlupák a pokud ho autor článku bere vážně, tak se mohou vzít za ruce a odebrat se do ráje hlupáků. Všelijaké ty americké pidicírkve jsou spíš výdělečnými podniky na odírání naivních věřících. Dle toho je zřeba posuzovat žvásty jejich představitelů.

0 0
možnosti
PH

P17e71t14r 43H18o77r97á81k

27. 1. 2015 20:24

Teď už zbývá jenom vysvětlit, v čem konkrétně se pastor mýlí a proč je hlupák.

0 0
možnosti
VD

Myslím, že mnoho žen odpovídá představám pastora Kima, aniž by je někdo takto zformoval násilím. A co víc, některé jim odpovídají KROMĚ NÁBOŽENSKÉ VÍRY.

V podstatě, pastor oceňuje některé vlastnosti žen, které jsou více méně vrozené. Chce autor článku ženy za každou cenu převychovávat?

0 0
možnosti
MT

Hlásání kazatele církve horčičného semínka asi nebudou reprezentovat názory veškerého křesťanstva, že.:-P

Nicméně, začte-li se člověk třeba tady do diskusí nebo občas zaposlouchá do různých mouder, tak pro spoustů pánů je žena co "poslouchá a drží hubu" vysněný ideál, zcela nezávisle na jejich náboženském vyznání, spíše nepřímo úměrně k jejich inteligenci.:-)

0 0
možnosti
IK

Vážený pane bloggere. Mám pro Vás dvě zprávy, jednu špatnou a jednu dobrou.

Špatná je, že i kdybyste se upsal, na světě stále bude určitý počet hlupáků, bigotních omezenců, zakomplexovaných kecalů - a těch, co jim naslouchají a berou je vážně.

Ta dobrá je, že většina mužů, i když si občas nepochybně přestavují, jaké by to bylo, být neomezený pán a vládce s nezpochybnitelným právem na kompletní servis, si nakonec za partnerky vybírá normální ženy.

Naštěstí pro nás pro všechny.

1 0
možnosti
BT

nepodstatný kazatelíček z nepodstatné sekty jeho vliv na křesťany je marginální a vy to vydáváte jakoby tak smýšleli křesťané všeobecně, říká se tomu demagogie, víme

8 0
možnosti
Foto

Když tak čtu podmínky onoho pastora, vychází mi z toho, že ideální ženou pro křesťanského muže bude dobře vychovaná muslimka.

8 0
možnosti
KM

" Tati, muzu si jako komunistka vzit vericiho? Muzes holcicko, ale pri sexu musis byt vzdycky nahore, aby vedouci uloha strany zustala zachovana".

A k clanku? Pasturek jedne z nespocetnych cirkvicek. Nezajimave a nepodstatne. Nema miliony, predpokladam ze ani statisice stoupencu. Jeho projev je urcen jeho ovcim. Historicky po nem pes nestekne.

6 1
možnosti
Foto

Ale pokud vykládá bibli správně, jedině on se dostane do nebe.

1 0
možnosti
Foto

Pane autore R^.  Náboženství jsou na draka, vedou k netoleranci, nenávisti a nakonec k násilí. Ten náboženský fanatismus je znát, mimochodem, i z příspěvků některých uživatelů Blogu.idnes - kupodivu zrovna křesťanů. To desatero, zdá se, dodržují spíše "nevěřící", neboli ti, kteří věří akorát v sami sebe.

3 6
možnosti
Foto

Paní Černá, když je náboženství na draka, proč  věřích jsou dvě miliardy a každý rok dvě procenta přibívají.Proč v Boha věří ti, co byli  v kosmu, proč v boha věří vědci, astronomové jako pan Grygar.  To nějak nechápu.:-)

2 1
možnosti
Foto

No pokud by se někdo měl řídit takovým seznamem, tak nebude mít moc z čeho vybírat...

3 0
možnosti
PM
MO

Kázání nějakého amerického pastora z nějaké církvičky, jakých tam jsou stovky, by považovala i spousta křesťanů za bizarnost, pokud by tento text četla :-)

Ale jestli se chce autor navážet do křes´tanských věřících, nechť si poslouží. není k tomu třeba nijak zvláštní odvahy, od dnešních křesťanů na rozdíl od dnešních muslimů mu žádná fyzická újma nehrozí. ;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1468x
Zaměstnáním Okiňák, jinak youtuber, hudebník, občasný básník. Bývalý křesťan, nyní ateista, skeptik, levičák, v mnoha ohledech naivní snílek, takový ten typický pisálek, co vám tu bude vykládat planety, až budete rudí vzteky.