Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A já zas doufám, že Ukrajina do evropského chalífátu nevstoupí.

5 5
možnosti
Foto

Budování demokracie pomocí majdanů, banderovců a batalionu Azov připomíná rok 1941, kdy se Adolf Hitler snažil o totéž. Tenkrát to nedopadlo, a doufejme, že to nedopadne ani nyní.

9 7
možnosti
Foto

I18v56a61n 46M74a21r57e41k

3. 1. 2015 12:06

P.Macek .každým příspěvkem "zrajete jako víno." konečně jsme našli společnou řeč !R^

(Jen ten dopravní prostředek byste už mohl změnit) R^

2 2
možnosti
MM

Opravdu jste mne pobavil větou: "Ukrajina nám toho hodně dává už teď. Obětuje životy svých lidí a obětuje svá města a vesnice proto, aby za nás zastavila rozpínavost zločinného putinského režimu."

Na Ukrajině střílí tanky s nacistickými znaky na ruskojazyčné obyvatelstvo, ukrajinská armáda je bombarduje z letadel. Noví oligarchové vystřídali ty minulé  a dneska mají nataženou dlaň a chtějí stovky miliard EURo, aby měli dál co rozkrádat.

Co nám dá Ukrajina? Možná i válku, ale zcela jistě destabilizaci a pokles ekonomiky.

Nalily se stovky miliard EURo do Řecka a Řekové se bouří, že už ta úsporná opatření nemohou vydržet a tak mají nataženou ruku a chtějí další miliardy. Stejné to bude s Ukrajinou. Jen s tím rozdílem, že tu díky ní bude možná válka. Ona už tu vlastně je. To nám dá Ukrajina, autore.

15 5
možnosti
Foto

I73v66a94n 32M83a50r15e83k

3. 1. 2015 12:12

Naprostý souhlas p.Malý, jenže militantním a "bojechtivým" Majdanofilům těžko něco dokazovat ,berou to jako počítačovou hru ,jsou totiž přesvědčeni že mají "devět životů"

8 5
možnosti
JS

Mám poněkud jiný názor. Ukrajina bude sloužit tak jako Korea nebo Vietnam pro odzkoušení a spotřebu zbraní, které už byly překonány.. Je vyloučené, aby se stala členem EU (stejně jako Turecko). EU byla založena a slouží Německu a Francii. Domníváte se, že někdo tuto organizaci daruje Ukrajině, Polsku a Turecku? Po jejich vstupu by totiž tyto země ztratily majoritu.

9 5
možnosti
Foto

Autor mi připomíná ty, kteří v létě 1914 nadšeně vykřikovali: "Na Bělehrad! Na Bělehrad!"

10 4
možnosti
DK

Jako Švejk na kriplláře ? ;-D

0 1
možnosti
ZD

na rozdíl od paní Malakové se domnívám ...že se možná dobře autor vyspal a napsal na blog připravenou frázi....která není z jeho hlavy ...nic nám autore nedají...a pokud to půjde ...budou jenom brát...a co se dodá rozkradou oligarchové...jediný přínos...co bude...že budem ze svého zdravotního a daní ...platit nemocnice pro neonecisty...posilovat DSSS/ mmj doufám ...že jte již ve spojení /...a živit tisíce utečenců...kteří budou zdrhat před režimem na Ukrajině.... v podstatě tu zemi....která měla s zemí bývalého SSSR nejlepší start a která se nechala rozkrást zločinci ...kteří tam dneska vládnou...je z ní černá díra na peníze a líheň strachu a násilí...to jediné co nám Vaše Ukrajina/kde jste mmj jistě ani nebyl / dá...je strach ..destabilizaci...nezaměstnanost a neonacismus...a lidi jako jste Vy...kteří se normální prací neuživí...hezký den přeje ZD...;-);-);-)

10 4
možnosti
Foto

Pane David, myslím že jsme si již vyříkali, že na Ukrajinu máme rozdílný názor. Ale máte i vy zapotřebí urážet autora že se normální prací neuživí?

3 1
možnosti
PM

Jinak je bezvam že také konečně někdo píše pravdu, neustálá ruská a proruská propaganda českých médií i toho kolaboranta na hradě je hnusná.

3 9
možnosti
JG

jestli je tu něco hnusného, tak lidi, kteří nejsou schopni respektovat odlišný názor svého oponenta a nazývají ho hned ruskou placenou svoločí. Jste zatím jediná, kdo tady někoho uráží a není schopen kultivované diskuze. Ale přesto jste někoho, jak vidno oslovila, smutné:-/

10 2
možnosti
PM

Ruská placená svoloč se vás snaží urážet, ale píšete naprostou pravdu !!

1 9
možnosti
Foto

I32v28a50n 39M25a25r18e34k

3. 1. 2015 11:27

Mírněte a šetřte výrazy "madam" ,ano? Lepe být ruská svoloč než majdanský hrdlořez !Rv

5 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář