Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Česká republika vystrkuje růžky a příliš vyčnívá z fronty vazalských států, které mají tvořit nárazníkové pásmo v týlu ukrajinského vojenského režimu. Proto v poslední době vznikají tlaky na mimodemokratickou výměnu hlavy státu, která maří přípravy severoatlantické vojenské kampaně na východě. Média provádí palebnou přípravu a zfanatizované kádry v ulicích zvedají na povel červené karty. Havlisté touží získat zpět ztracenou moc a mávají vyfasovanými červenými kartami. Tzv. demokraté se chystají na jaýsi český soft-majdan, který umožní svrhnout zvoleného prezidenta i v Praze, po kyjevském vzoru.

13 6
možnosti
ZH

Čím to je, že vám nevěřím ani slovo? ;-D

5 6
možnosti
Foto

Pane Miholo, a nespletl jste se? Jako Moravák nemohu uvěřit tomu, že by s Vámi brňáci mluvili jako někde v Praze na ,, tržišti? Nemyslím, že by to muselo být zrovna v hantecu, ale Moravě používají zcela jistě jiné ekvivalenty pro podobný rozhovor.

5 3
možnosti
FB

Víte, že stejně jednoduše jde zkarikovat i "diskuse" se zastánci Zemana? Ale podle mě je to dost primitivní způsob, jak "dehonestovat" názorového oponenta...

6 5
možnosti
Foto

Jé, předveďte nám podle vás nějaký "neprimitivní"!

5 0
možnosti
JK

Tezko rict, co vas vede k sepsani tak absurdnich lzi....

10 9
možnosti
FS

Pěkně a pravdivě popsáno.

13 6
možnosti
RH

Jak to víte, že je to pravda?

7 4
možnosti
RH

Takto jednoduše lze delegitimizovat úplně jakoukoli demonstraci, či jakýkoli projev politického názoru občanů vč. voleb. Demonstrace jsou jednoduše projevem demokracie, akorát když s tématem nesouhlasíte, tak aspoň pošpiníte účastníky.... Další z řady autorových agitek na podporu prezidenta, kterého autor podle vlastních slov "nemusí"..

10 11
možnosti
MP

A vy nevidíte tu souvislost s podobnými prosťáčky, kteří přišli na Staromák v únoru 1948? Těmhle stačí jen ukázat nějakým směrem, onálepkovat a myslet už nebudou ani náhodou, po ničem se nebudou ptát a jen budou tvořit to svoje "stádo". Kde byli, když byly volby? Kde byli, když Zemanova kampaň vykazovala prvky k zamyšlení? Proč se nechali ohlupovat televizí? Budeme muset počkat na další volby a pak uvidíme.... Co nse týče delegitimizování.... Tihle mladoši mají nášlápnuto k delegitimizování voleb celkem slušně.

13 0
možnosti
AS

A92d40a97m 23S45t39a56v15a

29. 11. 2014 11:45

"-....Diskuze s červenýma kartičkama...": Takhle hlasovávali ti naši komunisti na těch svých partajních mejdanech. A zůstalo jim to: rudé kartičky i majdany.

9 0
možnosti
JV

J85a54n 47V90l59č18e74k

1. 12. 2014 8:04

Soudruzi co dáváte plus tomuto příspěvku - dochází vám, že tím souhlasem dehonestujete sami sebe?

0 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Jsem člověk, který se na věci a činy dokáže dívat nejrůznějšími způsoby, z mnoha úhlů pohledu a dovede je vidět i v kontextu nejrůznějších událostí. Mám rád sport, historii, umění i nesouhlasné názory. Nemám patent na rozum ani vidění světa, ale mám svůj názor, který se snažím podepřít argumenty či fakty. Živobytím jsem obchodník

Seznam rubrik