Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P84e26t32r 45M21a93c77h76á44ň

27. 11. 2014 17:02

Fajne a pjekne.Nemám víc co říct,tak Vás aspoň pozdravím.R^;-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Vidím, že v libereckém bazénu postupují metodicky správně. To přece nejde, hupnout jen tak z auta rovnou do bazénu. Nerozcvičený a na nutnost rychle reagovat nepřipravený borec by se mohl i utopit. A kdo si to vezme na svědomí? :-)

2 0
možnosti
Foto

Přesně! Je potřeba protáhnout sportovci před výkonem perka!

0 0
možnosti

Ten Liberec už neví jak by na sebe upozornil. A přitom je pořád v tv.:-) Aspoň neudělá parkoviště u aquaparku.:-) Patrně tam chodí málo lidí, a nestojí to za investici.

Ale Zuzko, ta pasáž blogu o holčičkách, hrachu, čočce, svíčkové a držkové!? No, toto! (chtěla jsem napsat berušky malý, ale tenhle hmyz je tady již navždy zapovězen:-))

Na sportovní depku bych dala pokec s kámoškou u oblíbeného moku.:-)))

2 0
možnosti
Foto

Já parkuju naproti u Intersparu:-))

1 0
možnosti
AF

Líbilo se mi to vytáhnutí špuntu. Bohužel nevím, jak to dopadlo. Byl vypuštěn celý bazén nebo jenom jeho část? Byla jste odhalena? Tedy myslím jako pachatel.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Byla to velmi dramatická situace. V bazénu se udělal obrovský vír, který vcucnul svalnatého atleta uprostřed jeho exkluzivního motýlka. Atlet se nám šprajcnul až po kolena ve výlevce a jak tak zůstal viset s rukama připravenýma máchnout další tempo, vytvořil takovou živou sochu s rukama nad hlavou. Ještě tam stojí a brání odtoku, lidi si ho dost fotí. To je taková další naše liberecká zajímavá zajímavost.

1 0
možnosti
ZS

R^Doufám, že jsi pytlík vrátila a nikoli jako správná hospodyňka odnesla domů, abyste měli kam uložit hrách a čočku, eventuelně zbytky svíčkové...;-D

1 0
možnosti
Foto

Další zajímavá zajímavost - pytlíky se vracejí a znovu používají, protože my jsme tady ekologové. Takže můžeš klidně dostat pytlík plný bláta, když na to příjde. Ale to se mi ještě nestalo, holky to tam jistě mají pod kontrolou.

1 0
možnosti
Foto

Tak podzim může za ztrátu mých vlasů? jdu si to s ním vyřídit, se zmetkem...

6 0
možnosti
Foto

Dej mu, potvoře studené! Odnes ho do pekla!

2 0
možnosti
MS

"Radujme se,

veselme se,

na deprese,

vys...me se !" :-)

6 0
možnosti
Foto

Máš na mysli Městské lázně naproti Intersparu?:-)) To ses ani neprojela na tobogánu?:-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, prosím. Ne, prosím. Já jsem se bála, že mě někdo zmlátí, že jedu moc pomalu, nebo moc rychle, nebo moc dolů, nebo moc málo mokrá, nebo málo suchá.

1 0
možnosti
RE

Cesta přes hory a doly k tyrkysovému moři do albánského Ksamili??! Nuda!! Příště jedem do Liberce!!!;-D:-)))

1 0
možnosti
Foto

Rozhodně si ovšem nezapomeňte vyzvednout v šatně pytlík!;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik