Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viktorie, přiznám se, že jsem se královsky pobavila (nestoudně na Váš účet:-)))). Už jsem se na Váš blog těšila. Nezapomněla jste, že jste na rodičovské (dříve mateřské) DOVOLENÉ?:-))) Ta Vaše připomíná téměř lázně.A po kom, že ta holčička je?:-)

Patří Vám palec nahoru, srdíčko a přání hodně sil!

3 0
možnosti
Foto

Taky se jen škodolibě usmívám, bo mám tohle už za sebou:-)

1 0
možnosti
AJŘ

Asi jsem měla víc štěstí, než rozumu co taky chcete po sedmnáctiletém teleti, které náhodou porodilo.. Harantíci chrápali od sedemi do sedmi. Teda to druhé v pozdním věku třiadvaceti. Noci, pokud prsa nebolely- hořký čaj, Baže jim to nechutnalo. Máš žízeň, tak to vylemtáš, nemáš-li, svinit nebudeš. Harantíci to přežily (s tvrdým holky), my taky. A k nadpisu, děkuji, nechci, i kdyby k ní bylo přihozených pár milionků.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
VB

To vite, my stare matky jsme asi uzkostnejsi ;)

0 0
možnosti
Foto

;-DMoje pocity cca před rokem a něco..Teď jsou zase jiné specialitky a to hysterické záchvaty vzteku- to mám chuť řvát taky..

0 0
možnosti
VB

Jako zkusenou matku te nemuze prece takova malickost rozhazet :D

0 0
možnosti
DT

:-) Moc hezké! R^

0 0
možnosti
OS

No vidíte. A teď si to vynásobte dvěma (někteří tvrdí, že spíše dvěma a půl) a máte představu, co se před rokem poštěstilo nám. Tedy kromě spánku, pochopitelně, ten si tou samou číslovkou vydělte.

Jinak se mi váš styl psaní líbí.

0 0
možnosti
VB

Po dvojcatech jsem kdysi touzila. Ze to jako budu mit "jednim vrzem". Ted dekuju osudu, ze se mi to nepovedlo :D Jedno dite mi uplne staci :D A na dalsi pockame tak tri roky ;)

1 0
možnosti
Foto

Skvěle napsané, Viktorie. Náš poslední prcek taky rád cvičíval hlasivky, vozíval se v košíku na podvozku a doprovázel se vlastní sirénou a to až do té doby, než (tomu podvozku) upadlo jedno kolečko - kteréžto si prostě tou vehemencí ubrousilo hřídelku. Náhoda tomu chtěla, že mu jednou na obličejíček, s pusinkou rozkřičenou dokořán, dopadl hedvábný šál. Ten dotyk zapůsobil, jako tlačítko OFF. Od té doby usínal a i nadále usíná (za měsíc mu budou čtyři roky) se "šálkou", jak tomu nyní říká...;-)

2 0
možnosti
VB

:D U nas funguje, kdyz s ni skacu na gymnastickem mici. Ale hodit hadr pres usta zni mnohem lepe, tak rikajic bez prace! :D

1 0
možnosti
ZB

Hehe něco podobného prožívám taky, jen jsem o pár týdnů napřed. 

Nám naštěstí občas usne u větráku v koupelně a pak se vyspím i já. ;-)

0 0
možnosti
VB

Tak to vam gratuluju! :)

Ditko mi usnulo ted na dve hodinky u televize, ale uz ted se bojim, co bude delat v noci, kdyz si dala ted slofika :D

2 0
možnosti
ZS

R^...troufnu si říct, že o ostrovtip a vyjadřovací schopnosti jsi rozhodně nepřišla...

;-) Ber to tak, že máš alespoň o čem psát. A mimo jiné, i když vím, že tě to teď nezajímá, ale bude i hůř!;-) Věř!

0 0
možnosti
VB

Zuzi dekuju! Ale obcas fakt musim dlouho premyslet, nez najdu slova. U psani to jeste jde, ale mela bys me videt mluvit! :D

Ne, hur ne! Verim na lepsi zitrky! ;)

0 0
možnosti
PM

P49e50t94r 44M15u46r45č32e80k

17. 10. 2014 12:31

Divím se že vlastně žiju.

;-D

0 0
možnosti

To by mě zajímalo, jak to rodiče dělali kdysi. Jedno dítě za druhým a všichni spali a žili v jedné místnosti. Buďto byly děti hodnější, nebo všichni tak utahaní dřinou, že by je nevzbudila ani bomba. Nesedí mi ani jeden z těch nápadů.

2 0
možnosti
AK

To je hrozně jednoduchý. Používali spoustu vychytávek a usměrňovacích aktivit, které jsou dnes považovány v podstatě za nepřípustné. Navíc se při tolikati lidech ta péče trošku rozmělnila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5315x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com