Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Naprostý souhlas R^

„Velké říše nejsou udržovány bojácností“ – Tacitus

3 0
možnosti
MM

Až Putin příjde, zavře své oponenty, zruší svobodná media a Vy si už neškrtenet.;-D Vy bojácnosti.

4 1
možnosti
MP

V roce 2002 se Bush  a Brežněv dohodli, že EU skončí před Ukrajinou a dál se nebude rozšiřovat. Takže kdo porušuje dohodu??

3 5
možnosti
AD

Bush a Brežněv v r. 2002? To bude asi nějaká mejlka.

3 0
možnosti
JS

Ač s autorem v oblasti klimatologie zcela souhlasím, myslím, že v tomto případě šlápl vedle. NATO je obranná aliance. NATO se nerozšiřuje samovolně, do NATO se zájemci po splnění řady kritérií přijímají. A že to není zcela automatický proces poznalo i Slovensko. A že zrovna bývalé sovětské satelity se hrnuly do NATO? Nebude to třeba z důvodu negativní zkušenosti s Ruskem. Právě dnes se ukazuje důležitost existence NATO pro demokratický svět, když Rusko zcela věřejně ukazuje své imperialistické choutky. A propo všichni zblblí informační masáží Ruska by si měli nastudovat stanovy NATO.

6 6
možnosti
VK

Přesně o tomhle postoju mluvil Keenan: Zeženeme Rusko do rohu a když se začne bránit, vykřikujeme: Vidíte jak oni jsou agresivní!...

13 3
možnosti
Foto

Čili přijmout nás do NATO byl tragický omyl. Možná bychom to měli říct Polákům a Pobaltí, že svým naprosto nerozumným vstupem do NATO pomáhají vyvolávat další studenou válku...

3 3
možnosti
PH

Logicky vyvstává otázka, když po rozpuštění Waršavské smlouvy nezaniklo Nato, nebo se netransformovalo do nějaké jiné konfigurace se začleněním např. Ruska nebo Číny.

4 1
možnosti
LP

Bohužel je to tak. Jenom Zaorálek, když tato otázka padla, nevěděl jak rozumně odpovědět. Někdo to prostě nevidí, nechce vidět, proto je třeba harašit zbraněmi.

8 0
možnosti
Foto

Mrazivé shrnutí. R^

10 0
možnosti
TG

R^ ... Jasný a logický...

9 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky