Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EVM

Příliš homofobní článek, milý autore...

Máte snad s homosexuály osobní špatné zkušenosti? Pokud se lesbický pár rozhodne mít dítě a najde se donor spermie, nelze páru v takovém konání zabránit. Rozhodnutí nenarozeného dítěte, zda chce být vychováváno dvěma matkami tu nehraje roli. Pravdou je, že i přestože má dvě milující matky, tak se v určitém věku  začne ptát po svém otci. V tomto případě a raději dříve by mu to měly maminky vysvětlit.

Nakolik se s tím dítě vyrovná je věc další. Zkrátka zamyslet nad všemi aspekty rodičovství by se měli v prvé řadě samotní homosexuálové, proč se chtějí stát rodiči a jakými rodiči budou. Pokud v tom mají jasno, ok. Každopádně dětem vychováváným v milujícím prostředí je vždy lépe než těm nechtěným a opuštěným v ústavní péči nebo zanedbávaným a týraným v sociálně znevýhodněném prostředí.

Bohužel role tradiční rodiny je dnes zatlačována do pozadí a proto chtějme a přejme si, aby dnešní děti byly vychovávané s péčí a láskou, nehledě na to, jestli dvěma matkami nebo otci.

Přeji vám hezký den plný duhy...;-D

8 1
možnosti
Foto

Dítě má vždy jen jednu matku, stejně jako má jen jednoho otce. Možnost, jak v takovém jednání lesbám zabránit, je třeba právě povinnost uvádět oba rodiče do rodného listu.

3 7
možnosti
Foto

K tomu co řekl advokát Hasenkopf.   To s kým si žena udělá dítě je jen její věc.  Jestli pan advokát opravdu řekl to co jste napsal, pak má podivně zrůdné názory na svobodu lidí.

1 1
možnosti
Foto

Ne, že bych s něčím nesouhlasil, ale máte na výběr mezi dvěmi nepřirozenými možnostmi. Děcák a adopce. Adopce je podle mně lepší. Volit tu horší s odvoláním na nějakou přirozenost je podle mně hloupost.

12 0
možnosti
Foto

Tento článek je trochu o něčem jiném. Přečtěte si jej prosím znovu.

0 1
možnosti
JS

Autor,bohužel zůstal zakotven v hlubokém středověku.Tolerance a empatie mu naprosto schází.

12 3
možnosti
Foto

Tolerance k čemu? K připravování dětí o jednoho z rodičů?

3 7
možnosti
PP

P64e48t37r 42P27á27l19k92a

14. 8. 2014 16:28

ne že bych nějak nad možnou adopcí homosexuály jásal, ale pokud dítě patří rodičům, tak co s dětmi, o které jejich rodiče nestojí a není dost heterosexuálních párů na jejich osvojení?

3 0
možnosti
Foto

Heterosexuální páry na děti naopak musejí dlouho čekat.

3 3
možnosti
Foto

Proti některým nátlakovým akcím homosexuálů mám své výhrady, ale nikdy bych se je nedovolil nazvat -"zrůdami"...8-o

10 2
možnosti
Foto

Zrůdami nejsou nazýváni homosexuálové, ale ti, kdo se snaží připravit dítě o jednoho rodiče.

1 7
možnosti