Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát tedy podporuje nebohé ... extrémist(k)y

5 2
možnosti
Foto

Co člověk to jiný příběh, jiné zkušenosti, jiné postoje, jiné jednání. Pokud stát rozdává, ať to příjemci berou. Není se za co stydět.  Jediná nemravnost je na tom počátku, kdy  stát musí někoho okrást, aby to jinému dal.  To, že peníze z lupu ještě nikoho neudělaly ctnostným je nezpochybnitelná pravda. 

Pokud chce žena, aby se s ní někdo podělil o její rodičovská práva je dobré řešit to smluvně, bez ohledu na státní pravidla.

7 1
možnosti
PT

Tady je videt, ze je dobre necerpat citace z zumpy...

3 2
možnosti
JK

To je něco strašného ty názory žen v té extrémistické facebookové skupině. To by mělo být stejně trestné jako propagace rasismu. Není náhodou zakladatelkou té skupiny JUDr. Jana Niedobová ? Ta má hodně podobé názory. RvRvRvRvRvRvRvRv

6 6
možnosti
JK

Být chlapem, styděla bych se takhle fňukat a naříkat nad několika kritickými názory. Může to vypadat, že si vůbec nevěříte, že jste takový chudáček ubohý, ublížený.

5 1
možnosti
Foto

J65a51n93a 91M43a40j96o57v81á

12. 8. 2014 15:09

No, mrkněte do "svých" diskusí na střídavce - pánové to dělají úplně stejně. Takže v tomto případě jednoznačně platí, že "zloděj kříčí chyťte zloděje".

19 7
možnosti
Foto

Nevím o tom, že by v diskusích na Střídavce bylo větší množství příspěvků, které tvrdí, že otec je víc než matka a matka má být od dítěte odstavená.

9 2
možnosti