Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A jak tenhle bolševik reaguje, když se ukáže, že fantazíroval a psal bludy ? Omluví se někdy nějakým blogem ?

Když tak miluje Rusko a jeho vůdce, at se tam odstěhuje a žije. Ale ne jako host režimu, to mu oči neotevře.

7 4
možnosti
KW

zaleží na tom, co udělají novináři. Omluví se za své bludy, pokud se zjistí že neměli pravdu?

Myslím že asi tak, jak se všichni omluvili za tvrzení že Sadám má jaderné zbraně a proto je nutno na něj zaútočit.

3 2
možnosti
MH

Jeden pozitivní efekt ta tragická událost přece jenom měla. Ve snaze zakrýt naprosto tragické selhání, omyl,  debilitu či úmysl separatistů a hodit odpovědnost na Ukrajinu po Putinovi teď už i Olšer přiznává, že to území patří Ukrajině. Tak a konečně jsme se dostali všichni (bohužel až teď po té tragické události) ke shodě. Teď jenom najít shodu jakými prostředky vyčistit oblast od separatistů a teroristů.

14 1
možnosti
KW

Pane Olšer, ode mě máte palec nahoru. A i od spousty dalších, pokud se dívám na karmu článku.

Kašlete tady na ty nenávistné příspěvky. Lidi jsou schopni hltat lživá prohlášení ukrajinské vlády a považovat je za svatou pravdu, zatím co za jakékoliv jiné prohlášení jsou schopni plivat. Aniž by měli relevantní důkazy o tom která strana hovoří pravdu.

Prostě tato země i  s těmito obyvateli dělala 45 let přidržtašku Sovětskému svazu, tak nyní nenávidí cokoliv ruského. A také proto nejsou schopni nyní rozlišit, co je pravda a co manipulace. Již od samého počátku ukrajinské krize pro ně byli rusové ti, co mohli za úplně vše. Putin mohl za to, že před volbou prezidenta na Ukrajině prohlašoval Janukovič, že chce do EU, Putin mohl za to, že Janukovič jako prezident odmítl přístupové dohody k EU jako nevýhodné pro Ukrajinu, Putin proto mohl i za Majdanek, na základě čehož byli vyměněni někteří představitelé vlády, demokraticky zvolení, za lidi, co by se tam nikdy ve volbách nemohli dostat...

Proč by tedy po té mediální masáži nemohl Putin za sestřelení civilního letadla??? Nikdo neví co by z toho měl, ale určitě to musel být on.  vždyť Putin je ten zlosyn, Ukrajinci jsou přece ti dobří a pravdomluvní.   A západu se neodmlouvá.

A tak zatím co mlčící většina chápe souvislosti,, ti největší křiklouni zde budou tvrdit "svou pravdu". No tak ano, Putin poslal jednu baterií BUK rebelantům na Ukrajinu, i přesto že věděl, že rebelanti zjevně prohrávají a občasné sestřelení nějaké ukrajinské stíhačky na to nemůže mít vliv. A tato baterie se pravděpodobně dostane ukrajinské armádě do rukou a vzhledem k tomu, že její původ je dohledatelný, vyvolá ještě větší potíže pro Rusko... Poslal ji tam včetně vycvičené posádky, která je schopna rozlišit typ letadla na který střílí. Mimochodem, posádky těchto systémů mají přehled o letecké civilní dopravě v rajonu.  A tato posádka z rozhodnutí Putina vystřelila raketu na civilní letadlo o kterém věděla že je civilní. Putin je přece ten ďábel

9 12
možnosti
JM

Presne naopak, komunisto. Separatisti to podelali, protoze sestrelili omylem civilni letadlo. Ted maji oni i Putler z ostudy kabat.

7 7
možnosti
Foto

že vás hanba netříská prolhaný Olšere! Takové bludy psát..., to co jste zde uveřenil už není ani názor, to jsou čisté lži demagogie, která vám zde v diskuzi kolegové diskutéři jasně dokázali... fuj Olšere fuj! Styďte se!Rv

13 7
možnosti
Foto

Nelze se zbavit pocitu, ze tento článek někdo dobře zaplatil a redakce iDnes to nebyla

9 5
možnosti
Foto

I20v51a31n 68M88a41r78e79k

20. 7. 2014 9:15

No snad máte pravdu,ale nevím jestli "přežijete" to že p.Olšer patří mezi TOP bloggery a pravidelně má nejvyšší hodnocení karmováním od debatérů  takže názor váš a  některých dalších jsou jen "hlasem žíznivého na poušti"  ? ! ? !  8-o ;-D Rv

3 6
možnosti
PC

Dočetl jsem to, sice nechápu, proč je v článku napsáno to, co je napsáno, ale řekněme to tak autor cítil. Dle mého úsudku i po pročítání diskuze: Tak jsme se vykecali a teď si počkáme, až to trochu odezní. Je tak úžasné vždy číst názor jedné i druhé strany diskutujících, kteří u samotného problému nebyli, ale přesto jsou nejvíc přesvědčení o své pravdě a stojí si za svým úhlem pohledu. Vážení, až budete mít katastrofu před sebou na 2 metry 8-o, tak jako svědci o tom povídejte, do té doby vše beru s velkou rezervou. A jelikož je lidský mozek ovlivnitelný a lidská fantazie nekonečná i poté budu brát veškeré informace vyřčené a napsané v médiích z celého světa s rezervou. Hlavně že jsme zdraví a máme dost svých starostí, že?

3 0
možnosti
JP

Vážený pane Olšere,

    Přes 43% čtenářů, kteří si přečetli Vaši úvahu, Vám tleská tím, že Vám dali "karmu". Potíž tohoto portálu zpočívá v tom, nemají íčka, aby Vám mohli vyjádřit svůj názor jinou formou, než odesláním karmy. 43% a víc hlasů pro Vás je fenomenální úspěch skutečného V.I.P. dokumentaristy. Nenechte se, prosím, odradit.

5 3
možnosti
JM

Ja bych spise rekl, ze potiz zdejsich komunistu i neonacistu je v tom, ze jim (stejne jako Olserovi) chybi argumenty a tak jen porad dokola vykrikuji "karma, karma". Podivejte se na sebe. Nedokazal jste me odpovedet ani na velice jednoduchou otazku a radeji jste zdrhnul z diskuse.

Zaver cele debaty je i pres vsechno to oblbovani jednoznacny. Letadlo sestrelili rusti separatiste a omlouvat jejich zlocin je zhovadilost prvniho stupne. Rv

5 5
možnosti
LD

Břetislave musím se přiznat, že jsem nedočetl do konce. Mám pocit, že si děláte srandu. 

Možná Ukrajinci chtěli sestřelit i letadlo s Putinem, že? 

Nechápu, nepochopím myšlení některých lidí, ale to je můj problém.

8 5
možnosti
JG

J66i16ř65í 64G42a42n89o

20. 7. 2014 7:32

Pane Olšare už nic nepište. Evidentně nic o létání nevíte a máte ještě hlavu vyčištěnou od těch vašich zrůdných Sovětů jak píšete. Amici si vše dělají sami jenom aby mohli válčit. To vźdy tvrdili komouši. Myslím, že jste jeden z nich.

7 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce