Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Výplody bolševického propagandisty Olšera - vše špatné plánují a řídí zlé síly Západu, nyní tedy naplánovaly sestřelení civilního letadla nevinnými separatistickými primitivy!!

10 3
možnosti
MK

Jsem si jistý že o vysokou karmu tohoto blogu se starají rusofilové, kterým stačí titulek. Protože tenhle nekonečný grafomanský výlev snad nedokážou přečíst do konce ani oni...

Olšera jsem nikdy rád nečetl, ale teď mi přijde, že už mu opravdu hráblo 8-o

12 3
možnosti
PM

Když už si myslíte, že jste viděli všechno, potkáte Olšera.

15 2
možnosti
Foto

Tenhle blog je výplod už čistě chorého mozku :-)

14 6
možnosti
Foto

A "pane" Olšere, kdy bude ta o "hrdinných vojácích" bez bázně a hany sestřelujících narušitele z Malajasie ?

3 3
možnosti
LJ

Byli to spioni. Meli s sebou mobily s fotakem.:-)

0 0
možnosti
DA

blog idnes se začíná stávat snůškou demagogie a hlouposti. žijeme v demokracii a tohle je důsledek. bohužel.

6 4
možnosti
KV

Všichni jsme jen mravenčci v rukou velkých politických hráčů... a pravdu se asi nedovíme. Kdo ví či neví, kdy kam vlezeme a zda jízdu autem nebo let letadlem přežijeme... :-/

3 0
možnosti
RG

Autore, dávejte si při své nadprodukci pozor na jednu věc. Občas se říká něco ve smyslu, že ďábel se skrývá v detailu. Vy si, pane, doslova nabíháte. Vaše materiály se tváří velmi seriozně, jsou bohatě doplněny fotografiemi a nejrůznějšími odkazy, nejspíš proto, aby působily fundovaně. To jsou ty detaily, které jsem výše zmínil. U jednoho z nich bych se chtěl zastavit: 

Svůj text jste tentokrát doplnil snímkem letounu Airbus A-320-214 společnosti Air Berlin. Vše by bylo v nejlepším pořádku, pokud byste to doplnil poznámkou "ilustrační foto". Jenže ne, vy jste tam skromně napsal "Přistávání v Kyjevě... Snímek Břetislav Olšer". A tam vzniká problém.

Společnost Air Berlin nenabízí mezi svými destinacemi jedinou na Ukrajině, tedy ani v Kyjevě, do Ruska létá pouze do Moskvy, Kaliningradu a St. Petěrsburgu, tedy od Kyjeva dost bokem na nějaký ten divert (odkloněný let).  Jinými slovy: na Ukrajinu AB nelétá. Abych si to trochu prověřil, podíval jsem se na svůj oblíbený nejmenovaný server, který je biblí všech milovníků letadel. Když jsem do tamního sofistikovaného foto-vyhledávače zadal Air Berlin (společnost) a Ukraine (destinace), s lítostí mi bylo oznámeno, že mému zadání nevyhovuje žádný snímek. Tedy, kromě Vás na Ukrajině zřejmě nikdy nikdo Air Berlin nejspíš nevyfotil.

Možnosti jsou tři: a) je to skutečně veliká náhoda, ale je to tak - b) spletl jste se - c) lžete.

Já si své myslím, ale bez důkazů při byť jen 0,5 % pochybnosti si to nechám pro sebe

Proč tedy o tom píši? jednoduše proto, že pokud někoho jednou přistihnu při bezvýznamné nepravdě (Vás dnes již podruhé) u bezvýznamných detailů, určitě Vám pak nebudu nikdy věřit Vaš "zdroje" a informace, kterými nás tak pravidelně a vytrvale zásobujete. Uvědomte si, že to tu nečtou jenom "nováci" (Novákové, to nebylo na vás), ale i lidé, kteří si rádi občas něco trochu ověří. Takže, autore, jak je to s tou fotkou Airbusu doopravdy?

12 3
možnosti
JM

Olser lze uz ze zvyku.

2 3
možnosti
RG

Autore, podělte se s námi prosím ohledně Vámi uváděných "dojemných záběrů" odletu rodiny Bin Ladina 13. září 2011. Rád bych s Vámi zavzpomínal, jak jste nás ve svém "materiálu" vyzval, ale jaksi se mi nedostává odkazů. Ohledně odletu někoho z početné Bin Ladinovy rodiny po 11. září jsou dostupné informace pouze o charterovém letu Ryan International Flight 441 osm dní po 11. září, kdy (tuším z letiště KBOS (Boston Logan Intl.) odletělo z USA v doprovodu osobních strážců 13 členů Ladinovy početné rodiny. 

Moje zdroje samozřejmě mohou a nejspíš i skutečně jsou oproti Vašemu archivu směšné, přesto si dovolím Vás upozornit, že vzdušný prostor byl nad USA otevřen v ranních hodinách 13. září (to Vám poněkud i při Vašich zdrojích uniklo), kdy podle Vás k onomu odletu Ladinových mělo dle Vás dojít. Již z tohoto důvodu bych,  pokud by Vaše tvrzení byla pravdivá, neviděl na odletu 13. září nic mimořádného. Takže, prosím, jak to tedy bylo doopravdy?

1 1
možnosti

L56i13b93o96r 16Š70a34j14a

21. 7. 2014 12:30

Nevěřím Obamovi, nevěřím Putinovi a fašounovi Porošenkovi už vůbec ne!;-O

3 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce