Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

I kdyby vše co jste napsal byla jen tak čistě náhodou pravda - dehonestace něčí osoby přes její předky a příbuzné je nechutná a primitivní metoda, která víc vypovídá o autorovi, než o objektu dehonestace.

P.S.: Mistři ve využívání této metody byli za socialismu estébáci, policajti a nejzarytější komunisté

5 3
možnosti
SB

Knihu si přečtu a názor si udělám až potom. Ale Asi mě to nezlomí  k tomu, abych začal volit pravdoláskařský fanklub TOP09.........

2 2
možnosti
RK

To je zajímavé, že si na to agent StB (krycí jméno Rohan) vzpomněl po více než dvaceti letech;-D  Ale to se těmto lidem stává.

5 2
možnosti
JH

J88a97n 70H67l43e94d84í68k

7. 7. 2014 22:31

nedávno na slovens TV ukazovali, jak rostou cigánské vesnice na vých a stře Slovensku, bez povolení na cizích pozemcích, současně ukázali cigánské mladíky, jak rychle dovedou vykácet cca 30 stromů a odvézt do svých kamínek, prostě kdo umí, tak umí. Jestli Schwarzenberg chtěl zabránit rozmnožení lykožroutů na polomech nevím, ale podle autora vyzkoušel několik možností a je až neuvěřitelné, že líní hoši z Indie prý uměli máknout nejlíp. Možná na ně někdo mířil ??

2 0
možnosti
PA

Já jsem byl docela znechucený, když jsem viděl jak ho jako ministra zamini ukazovala média v replice koncetnračního tábora na Karlově náměstí před pár lety v Praze.

2 2
možnosti
MV

Názorná ukázka, ale opravdu velmi názorná praktická ukázka sestavených konstrukcí typu, jedna paní povídala, které dokáže vyprodukovat jen zjalovatělé prostředí způsobené dlouhodobým vlivem totality! :-/

14 2
možnosti
RK

Já jsem někde slyšel, že Dušan Navrátil je pedofil. Navíc okrádá důchodkyně když si jsou na poštu pro důchod.....   Je to pravda? Jsou to lži? Názor si musí udělat každý sám.

15 1
možnosti
Foto

Je to pravda. Navíc jsem kradl i svačiny spolužákům (jen těm slabším). Jak jste na to přišel? Já myslel, že je vše dávno skartované. :-(

3 5
možnosti
BM

Vážený autore, kde se bere taková nenávist vůči těm, kteří zastávají odlišné názory než máte Vy.. Z  Vášeho výrazu "pravdoláskař" úplně číší jed....

Jistěže každý má právo na názor, avšak proč s takovou nenávistí. Přitom termíny "pravda" a "láska" vyjádřují to nekrásnější v lidském životě. Je mi z vás smutno!!!!!!

17 2
možnosti
BM

Jo, a ještě, kdyby byl otec pana Schwarzenberga takový lotr, zvolili by ho v květnu 1945 předsedou MNV v Čimelicích, a jeho bratr František bojoval na barikádách v Pražském povstání. To jsou historická fakta!!!!!!!!

9 0
možnosti
Foto

Děkuji čtenářům, kteří se nedají soptícími pravdoláskaři znechutit. :-)Reagovat ne jejich prskání nemá význam. Jejich víru jim nikdo nevezme. Jedině další pravdoláskař – vykupitel. Ale na obzoru ho nikde nevidím. :-) Nicméně jsem rád, že se některým trollům díky čtení mých blogů obohatil slovník a zvládají více než jedno slovo. Jen tak dál chlapci. Technická poznámka: minule jsem za článek o Havlovi byl odsouván na Sibiř do gulagu. Ale to je chyba, dnes se přece posílá na Quantanámo, že ano. Ať tak či onak, uzlíček mám připravený, kdyby té lásky a pravdy bylo příliš ;-D

3 10
možnosti
RK

Vy musíte být neuvěřitelný blbec:-)

15 1
možnosti
TK

Mimochodem, gratuluji adminovi či redakci nebo kdo o tom rozhoduje, k zařazení tohoto blogu do výběru, to muselo být velké myšlenkové vypětí. Buď jste chtěli autora znemožnit, což je hodně zlomyslné, nebo jste chtěli alespoň trochu poškodit lidi, o kterých se tam zmateně píše, nebo jste na podobné myšlenkové úrovni jako autor. Pevně doufám, že ta první varianta je správná.

12 4
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.