Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Hezkýýý... Kočka-aktivistka! 

Franta to zabil. Miluj bližního svého, ale jen dvounohého...? No Servus Kaiser, jak říkáme my ateisti :)

Až mi coby zástupce boží bude schopen vysvětlit, proč mi i reprodukční experti sdělili "pánbů s váma má asi jiný plány, bejby z toho nebude", dám mu prostor pro vysvětlení, zda má mnohostranná podpora opuštěných zvířat má nebo nemá smysl. 

Do té doby, Frantí: Kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi!! ;-)

6 1
možnosti
Foto

Přesně! Díky moc, Tino! Přijde mi to podobně bolestně útočné, jako demonstrace známéno brněnského mnicha přezdívaného Havran před gynekologicko-porodnickou klinikou na Obilňáku (Brno). Má tam megafon a 3-5 řádových sester a  řve "Potrat je smrt!". Neuvědomuje si, že většina těch, co v tom špitále leží v bílých mundůrech a poslouchají ho jsou nešťastnice, které potratily a nic si nepřejí víc, než mít mimino.

1 1
možnosti
ZS

R^

Aj... snad papež nereagoval na můj psí blog, kde jsem napsala: " ... kdybych to věděla, pořídila jsem si místo tří dětí tři psy" ... bylo to míněno s nadsázkou, pane papeži ;-D;-D;-D

7 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2267x
Před pár lety jsem opustila teplé, lukrativní místo v kanceláři, abych mohla založit firmu Česká kočka, která se primárně zabývá poruchami chování domácích koček a na e-shopu nabízí pomůcky pro jejich nápravu. Nově také organizuji vzdělávací akce pro kočkomily. Kočkaři jsou šílení. Píšu o nich a pro ně, o sobě a svých kočkách, aby nezapomínali, že sklenice je vždycky nejméně z poloviny plná. Přidejte se k České kočce na Facebooku a kupte si časopis Kočičí planeta! :)

Seznam rubrik

Oblíbené stránky