Diskuse

Volíte EU?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Je čas začít hrát druhé housle,euro k tomu pomůže. Lze ovšem očekávat všestranný odpor USA ,jejich domácí dluh je nesplatitelný a jestli se jim začnou vracet ty hromady nekrytých dolaru,tak krachnou.

Fráze o trafikách je odporná,odrazuje slušné lidi od politické práce. Kdo to říká,měl by to jít zkusit.

0 0
možnosti
MP

Nekrytý dolar může být jedním z důvodů, proč začne další kolo krize. Tentokrát půjde o skutečnou krizi. Není vyloučeno zablokování účtu v cizích bankách. To jsou vlastně všechny banky. A euro v takové situaci by nutně zavřelo drtivou většinu firem, export by byl moc drahý, protože v krizi je mezi lidmi a firmami málo peněz.. Až bude krize, tak na odvolání eura už  bude pozdě...

0 0
možnosti
MP

Děkuji EU. Opravdu bych se díky EU nikdy nedozvěděl, že pomazánkové není opravdové máslo....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MP

EU od nás žádá další solárky. Máme ještě dost polí na další solárky? A zbyde aspoň nějaký hektar na potraviny? Čím méně orné půdy, tím dražší musí být tyto potraviny. EU nám přináší skutečný blahobyt.;-D

1 0
možnosti
JM

EU nežádá další solárky,to je lež.

0 0
možnosti
AV

Aha, do Tropical Islands by nešlo jezdit bez EU. Ještě, že tu EU máme.:-/

1 0
možnosti
MP

O světovládu se pokoušeli Římané, Hitler, Alexandr Veliký, Čingischán, katolická církev, britské impérium... Kdepak ty všechny velmoci dneska jsou? NWO se zatím snaží, EU je jeho předehra.

0 0
možnosti

Tak to bude fajn ten NWO, v EU se totiž žije docela dobře..:-)

2 1
možnosti
FD

Sbalit se a jet kamkoliv můžete i bez EU

1 0
možnosti

No vzpomínám si na dobu před EU, a takové cestování jen do sousedního Německa, a nedej bože tam chtít pracovat, to se s dneškem nedá srovnávat. Ještě to euro kdyby bylo...:-)

2 1
možnosti
MP

Za hranice jezdí pár procent. Ale to nepomůže těm nezaměstnaným. EU pomáhá nezaměstnanosti, zdražování, a snížení platů, /zvyšováním daní/, zhoršuje životní úroven. Solárky zdražily elektřinu, žlutý nesmysl na polích zase benzín a potraviny. EU nás nechrání v dovozu tzv. "potravin"....EU na Ukrajině usiluje o třetí světovou válku. To jsou ty výhody EU??

2 3
možnosti
MW

Zapomínáte na "zakázaný" žárovky a pomazánkový máslo. R^[>-]R^EU

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 761x
Otec a organizátor rodinných výletů.
Profil: Daniel Malý

Seznam rubrik