Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Ještě bych připojil malou poznámku. Proruští aktivisté se často ohání atributy bývalého SSSR, tj.rudými prapory, hvězdami či srpy a kladivy. Nehovoří to o něčem????

13 7
možnosti
LP

Hvězdy mají na vlajce i američani a nikomu nevadí. Srp a kladivo je symbol minulosti. Proč se za to stydět. Čína má taky rudou vlajku a 5 hvězd.

7 9
možnosti
BM

Ač mám vůči autorovi řadu výhrad, tak tento článek považuji za objektivní. Ano o Ukrajinu má zájem jak Západ tak Kreml a ukrajinští občané se tak dostali mezi mlýnská kola. A to je ta tragédie......

6 1
možnosti

Autor se chce ukázat jako euroskeptik, ale zároveň nemůže hrát na komunistickou notu. Takže mu nezbývá nic jiného, než hodit vinu na všechny a sám sebe nenápadně ukazovat coby státnickou osobu. Což mu inteligentní lidé, po jeho působení ve VV, věřit nebudou. Nicméně, lidí s IQ nad sto je jen 50 % ...

1 4
možnosti
MZ

Pěkné a z velké části pravdivé. Přesně o tom to je - o lidech, co tam žijí. Dokud lidé nebudou věřit Kyjevu (a že oni nevěří), budou podporovat alespoň menší zlo.

3 1
možnosti
LJ

Já se děsím , že Putin dělá vše proto aby nebyly volby a na Ukrajinu vlítne ještě před volbami.

9 12
možnosti
ZK

Z40d22e44n73a 86K58o34č36í

4. 5. 2014 12:06

Děsím se spíš toho, že existují lidé s podobnými názory jako máte vy !!:-/

9 10
možnosti
VA

S většinou nesouhlasím, ovšem musím podotknout, že autor má pravdu v jedné věci. Lidi co jsou do toho sporu zataženi a v dobré víře ve své vůdce bojují na jedné či druhé straně pakliže přijdou v bojích o někoho blízkého, změní se jejich pohled na věc a šmahem začnou nenávidět druhou stranu i kdyby pomyslný  nepřítel byl do té doby jeho kamarád!! Tohle jsem zažila u přátel v Chorvatsku . Nechápala jsem jak je to možné ale prostě je to tak. Lidi v této situaci prostě přestávají racionálně myslet!! A odtud je k občanské válce opravdu jen krok!!

18 0
možnosti
AK

No nevím,ale je to možné že Moskva chce vyvolat v Evropě občanskou válku,jen proto že se bojí,ale čeho???Že by sami sebe.A pokud se Evropa ponoří do tohoto,tak zatáhne většinu států do tohoto knfliktu.Jenže kdo bude vítězem to neví nikdo.Pokud se tak stane,tak se naplní jedno z proroctví, že na východě to začne a na západě skončí a potom že živí budou závidět mrtvým,ale to by bylo v případě že se použijí atomové zbraně.Vypadá to jako utopie,ale kdo ví co se v Moskevských hlavách a Putinově kompleksu se zrodí.Rusko bylo vždy válečný stát a asi bez toho nemůžou žít.Chudoba jim stále otvírá dveře a jen jednotlivci co jsou napojeni na sovětskou mafii se mají dobře.A proto dnes utíkají do světa ukládat své nakradené prachy aby o ně nepřišli.Viz tamější oligarchové(mafiáni).

7 8
možnosti
MP

Četl jsem už hodně blábolů o Ukrajině Radku, ale tohle je perla;-D;-D;-D Kdyby žil můj děda, řekl by, že je to slintání o ničem. Zajeď si na tu Ukrajinu, ať to vidíš na vlastní oči.;-D;-D

4 10
možnosti
PV

Místní boševníci se míní přetrhnout ve vymýšlení nadávek na Putina, dokonce jásají nad upalováním civilního obyvatelstva. Kdo nesdílí názory EUSA, ten je komunista a basta. A to je právě ono. Není to pravda a velmi se pletou. Na Ukrajině vládnou fašouni, co posílají tanky proti obyvatelům. To je fakt, s kterým musíme pracovat. Ne nějaké spiklenecké teorie o vlivu toho, či onoho. A koukat, kdo tohle peklo schvaluje a podporuje.

Pane Radku, v jednom se velmi pletete. Svého času jste pracoval v médiích a dost je přeceňujete. Přeci nemusím hltat jednu, či druhou strany propagandy, abych viděl zcela jasně, že nenáviděný pes Janukovič byl na majdanské řvouny velice mírný, zatímco tihle pučisti to spláchují tanky. Nelze tedy přehlédnout, kdo je ten špatný.

16 13
možnosti
LJ

Až vám obsadí zloději dům a vy  se budete bránit tak zřejmě dáte za pravdu těm zlodějům, když budou vykřikovat, že jste fašista. Zamyslete  se nad sebou.

6 6
možnosti
RH

Svoloč, která se staví za Putina mě přesvědčuje, že prozápadní postoje je správný. Huml, Klaus, John, komplet bolševici..

7 22
možnosti
Foto

To jste snad přehnal, ne? Útočí na Vás někdo stejným způsobem? Tak buďte v klidu.

16 3
možnosti
SR

Já jsem v podstatě fašista ale věřím Putinovi. Jsem z Ukrajiny podle trvalého pobytu a vím že to co přišlo z Kyíííva je personifikované zlo a pravda je na naší straně, protože k nám jezdili Kyííívskie majdančiky a kradli u nás, zatím co Russkie se snažili mne co nejrychleji odvézt do bezpečí, protože  jsem občan EU. A to nepočítám ani mrtvé na obou stranách barikady

Slava Rossiii,

 smert Fašistam, smert Banderovcam, Smert UKRAINE FAŠISTKOMU GNEZDU EC

6 7
možnosti
MH

... zajímavé, napište víc !

3 0
možnosti
Foto

Váš režim, pane Johne, se v Ukrajině nepokrytě vměšuje do cizích zemí.

3 3
možnosti
MP

Macku i ty jeden malý komunisto;-D;-D;-D

5 3
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik