Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

prestal jsem cist po prvni vete, kde John zminuje, ze prvni obeti kazde valky je pravda. V tom pripade John je permanentne ve valecnem stavu

3 3
možnosti
KT

obecný lid český není hloupý, takže už jsem slyšela dva politické vtipy k tématu, jež glosují situaci stručně a jasně.

1) kde budou ruské hranice s Ukrajinou? tam, kde bude Rusko chtít

2) naše zahraniční politika vůči Rusku je rozkolísaná. dá se dělit na letní a zimní podle aktuální spotřeby plynu

7 0
možnosti
JS

Radek Jon má nějaký mindrák, ne vlastně nemá mindrák jen se chce zalíbit a dostat se do europarlamentu. Ale rozhodně to není čestný člověk a už vůbec ne člověk statečný.. Škoda že už mezi námi není Václav Havel.,[>-]

5 5
možnosti
KD

Václav Havel, člen KSČ v letech 1954 - 1967, tak ten americké propagandě hodně chybí. Byl vždy ochoten obětavě přikulovat!!

1 2
možnosti
MK

Jak jsem už tady pod někoho napsal: dobrý článek. Neodpovídá však na to, co zůstává mezi řádky; Putin - Chci Krym, protože Rusku patří.(já si to myslím také) Vrtochy mocných (Chruščev) se napravují těžko. Když budu vyjednávat na mezinárodním poli, přesvědčím hodně lidí, ale stačit to nebude a ještě mně omlátí o hlavu závazek z 94. o garanci hranic. Přinutit Ukrajinu, aby na Krymu vyhlásila referendum o sebeurčení asi nepůjde. A navíc se tam cpe EU a NATO. Mám jinou možnost, než tam vlítnout?

3 0
možnosti
TK

takže až tam vlítne Turecko, kterým to patřilo před Ruskem, bude to OK? Finsko by mohlo zabrat Petrohrad a Karélii , Mongolsko Čínu, blízký a střední východ a Evropskou část Ruska, Česká republika Rakousko, Lucembursko a  Polsko. Polsko Českou republiku, Bělorusko, Ukrajinu a západní část Ruska. Británie zabere USA , Indii, JAR a další zhruba 1/4 povrchu zeměkoule. Portugalsko Brazílii a Indický oceán, Španělsko Jižní a Střední Ameriku, Francie Kanadu a Severní Afriku. Budou trochu třenice na Gibraltaru a v Egyptě, ale s trocho dobré vůle se to srovná. A pak se bude v tichosti čekat, jestli se o něco nepřihlásí Avaři, Keltové, eventuálně by se mohli ozvat potomci nějakého římského patricijského rodu, že jim patří Evropa. Pak se přihlásí Švédové a Norové o Normandii, Britské ostrovy a Sicílii. Pak snad ještě neandrtálci, že už tu dávno všude byli a tak vůbec.

Ale jak píše pan Kulhavý, já jim fandím, vždyť jim to patřilo, ale měli by tam vlítnout, jinak se spravedlnosti nedočkají

3 3
možnosti
AP

A34l18e14s 97P24o28n77e90c

22. 3. 2014 19:30

Problem neni roztahovacne Rusko. Problem je energeticka  zavislost na Rusku. Kdyz EU nebude zavisla na Ruske energii, ( a EU by se mela zavislosti zbavit i za cenu ekonomickych ztrat ) nebudou s byvalym SSSR zadne problemy. Dele se to bude odkladat, silnejsi bude Rusko vojensky, protoze ted si muze zbrojeni dovolit z prijmu za energie a tim nebezpecnejsi.

2 1
možnosti
MH

M30a17r26a 85H72o55o98k

22. 3. 2014 23:00

Moje řeč! Vrátit se k jádru! Vykašlat se v rámci únosných možností na plyn a uvolnit patenty na to, aby auta začala ve velkém jezdit více na elekřinu nebo na etanol, případně vodík či co já vím!

2 1
možnosti
JK

J84a20n 85K33u25b47a98l36e47k

22. 3. 2014 17:44

Takze, pane Johne, co bychom podle Vas meli delat? Nic?

Dsikutovat s Putinem? asi tak jako se Stalinem ci MaoCeTungem?

1 1
možnosti
RM

tak proto, že v sojůzu měli po rozpadu bordel, za kterej si mohli sami, může si teďkonc putin v okolí dělat co chce. no to je gól. bylo nám potěšením, že jsme vás mohli chvíli živit, pane john.

mimochodem, víte proč jsou v eu všichni tlučhubové? protože si tady každej může říkat co chce. na rozdíl od rusů.

ps: mám takovej pocit, že tihle johnové, matějkové, vyvadilové atd. si dělaj voko u soudruha medvěda. co kdyby vycenil zub i na nás, že?

6 5
možnosti
MK

Zjevně Johna nemáte rád, tak jste napsal blábol. V skrytu duše víte, že článek je dobrý a objektivní.

3 2
možnosti
TB

Zajímalo by mě jestli by Radek John psal tak rázně kdyby se mu přes rameno dívali pánové Bárta a Dobeš.;-D;-D

2 1
možnosti
LJ

Rusko se nafukuje díky tomu , že má ropu, plyn a nukleární zbraně. Nic víc. Jeho export výrobků s přidanou hodnotou je nižší než Česká republika. Pokud svět bude strkat hlavu do písku před touto  hrozbou tak bude pohlcovat další země a s tím pravděpodobnost válečného konfliktu . Jedině ekonomicky se s tím dá něco dělat. Tedy přestat byt závislý na ruských zdrojích. Až to nastane ruský medvěd se nebude roztahovat.

9 2
možnosti
MZ

Rusko má špičkové odborníky například v oblasti IT. Ano, můžeme mu to znechutit ekonomicky. Nicméně jsem si naprosto jistý, že se dokáže lépe přizpůsobit situaci (a v situaci, jaké jsou, se nepotřebují změnit a proto se ani nesnaží, stačí to), než bychom byli například my.

3 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik