Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

V době Remkova kosmického letu koloval u nás vtip, že když se Sojuzem 28 přistáli, měl Remek opuchlé ruce z toho, jak ho přes ně Gubarev třískal se slovy "Nesahej na to !"  :-)

1 11
možnosti
SH

A co jsi měl opuchlého ty? Ústa?

12 4
možnosti
LM

Již v době prezidentských voleb byla jasně patrná preference Karla Schwarzenberga u většiny seriózních novin ....souhlasím, že v kampani psaly media skoro jednostranně, ale říkat, že proto jsou pravicová? Kníže nemá s pravicovým politikem nic společného, to je jen eurohujer........ Jinak Zeman si za to co vyvádí už jako zvolenej prezident, za to opravdu media nemůžou.

5 5
možnosti
PP

Vy jste se musil zbláznit. Cituji: Rusky mu to i myslí - to je opravdu ta nejlepší kvalifikace pro velvyslance Česka.

Nic si z toho nedělejte, nejsme všichni Einsteini. Zamyslete se nad tím svým blábolem a mějte pěknou neděli.

13 9
možnosti

S první větou pochopitelně souhlas, jinak doufám, že třeba v poledne nebudete u stolu přát slovy "mějte dobrou chuť";-D

1 0
možnosti
MC

Převážně pravicová média. Kdo Vám to do hlavy vkládá? Jestli na to nemáte vlastní názor tak se o nich raději nevyjadřujte. Jisté je, že pan Remek bude opravdu spíše velvyslancem Ruska, jak velice správně poznamenal Jan Zieger. Tedy tento muž není v žádném případě dobrou volbou. Naopak je to jen odraz našeho odklonu o vlez do prdelky levicovým lumpárnám. Je to takové láskyplné požehnání, že se v tom 68. nic až zase tak nestalo.

14 17
možnosti
PH

Levicové lumpárny jsou nula proti pravicovým. Holý fakt.

11 10
možnosti
Foto

Důležité je jaký má pajšl a hlavně játra. Pokud bude moci nasávat jako Hrdina SSSR, tak lepšího Zeman vybrat nemohl.

3 10
možnosti

Dobrý den, vždyť také Karel Schwarzenberg byl připraven p. Remka do funkce jmenovat a vyjádřil se ve smyslu, že p. Remek sice není jeho kandidát, ale je schopen pro Českou republiku něco udělat.

5 0
možnosti
JZ

Mně osobně by vadilo, kdyby Remka jmenoval v Moskvě kdokoliv, i Karel Schwarzenberg, kdyby to udělal, tak bych byl ostře proti. Tady jde hlavně o osobu Remka.

7 19
možnosti
SH

Že on ti vyfoukl místo v tom Sojuzu?

7 2
možnosti
FS

Pane Šesták a pane Zieglere,nestydíte se za svou ubohost?

16 4
možnosti
JZ

Vy byste se měl pane Salajko stydět za svoji podlézavost.

4 17
možnosti
JZ

Mám obavy, že Remek bude spíše velvyslancem Ruska na české ambasádě.

16 16
možnosti

"Remek je Hrdinou Sovětského svazu, což znamená dodnes v očích představitelů Ruska, stejně jako běžných Rusů, velké plus pro nositele takového řádu." - to máte sice pravdu, ovšem pořád mu titul dal zločinec Brežněv, a Remek se nestal kosmonautem proto, aby posunul světový kosmický výzkum, ale jen proto, aby ho mohla využít naše normalizační rudá propaganda. atd atd.

18 9
možnosti
LK

Tak či onak, byl to první neobčan USA či SSSR, co byl v kosmu, a to na věky věků, dokud bude existovat lidstvo a nějaké povědomí o vědě, to už na na Vašem i mém hrobě tisíckrát vyrostou kytky či betonové domy, normalizace a hrdina SSSR bude dávnou historií jako Samova říše. O tom to je.

2 0
možnosti