Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když si přečtu tento článek a diskuzi a když si vzpomenu na vyprávění svých rozvedených známých a příbuzných, jaké měli trampoty o vánocích kolem návštěv dětí a vnuků, tak jsem šťastná, že jsem vyrostla v úplné rodině a že já sama jsem se nerozvedla a moje děti, když mě přijdou navštívit, navštíví současně i svého tátu R^ 

Vím, že to někdy možné není, ale pokud už lidé mají spolu děti, měli by se pokusit vidět partnerské neshody jako banality... a chytřejší ustoupí...

16 1
možnosti
Foto

Jééé, to se tak hezky čtéééé, díky.

2 0
možnosti
Foto

Z přirozeného práva vyplývá, že rodičovská práva k výchově svého dítěte vlastní jen matka, pokud nebylo smluvně domluveno jinak.   Etatistické úpravy rodinných vztahů jsou ukázkou nekonzistentnosti práva a z toho vznikajících těžko řešitelných problémů.

4 6
možnosti
Foto

Jééé, mně se to chce zopakovááááát;-D

1 0
možnosti
AJ

Ta se naplakala, paní Srncová... a dnes? Vše se vyřešilo nástupem do školy.,

Tatínek žije ve Švédsku, a tak by holčička těžko mohla chodit týden tam do školy a týden tady, i když pro štřídavky by ani to určitě nebyl problém.;-D;-D

http://www.novinky.cz/zena/styl/158631-barbora-a-emma-srncovy-vypravi-o-zivote-mezi-herectvim-a-obrazky.html

4 1
možnosti
Foto

No ale s otcem se vídá, ne?

2 0
možnosti
JH

J86a26n 14H71o40r88a

8. 1. 2014 17:41

Já bych možná vše vyhodnocoval z pohledu dětí; důvody rozchodu rodičů mohou být různé, ale pokud je přístup k výchově dětí z obou stran normální, pak nevidím důvod pro "odstavení" toho druhého, mají-li obě strany schopnost pochjopení.

5 0
možnosti
Foto

Jane, a co s tím, když "jedna strana" pochopení nemá?

2 0
možnosti
MD

Problem je v tom, ze takto deformovani lide neschopni rozeznat a uznat svoji deformaci pak vytycuji cestu sveho videni veci pro ostatni, kteri jsou schopni primereneho kompromisu v reseni teto situace. Baba na 'zastreleni'.

5 0
možnosti
RP

Moderní doba přinesla nebývalé zvýšení produktivity práce a to včetně domácích prací. Muž, který se bojí toho, že mu žena odejde a jemu zbyde jen povinnost platit výživné dětem, může bez jakýchkoliv finančních problémů klidně zůstat sám. Uvaří si, vypere i uklidí aniž by na to potřeboval manželku a ještě ho nikdo nebude prudit, že chodí večer do hodpody :-)

3 1
možnosti
AV

Nojo, ale námětem článku není vztah "chlap-žena", ale "rodiče-dítě".

A tady je trochu problém, že sice si muž uklidí a nikdo ho neprudí, ale to děcko asi v sámošce nekoupí.

2 0
možnosti
JC

Samozřejmě že je to hloupá a drzá feministka, služka satanova.

Základní varování pro všechny mladé muže, zmítané hormony, je dnes toto: vyhněte se holkám vychovávaným jen matkou na sto honů, nebo ještě větším obloukem. Pokud ne, dopadnete jako její otec - doživotní platič alimentů zbavený možnosti rozumného kontaktu se svými dětmi.

Je lépe zůstat svobodný a bezdětný než zaplést se s nějakou takovou.

7 1
možnosti
Foto

Zato vás podle všeho i ten satan z pekla vyhnal... :-)

2 7
možnosti