Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co se stalo, už se nezmění. Můžete změnit vnímání lidí o události, ale to podstatné zůstává. Zbývá jen věřit, že všechno má nějaký smysl.

Přeji hodně sil ke smíření a cestě, která už nejspíš jde jiným směrem, než ta, po které jste kráčeli s Barunkou.

1 0
možnosti
MK

Upřímnou soustrast. Řeknu teď krutou věc, ale jestliže Vaše dcera nebyla pokřtěna, nemůže se dostat její duše do nebe. Jestliže nevěříte v duši, Boha ani Krista, nevěřte ani v nebe. Ukončila pozemský život a navždy zůstane ve vašem srdci. Jsem s Vámi, buďte silná. :-)

0 24
možnosti
MS

Tu výuku katechismu jste si mohl odpustit. :-P

15 0
možnosti
KD

K55a64r31e17l 20D97r20d48a

20. 6. 2013 8:39

Dobrý den, Policie nemá právo užívat klamavou kampaň. Jde o zneužití moci. To je podle mě neslučitelné s právním státem. A právní jistota je to, co chrání životy našich dětí. Ne účelový lynč. To, že jste takovou dezinformaci připustili, jste ohrozili životy mnoha dalších dětí.

  Nebezpečnost extáze je sporná. Média blíže nespecifikují zadržené dealery. Jedná se o náhodné "kamarády" z ulice nebo o spolužáky Báry? Jejich vlastně bezdůvodně zničené životy Vám přijdou v pořádku?

4 8
možnosti
JB

Tak policie jen uveřejnila podezření na extázi. Vše ostatní už udělala média.

0 0
možnosti
SL

Paní Vlková, máte můj neskonalý obdiv...tímto textem jsem naprosto oněmněla...držím Vám palce, abyste všechno zvládala, jak nelépe dokážete. Vy i Vaše rodina.

13 0
možnosti
ZJ

Měl jsem kdysi velmi dobrého kamaráda, který umřel na dálnici, když jel z vojny a vím jak to bylo těžké pro jeho rodiče. Ani nevím jestli těžké je to správné slovo, myslím, že v podstatě nežili. Později adoptovali holčičku a i když jim to Pavla nevrátilo, tak je vrátili do života. Žádné chytré poučení z toho asi nevytřískám. Jen to prostě nezabalte, to by Barunka nechtěla. Držte se V

8 0
možnosti
Foto

Moc krásné děvče. Škoda mladého života.

7 0
možnosti
LS

Musím se s hanbou přiznat, že patřím k těm, co když si přečetli, že "zfetovaná holka umřela na maturiťáku", tak se nevyjadřovali právě kulantně. Zpětně to přiznávám a stydím se za to. Je mi to moc líto. Hodně síly, Barunka je ve vašem srdci s vámi. V

11 0
možnosti
PH

Sebekriticky se musím přidat i já-napsala jste to přesně jak jsem to vnímal já a ještě jsem si říkal takové to: "To je dneska mládež, za nás jsme se na maturiťáku max opili..."

Hodně sil její rodině ke zvládnutí této situace!

2 0
možnosti

..držela jste ji a ona umírala..nic horšího se nám ženám - matkám stát nemůže, soucítím s Vámi. Nejen za ten blog máte můj velký obdiv..

9 0
možnosti
VS

paní Simono, jste strašně silná žena, držíme Vám tady doma palce aby se akce povedla.....

další slova nejsou třeba V

4 0
možnosti
BM

Co k tomu říct: Hodně sily a život jde dál.......Barunka je zde pořád s námi......V

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3055x
autorka knížky" Najít světlo ve tmě" 

http://www.najitsvetlovetme.cz

https://www.facebook.com/Barciknizka