Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy trolle!Stačí místo mínusu opsat příspěvek a napsat k němu souhlas či ne.Jinak je pro mne výhodnější a rychlejší napsat minus či plus k příspěvkům které mi vyhovují anebo naopak.Jsou přispivatelé,kteří věc vyjádří lépe a srozumitelněji nežli já sám.Spíše bych řekl,že to směřuje k lepší manipulaci s diskuzí.:-)[>-]

4 0
možnosti

Máte plus, i když nevím, koho oslovujete.

2 0
možnosti

Já bych ještě navrhovala, aby k odstranění úplné a veškeré anonymity přispěly jisté položky ke všem profilům, které by, samosebou, byly povinné. Např. kvalita a funkce trávícího traktu, zdali na sobě někdo nemá gaťky s nápisem "Monday" a on je přitom pátek, dále bych popřemýšlela nad zveřejněním ovulačních cyklů u žen a kvality seme u mužů a možná by ještě stálo za úvahu zveřejnit rodokmen a jeho anamnézu. To jen tak pro začátek.

5 2
možnosti

J24a22r85a 91R31a74n83k

14. 6. 2013 22:47

Pamatujete se, kdyz mela Tinka blog a vsichni jsme posilali fotografie z detsvi.....mohlo by byt podminkou i pri prihlasovani, mam jednu paradni, jsem rozvalena na kozesince v rouse Evine:-)

3 0
možnosti

Já jsem moc rád, že to ošklivé anonymní mínusování skončilo. Sice mi nebylo vyhověno v mých oprávněných požadavcích na rozšíření možností (viz. níže) pro lidi s mnohočetnou poruchou osobnosti, jako jsem já, ale i tak je to vítaným vylepšením.

Založil jsem si databázi, zatím v Accessu, brzy budu muset přejít na Oracle - díky neskutečnému množství položek, a nyní dobře vím, kdo je se mnou a kdo proti mně. Za to patří vývojářům iPlus můj nehynocí dík. A plus +++++ a V

3 0
možnosti

err: *"nehynoucí".. a nebo také ... "dnem i nocí"

0 0
možnosti

To bych se měl urážet - když napíšu něco "moudrého" - a někdo mi dá minus?! ... ;-D 

No, neblázněte!  ...  Beru život, jaký je.  ...  A lidi zkrátka JSOU takoví, tak co?! ;-) 

Na to mám totiž svůj kouzelný recept - větičku:  "Tak ať !"  R^

(případně: "Trhni si!-Ty mně taky!") ;-D

6 0
možnosti

Kromě toho, když napíšete příspěvek delší, může se plus či minus vztahovat k jednomu, druhému, třetímu odstavci...  Kdo to ví, ke kterému zrovna?  ;-)

5 0
možnosti

Ta v diskusi v Červeného trpaslíka se neminusuje, tam se rovnou maže:-)

3 0
možnosti

Zajímavé, mě tam nesmazali. A to jsem se s ním nemazal. Asi to bude tím, že všechny plusuji. Je to takové milé, hřejivé a láskyplné. Je to krásný pocit. V

4 0
možnosti

Chvilku vydržte, milí kolegové. Jen co vás všechny oplusuju, hned zase půjdu.  Děkuji za trpělivost.

František Josef Smutný v.r.

3 0
možnosti

Dotaz na RED

Když už je vše rozděleno na plus a mínus, proč místo karmy nelze zřídit plus a mínus nebo hodnocení jako jinde, známkování jako ve škole? Protože karma a čtenost souvisejí, často nějaký demagogický blábol má vysokou karmu, ale není to tím, že by ji lidé klikali.

Proč také nelze, aby byly označené články, kde není povolená diskuze? Aby čtenář předem věděl, zda se má unavovat to číst. Článek bez zpětné vazby čtenářů je o ničem, dle mého skromného názoru. Do výběru se občas dostanou věci bez diskuzí a já to čtu a pak jsem konsternován, že nemohu vyjádřit třeba zaslouženou pochvalu.

Děkuji za případné odpovědi, milý(á) ReDV

11 0
možnosti

J43a73r88a 91R63a25n18k

13. 6. 2013 1:21

Uz dlouho jsme se zde tak dobre nebavili, vcera v noci jsem procitala diskuse a zasmala jsem se:-)

3 0
možnosti

Já se občas chechtal i nahlas. :-) A viděl jsem vás, Jaro. Máte ode mne všude (doufám) plus. R^

1 0
možnosti

J72a95n 90K41o19z76á76k

12. 6. 2013 16:27

Trolly tohle nezastaví ani náhodou, to by nesměl existovat multi-nick a účty by se musely ověřovat, např. skrze číslo OP. 

Já říkám zrušit hodnocení úplně a když, tak bez mínusu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.