Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AV

Tak nevím. Být víc než jen velmi vlažně věřící, tak by mě asi vaše přesvědčení, že Ježíš je tu od toho, aby řešil něčí blinkání v autobuse nebo - jak bylo v nějakém jiném díle vašeho seriálu - dokonce kvůli lidem, co ouvikají nad tím, že musí každý den chodit do práce, docela uráželo.

15 2
možnosti
PS

P28e15t28r 25S12k53á71c63e91l

29. 4. 2013 22:08

Do určité míry máte pravdu, protože stále platí:

"Bůh nepůsobí zázraků,které ty sám neděláš" » kalendář z r.1924.R^

3 10
možnosti
Foto

P79e12t46r 55K32r55á46l

29. 4. 2013 21:43

Já si u podobných blogů vždy vzpomenu na Život Brianův a vyléčeného leprotika, profesionálního žebráka, kterého Ježíš vyléčil a zcela mu tím zničil kariéru a tím i život.;-D

14 3
možnosti
PS

P93e17t92r 38S96k54á32c61e78l

29. 4. 2013 22:03

Ono zničení kariéry nemusí být ničím jiným, než zkouškou. Obstál v ní, obstojíme my?R^

5 10
možnosti
PK

P88e60t25e32r 46K89o30s91u17t

29. 4. 2013 21:41

krestania veria

výnimočného človeka, ktorý hlásal radikálne vzdanie sa násilia, bezbrehú solidaritu so slabšími a odmietnutie akejkoľvek kolaborácie so zvráteným režimom. Muža, ktorý chcel oslobodiť ľudí od každého druhu strachu a otroctva, či už to boli falošné istoty, túžba po pomste, paralyzujúca závisť a vôbec všetko, čo by odporovalo láske. Legendy, ktorá nezaprela vlastné princípy ani tvárou v tvár smrti.krestania veria v takyto ideal dobra a martyra ktory sa vzoprel nabozenskej a politickej mociak neviem preco ateisti bojuju proti slobodnym krestanom, ktory veria v ideali dobra a lasky

1 9
možnosti
MS

Čili trauma, hledání berle, místo psychologa jste si našla pomoc u Ježíše, aneb klasický příběh konvertitky z nouze. Vaše duše ale stále nemá klid, jak je vidět z vašich psaných projevů. Možná věříte v uzdravení těla Ježíšem, ale duši uzdravit neumí. Tam je třeba něčeho jiného. Je mi vás líto.

18 5
možnosti
FV

Fanatička nic víc nic míň.tyto lidi izolovat. Je neuvěřitelné že ve 21. století ještě existují pomatenci kteří věří něčemu fiktivnímu co nikdy nikdo nedokázal že existuje. Kus hadru nám dává jako důkaz.Jděte se léčit madam.Začíná to modlitbou přes mlácením palící do země a končí to výbušninou kolem těla. Hnus.Rv

11 12
možnosti
JC

Lidé jako vy nás vždycky pronásledovali a zabíjeli.

6 12
možnosti
RS

Milá autorko, v okamžiku, kdy se veřejně přiznáte k Ježíši, stáváte se kamenem úrazu ať chcete nebo ne, ať už jste to měla či neměla v úmyslu. A příčinou vždy bude váš vztah k Ježíši. A teď k vašemu svědectví, spíše mne zajímá ta další část. Později možná vysvětlím. :-)

2 11
možnosti
MR

M47i91c95h35a79l 82R16y98b29a

29. 4. 2013 21:00

Bohužel mám stejný dojem jako z předchozích článků.

Je k přijetí Ježíše třeba být člověkem, který si neví rady se životem, takže ten chudák je jen formou léku nebo berle?

13 4
možnosti
PN

Co myslíte? Je lepší nevědět si rady se životem a složitě hledat odpovědi a nebo být ateistou, který se uklidňuje pohádkami o tom, že Bůh neexistuje? Řekl bych, že do problémů dostal paní Šiander právě tento ateistický svět, který upřednostňuje výdělek a materialismus a na otázky po smyslu života odpovědi nenechází. Ježíš je i lékem nebo berlí, ale naplňuje i ostatní naše potřeby. Např. touhu po moudrosti nebo touhu po životu v plnosti...

0 8
možnosti
MR

Mně zaráží jedna věc a to proč se pořád stáváme svědky jak takto "probuzení" lidé nás začnou zahlcovat a mnohdy přesvědčovat o jediné pravdě, tahu a vyznění ... . Nikdy to nepřineslo nic dobrého a nepřinese, neboť to vlastně nic duchovního není, je za tím kamuflovaný podvědomí instinktivní tah po rodinné lásce (autoritách). Něco obdobného zažívají i zamilovaní jež jsou  nadopovaní hormonem oxytocinem.  Zde jde spíše o intimní stav a maximálně souznění ve skupině. Navíc tento fenomén může mít více podob, někdo v něm vidí lidskou vyšší bytost, někdo umělecký projev, malbu, skladbu atd. Společnost je potřeba chápat jako ekosystém lidí s různým tahem a potřebami, kde nezáleží jestli někdo je osloven Ježíšem, někdo je rokerem, někdo skládá hudbu atd., všichni jsou velkým přínosem pro ekosystém společnosti a takto má být. Zde platí pravidlo žít a nechat žít ... . Je dobře že jste ve svém tahu a nalézáte v něm svoji oporu, ale sobecké je od Vás že s tím zahlcujete a otravujete druhé. Nechte jim jejich tahy a potřeby a svůj tah Vám umožní obklopit se lidmi podobného souznění. Jinak budete trpět syndromem spasení ... .

0 7
možnosti
Foto

Pěkný večer, pane Rodene,

děkuji za Vaše názory.

V mnoha věcech se neshodneme.

Hlavně si nemyslím, že uzdravení a osvobození by mi přineslo jenom dobré společenství lidí. Rovněž lásku a vztah s B-hem, který od té doby mám, to mi opravdu nemohl dát žádný člověk. Láska k B-hu je na vertikální úrovni a láska k B-hu je na horizontální úrovni. Nehledě na to, že je rozdíl mezi vztahem k člověku (ke stvoření) a vztahem k B-hu (jako Stvořiteli). Je mi líto, že jste to nikdy nezažil, o mnoho přicházíte.

Pokud máte dojem, že svými blogy zahlcuji lidi, tak mám pro Vás jedno doporučení - prostě je nečtěte! Dovolím si napsat, že na SVÉM BLOGU si mohu publikovat cokoliv chci a ti, kteří si mě chtějí přečíst, tak přijdou a čtou.

Přeji všechno dobré, H. R. Šiander

6 10
možnosti
AK

Moc hezke vyznani a nemela jste to tedy moc lehke. Jenom nejak nechapu proc pisete  B-h? Proc?

4 9
možnosti
PC

chtel jsem se zeptat na totez

10 1
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->