Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Pan A. Babiš zde hovoří (nebo spíše jen podepisuje, co mu jeho tisková mluvčí napíše), jako parlamentář strany ANO2011. Jiný smysl tyto propagační články v médiích nemají. Ale pozor!!! Politická strana ANO 2011, založená a řízená panem Babišem a jeho zaměstnanci, vznikla jako firemní projekt a také je tak financovaná z konta pana Babiše. Výsledkem je, že tato stranička je další politickou divizí Agrofertu. A sloužit bude v čí prospěch? Jeho holdingu Agrofertu nebo zájmům občanů této země? Každý, kdo má všech pět pohromadě, v tom má jasno. Tak co tu řešíte???:-/

8 10
možnosti
Foto

V63l19a16d20a 88V30a65n85e47k

29. 3. 2013 16:51

Ano stranu financuje ! Co je na tom divného ?  Vám asi více imponuje dělat dluhy,jako naše nejzadluženější strana  Čssd,která neumí ukočírovat ani vlastní stranickou pokladnu.....:-P a chtěla by vést naší ekonomiku  ?8-o

10 0
možnosti
PV

Coz o to, napsano je to pekne, skoda jen, ze ta Vase firma maximalne nepodporuje ty mensi ceske, za to si dava do podminek vyberovych rizeni dodavky z Nemecka, ikdyz jsou na nasem trhu k dostani ceske vyrobky stejne urovne a kvality.

9 0
možnosti
MN

"nepodporuje" ? :) ... zijeme v trznim hospodarstvi a vsadim se, ze jeho firmy se ridi podle pravidla kvalita/cena, a ne podle toho, odkud je dodavatel.

4 0
možnosti
Foto

Bohužel, paraziti již dorazili!! Jsou všudepřítomní! Hlavně tasemnice a motolice (někdy i jiná havěť) přisáté do vnitřností státu a firem, vegetující zatím tiše a spolehlivě, většinou ve čtyřletých cyklech, v obdivuhodné symbióze, jedna střídá druhou již více jak dvacet let. Pelyňkové tablety již nezabírají, chce to zcela nové léčebné metody!! A to rychle, neboť čekající a vyhládlé motolice již začínají degenerovat, těší se na nový cyklus, chtějí střídat tasemnice, a pokud se zakousnou, hrozí totální nebezpečí smrtelné epidemie!!! .... a "zdravotní pojišťovny i lékaři" opět za vývojem!!??:-) ... že by práce pro léčitele??;-)

7 1
možnosti

Babis, nezije ten clovek z verejnych financi?

7 9
možnosti

misto minusu staci odkaz, tim me presvedcite vice

2 4
možnosti
JD

J35i33r36i 34D38v39o69r35a78k

29. 3. 2013 13:40

Musíme ty politiky trošku probrat, nějak nám zlenivěli.  Navrhuji zkrátit poslanecký mandát na dvě funkční období. Jiné řešení nevidím.

3 0
možnosti
Foto

Výborně napsáno R^ Je to tak a je smutné, že politici a taky voliči ČSSD si tyto ekonomické zákonitosti nechtějí připustit. Chápu, že politici hrají na "závistivou strunu", ale voliči by si mohli uvědomit, že to, když "sousedovi chcípne koza" neznamená, že jim ta koza přibude. Ve Francii na to už tvrdě doplácejí... a na tuto "daň ze závisti" doplácejí hlavně ti "obyčejní" lidé: http://www.firstclass.cz/zivoty-bohatych/nova-dan-ze-zavisti-plati-ji-francie-a-tvrde/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+firstclasscz+%28First+Class+Magazine%29

6 3
možnosti
DS

Z toho článku je jen vidět, že Francouzi neumí danit a nebo autor je nedůvěryhodný. Progresivní zdanění neznamená, že kdo vydělá víc, ten dostane míň. Každý účetní vám vysvětlí, že jednotlivá daňová pásma se neovlivňují. Mechanizmus vysvětlovat nehodlám. Taková čtivá slečna si to jistě najde sama.

3 5
možnosti
DS

Když si podnikatel koupí auto pro soukromou potřebu na náklady firmy, je toto nezdaněno třikrát.

1) není zaplacena daň z příjmu

2) není zaplaceno DPH

3) je mu snížen daňový základ

To mimo jiné znamená, že čím dražší, tím víc neplatí daně.

Nepředpokládám, že mi odpovíte, pane Babiši, ale zkusím se zeptat: Koupil jste si auto pro osobní potřebu řádně tak, aby jste z něj zaplatil daně jako běžný občan, nebo využíváte tuto díru v daňových zákonech a zaplatil jste za něj méně jak za polovic? Koupil jste auto vyrobené v naší zemi, abyste alespoň nějak podpořil české zaměstnance a českou spotřebu, nebo takto podporujete zahraniční výrobce a zaměstnance? Je to o přístupu. Pokud chcete být vzorem, měl byste být správným vzorem.

10 9
možnosti
AN

Bohužel, jste jen ukázka negramotnosti českého zaměstnance. Podnikatel, na rozdíl od zaměstnance, je k dispozici své firmě 24 hodin denně. Skutečně pracuje a to je různé  v začátcích třeba 20 hod.denně vč.víkendů bez dovolených  a marodění dlouhá léta, než se mu podaří stabilizovat firmu na trhu. Potom může zvolnit. Výraz "auto pro osobní potřebu" neřeší žádná legislativa na světě, Krom našich zaměstnanců, odborářů  a současné opozice.  K podnikání patří auto a basta. Ve většině vyspělých zemích neznají kupodivu odpisy. Potřebuješ auto, dej ho do nákladů. Ne tak u nás. Ale už se to pomalu mění. Před léty zrychlené odpisy, možnost paušálu místo otrockého psaní jízdního deníku  a dokonce krácení paušálu u vozu používaného pro tu vaši "osobní potřebu." Možná by se vám pane žilo lépe bez závisti  a ještě lépe uděláte, když si tu procházku růžovým sadem, jako podnikatel-zaměstnavatel vyzkoušíte. Copak, máte problémy i  s pouhým obstáním na pracovním trhu, natož  v roli parazita ?

16 4
možnosti
PD

Pane Babiši, tohle běhá po fejsu a moc demokraticky to ve vaší straně nevypadá....

"Vzhledem k tomu, že nedokážeme naplnit svá předsevzetí, se kterými jsme do hnutí vstupovali, rozhodli jsem se pro rezignaci. Naše úsilí o zlepšení politiky a života v naší zemi určitě neopustíme a budeme se tomu i v budoucnu věnovat, navzdory této hořké zkušenosti.

Děkujeme za Vaši důvěru.

S úctou, Jan Síla, Hana Greplová, Jana Valinčičová, Jan Hammer, Peter Harvánek"

3 0
možnosti
PK

I když nejsem "pravicový" tak nejlepší článek o živnostnících napsal poslední pravicový Reflex pana Taberyho. Toto jsou jenom kecy.

5 2
možnosti