Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

škoda, že p. Okamura (kterého bych nevolil) nemohl ve volbách porazit Honzu "Želé" Fishera ;-(

0 1
možnosti
AS

Ježiš to je povedené. Okamura na prezidenta "nedosáhne" normálně, prezidentský Novoroční projev mít nikdy nebude a tak si napíše "Novoroční projev" aspoň do blogu. Trapné a samolibé, přesně jako sám "pan" Okamura. Jako malé děcko :-) :-) :-)

7 10
možnosti
Foto

Trapný byl novoročný projev pana Klasue, paní Anno :-)

7 3
možnosti
Foto

Mám či nemám jít k volbám? Je to vůbec k něčemu dobré? Ale víte co, já k těm volbám půjdu... Mám konečně před sebou vytisknutý volební lístek kandidáta s číslem 10, jeho jméno zní Tomio Okamura. Je to moje svobodná volba a tím, že tam hodím tento lístek, ukážu svůj nesouhlas se současným politickým systémem a také podpořím osobu, která by měla být hlavou tohoto státu!!! Vím, že pravděpodobně tento můj volební lístek skončí v odpadkovém koši... Ale nyní to nevadí, protože kdybych nevolila pana Okamuru, tak bych k volbám ani nešla!!! :-)V[>-]V

3 5
možnosti
PK

Já jsem měla stejný nápad jako Lucie. Co kdyby se domluvilo víc jak 10 % voličů, aby to udělali, prostě si vytvořili kandidátku s číslem 10 pro Okamuru! Možná zmedializovat zaevidování takovýchto lístků, aby na finálních grafech Tomio figuroval. Většina z Vás bude oponovat, že je to utopie a nemá to smysl, že to legislativa nepovoluje. Cinkání klíčů v 89. bylo taky nelegální, ale protože se zapojil skoro celý národ, tak to vyšlo. Já ale opravdu nevím, jestli raději volit sebejistého důchodce, důchodce, důchodce, sebejistou dobře vypadající, či umělce... Tomio má naprostou pravdu s nesmyslností určitých bodů legislativy ohledně přímé volby prezidenta a také jsem ráda, že ve svém novoročním projevu zmínil starost o inteligenčně podprůměrné, protože uvědomme si, že všichni nemají IQ takové jako já, nebo vy, ale jsou tady i tací, kteří pro republiku (kapitalistu) vytvářejí hodnoty ve svém zaměstnání, je pro ně nutná sociální ochrana státu, protože tito lidé si neumí spočítat, jestli půjčku budou moct splácet, nebo jak je to s připojištěním na důchod apod. Doufám v lepší zítřky, ale čekání je už únavné.

3 2
možnosti
AH

A stejně Vás, pane Okamuro, budu volit!:-)

5 3
možnosti
JN

J19a75n 65N88o85v51á63k

6. 1. 2013 20:26

:-))))))))))) R^

2 1
možnosti
Foto

Děkuji R^ 

I Vám dobrý a příjemný nový rok.

1 3
možnosti
JN

J57a43n 19N38o76v12á26k

6. 1. 2013 12:55

Já to nechápu.

Moje filozofie je dost přímá: zvol si cíl (mírně za hranicí předpokládaných možností), urči si časový horizont. Tečka. No a jde se na to. 

Když se mi něco nepodařilo, tak jsem zpětně hledal důvody. Začal jsem u sebe a zkončil u sebe. Mohl to být špatně zvolený cíl, nebo špatně zvolená cesta... ale furt za případný neúspěch nesu zodpovědnost já sám. 

Proto nechápu, jak je to v tomto blogu myšleno. Co se má změnit? A kvůli komu? A změnit na co?

4 1
možnosti
OH

Pane Okamuro,přečetl jsem si váš "Novoroční projev"a nezbývá mi než s vámi souhlasit téměř ve všem o čem se zmiňujete. Podle některých diskutérú zde,vidím že někomu stále nedochází,nebo spíše nechce docházet,že cílená likvidace naší republiky(tak jak ji uskutečňují naše "demokratícké" vlády)už musí zkončit. Už totiž není téměř co rozkrádat! Více přímé demokracie je podle mě dobrá cesta-vždyť je to úplně prosté-co jiného se dá dělat s nefungujícím politikem(zástupcem občana)než to aby ho sám občan mohl odvolat?! Je mi zle z arogance a nedotknutelnosti ťech co ovlivňují naše životy:-/!!

 Škoda,že z vaší kandidatůry na prezidenta mají někteří tak velké obavy,že vás pro jistotu vyřadili už v jakési podivné"předvolbě"?!

Pro mě jste byl jediný jasný kandidát na prezidenta naší republiky-tak snad příštěR^

8 9
možnosti
KL

v jednom s vami souhlasim, a to je prilisne precenovani hodnoty ekonomickeho rustu a jeho interpretace medii a tzv. analytiky. ovsem jinak mam pocit, ze byste si mel trochu usporadat myslenky a nazory, prijde mi to takove pejskokocickovske. pochybuji treba, ze vysoka porodnost v dobe znacne nezamestnanosti zajisti soucasnym duchodcum vyssi penze, kdyz stat najednou bude potrebovat dalsi miliardy na porodne, rodicovske prispevky, detske pridavky, socialni davky atd. teoreticky se sice zvysi spotreba urciteho zbozi, ale vetsina se stejne nevyrabi zde, takze to velky dopad mit nebude.

5 3
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Laníku, proto by se měl změnit celý systém, jelikož ten nynější selhal...

1 1
možnosti
MK

V jednom má Okamura pravdu - společnost se radikalizuje a mění. Nikdy nebyli politici terčem tak mohutné nenávisti, přestože se vždy kradlo, intrikovalo a podvádělo přibližně stejně. Čím to je? Tato nenávist a znechucení je výsledkem snahy různých byznysmanů urvat si co největší kus bohatství. Jak? Ovládnutím médií. Začal to Bakala (ač sám v pozadí) svojí mnohamilionovou podporou nejrůznějších politických uskupení s vizí "čisté, nekorupční politiky". Šikovnými tahy a podmíněnými dary se podílel na rozkladu dříve silné ODS (vytvořil mediální obraz "Mafiáni versus Čistí", eliminoval moc jemu nepřátelského klausovsko-kellnerovského křídla), štědře dotoval "čistou" TOPku svého přítele knížete a "protidinosaurovskou" VV. Jakožto jeden z mocných mediálních magnátů dostal v tomto "protimafiánském" tažení nahoru řadu svých známých a jejich známých - a ti mu nezůstali nic dlužní, viz třeba becherovka, z milionáře se stal miliardář. Ne nadarmo se mu říká "pan loutkář". Téma "čisté politiky" pochopil i byznysman Bárta a díky podobné mediální masáži získal s neznámým a pitoreskním uskupením VV neuvěřitelný volební výsledek. Čenichat kolem tohoto veleúspěšného motivu začal i Babiš. A s naprosto stejným tématem přichází další byznysman - Okamura. V jedné věci je výjimečný: potřebnou mediální moc si dokázal samurajsky vybojovat sám a levně. Napřed se na obrazovky nenápadně vetřel jako mluvčí AČCKA, pak pochopil význam "nových médií" a se svým týmem začal psát blog o "očištění politiky". Opět s obrovským úspěchem. Češi totiž od pradávna milují nadávání na "ty nahoře". Ze všech jmenovaných je Okamura největším populistou, ve svém novém projevu slibuje pod svojí vládou téměř ráj na zemi. Skromně zatajil maličkost - že jeho "přímá demokracie" znamená ve skutečnosti totální vládu mediálně silných hráčů jako je on a výše zmínění. V přímých volbách totiž vždy vyhrává ten, kdo je nejvíce v médiích, kdo má největší finanční podporu mocných. Pracujícímu lidu moc opravdu nikdy patřit nebude.

4 3
možnosti
JK

Vážený pane Okamuro. Je smutné, že přestože se jmenujete jako japonec, vypadáte jako japonec, jste více čechem než 99,9% lidí v tomto státě. Což tedy není výtka vůči vám, to je výtka většině té havěti, se kterou v tomto státě žít musíme. Pokrytcům a přizdisráčům, kteří českou vlajku vytáhnou jen, když hokejisti vyhrají zlato. Nikdo přece nemůže věřit tomu, že byste se pokoušel zfalšovat podpisy na arších, přesto se od vás tolik "prý doposud věrných" odvrací, že jste měl tu drzost se trapně soudit a stěžovat si. Protože taková je nálada celé společnosti. Nikdo nemá rád lidi, kteří "otravují" s tím, že si na něco stěžují, a je úplně jedno, zda jsou nebo nejsou v právu. Prostě přidělávají problémy, tím že si přišli stěžovat. Kolik žen asi radši překousne znásilnění a bude se snažit zapomenout, než aby se nechala od vyšetřujícího policisty urážet tím, že znásilnění svým chováním nebo oblečením vyprovokovala? Otázka je, kolik takových věcí děláme pro svůj vlastní dobrý pocit odplaty nebo nápravy křivdy, a kolik děláme proto, aby se podobné věci už neopakovaly, protože cítíme zodpovědnost za lidi, kterým by se mohlo stát totéž, protože jsme nic neudělali. Pane Okamuro, stojím za vámi. Chtěl jsem vás za prezidenta od chvíle, kdy jsem se o tomto, tehdy ještě bláznivém, nápadu dozvěděl. Buďte nyní skvělým senátorem, prokažte se lidem svými činy. Stále máte možnost věci změnit. Vytrvejte.

11 3
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 75180x
Mám moravsko-japonsko-korejský původ (maminka pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji, tatínek z Japonska), žiju více než 35 let v České republice a žil jsem v dětství také necelých 10 let v Japonsku. Jsem zastáncem přímé demokracie, tedy systému přímé odpovědnosti politiků vůči občanům a zároveň větší možnosti přímého zapojení občanů do ovlivňování veřejného dění. Jsem předsedou parlamentního Hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD) www.spd.cz https://www.facebook.com/hnutispd

https://www.facebook.com/tomio.cz

https://twitter.com/tomio_cz

www.tomio.cz

http://www.japafoods.cz/