Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Bomba R^;-D. No možná někteří tito patroni jsou vedlejším produktem Klausovy snahy

a vybudování českého kapitalismu, nicméně uhodil jste hřebík na hlavičku.

P.S. Slávku Beneši, kamaráde, běž už spinkat. Zbytečně kazíš autorovi náladu,

osobně jsem něco tak inteligentního a výstižného už dlouho nečetl.

6 5
možnosti
SB

Věřím, pane Filipczyku, že Vám se tento článek musel jevit úžasným. Plně odpovídá Vašemu způsobu uvažování. Autor je stejně tak nemoudrý a nerealistický, jako jste Vy.

A ještě něco: Jestli dovolíte, opakuji, že nic nenamítám proti tomu, když mi proti všem zásadám slušnosti tykáte, ale odmítám tuto rukavici zvednout a snížit se k témuž směrem k Vám. Jsem slušně vychovaný člověk a budu Vám i nadále vykat. Jsem na vyšší úrovni než Vy, pokud jde o schopnost uvažovat jako inteligentní člověk i pokud jde o kultivovanost mezilidských vztahů. Prostě tykat Vám - toho nejsem schopen. Brání mi v tom zažité zásady mezilidské zdvořilosti.

2 2
možnosti
LC

Joj, to je teda veledílo. Nicméně, autore, k otázce kterou si kladete a dlouze si odpovídáte. Já vám odpovím podstatně úsporněji. Bude záležet na tom, jestli ještě bude existovat EU, nebo na ni už budeme vzpomínat jako na RVHP.

11 4
možnosti
OK

O86t18o 12K18o78s44t41a

18. 12. 2012 23:27

Nevím kdo půjde na pohřeb Václava Klause. Já možná ano... Jsem si ale téměř jist, že smuteční akce nebudou trvat déle než u Kim Čong Ila.

8 2
možnosti
JF

J91a40n 37F44r27o60l36í32k

18. 12. 2012 23:20

A osvětlení pohřbu nám zajistí Jiří Paroubek a poslanci ČSSD, kteří nám zajistili za pouhý jeden bilion kč zářnou fotovoltaickou budoucnost. Kam se hrabe břídil Hrdlička s Janouškem se svými troškami miliard.;-)

6 5
možnosti
SB

Nemějte péči, vážený. Pohřeb Václava Klause určitě nebude taková kašpařina jako pohřeb Václava Havla. Oč méně však bude komický, o to více vývoj situace ve světě a v Evropě dá za pravdu jeho předpovědím.

Kdo byl na pohřbu Václava Havla? Ti, kteří stojí v čele současné EU. A každým dnem vidíme, kam ta slavná EU směřuje. Bohužel to nemůžeme napsat, protože ten název příslušné části člověčího těla se v těchto diskusích nesmí používat. Když na ně realisticky uvažující lidi mají tento názor, tak jim těžko imponovat to, že nějakému havlovi přijeli na pohřeb.

16 9
možnosti
JR

J80a96r41a 81R57a53n90k

19. 12. 2012 1:36

Pane Benesi, ve "svete"....tim myslim zapadni zeme, nikomu Klausovo jmeno nic nerika (obcas nejaky vtip na youtube s propiskou, nebo odmitnuti projit na letisti metal detectorem), jmeno Havel, ovsem neco znamenaR^

2 8
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Uznávám pouze skutečné autority. Tou jedinou a na dlouhá léta poslední byl v polistopadové historii Václav Havel!!!

Seznam rubrik