Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nacismus a komunismus jsou v principu shodné ideologie. Slibují ráj na zemi, při cestě k němu je ovšem nutno použít násilí. Ráj na zemi se jaksi nekonal, násilí v hojné míře. Počet obětí komunismu převyšuje oběti nacismu. A zatímco nacismus je všeobecně odsuzován, pomatenců, kteří jsou přes všechny hrůzy minulého století schopni obhajovat komunismus, je stále dost.

9 11
možnosti

Když  ono jaksi potřebuje každý dýchat podle svých potřeb. Jako komunista se rodíte s prvním nadechnutím.

2 0
možnosti
KB

S prominutím vykašlete se na pravicová média, ignorujte před příštími volbami "doporučení" lidí typu Bílá, Ivan Mládek, Eben, Mádl, Issová...a volte sociální demokracii, ať se neopakuje situace z let 2006 a 2010, kdy lidé, kteří by jinak ODS nevolili,  opakovaně a nepochopitelně nalítli různým klonům ODS tzn. Straně zelených a VV (Lidem) a tím umožnili současné tunelování, korupci, protiústavní terorizování lidí ve zdravotnictví atd.

3 6
možnosti
DJ

Není Rath z ČSSD.?;-)

5 1
možnosti
Foto

Dobře vystiženo a napsáno. Karma R^

11 11
možnosti
Foto

Komunardi, hmm...paní bloggerko, přečtěte si nějaké slušné učebnice o historii a nepřejímejte jazykové výklady pana Okamůry. Takové blbosti nám snad neříkali ani za totáče na FF UK, tam byli aspoň historici.

A také jsme tam prošli vědeckým komunismem - doporučuji, měl by se pouštět v televizi.

Nacionálně demokratická dělnická partaj měla také pěkný jazykový základ a krásné ideály i myšlenky. Se divím, že ještě nekandiduje...

20 11
možnosti
VK

Ahoj Verunko ;-):-P! Jsi sice hodná holka (a pěkná taky), ale, ehm, kolik učebnic z historie sis přečetla Ty? A jak to souvisí s tím, že dnešní komouši už asi těžko budou znovu budovat koncentráky (ne, že by nebyly třeba), prostě tahle móda, která u nás začala už ve 20. letech (ano, ano, už za Masaryka na Slovensku jsme měli tuhle vymoženost), už dnes neletí. Já bych se spíš bál, že tihle noví komunisté budou stejní, jako Nečasové a Kalousci, jenom o trochu horší, protože ještě nemaj nakradeno. Na druhé straně je tu jistá naděje, že třeba naopak tu dnešní zlodějnu konečně zatrhnou.

6 19
možnosti
PV

P12e71t66r 86V21l84c12e98k

24. 11. 2012 20:46

Řešit Pařížskou komunu a dokonce i aktuální sílu českého proletariátu je ztrátou času, stejně jako zhoubný, demotivující a pro mnohé však pohodový režim za Dr. Husáka.......Dnes strašit komunismem je opravdu zástupný problém, hlavní systému, aby se eliminovala zvrácená morálka a aby se kmotři a tuneláři báli chodit na veřejnost.

6 1
možnosti
PH

Paní Petrová, svět je jednoduchý, platí přírodní i fyzikální zákony a to co Vy píšete je popření oněch zákonů. Jediná šance je vytvořit dokonalé člověka a jeho klony. Stávající lidé přetvořit nejdou, takže co zbývá, vyhladit, nebo použít na obecně prospěšné práce.Rv

8 3
možnosti
JK

Já děkuji za článek. Karma. R^

11 13
možnosti
MR
RH

Jasné, srozumitelné a pravdivé!

Přesný opak článků např. Havránky nebo Polaneckého.

Karma a pište častěji! :-)R^

10 10
možnosti
VS

Nesnasim manipulaci z jakekoli strany, ani zleva, ani zprava. Dekuji za jasne napsany blog a KARMA.

10 9
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE