Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Naprosto souhlasím ,pane autore

ale my přeci nemusíme psát o nějakých politicích, my přeci můžeme napsat o konkrétních jménech, které tady téměř dvě desítky let uvšech těchto zlodějen figurují. Všichni by se sem nevešli tak jen vrchol ledovce. Klaus, Gross,Topolánek, Sobotka (soc.) Nečas, a hlavně KALOUSEK a mnoho desítek a stovek dalších napříč všech stran.

3 1
možnosti
RH

Napsal jste to přesně, akorát mě udivuje, kolik se ještě najde lidí. kteří je obhají. Myslím, že obhajovat tuto vládu a těch 102 poslanců je trestný čin vlastizrady! ;-O

13 5
možnosti
PM

P88e48t86r 76M32a27n

16. 11. 2012 8:45

spíš nemyslíš, že !!

3 12
možnosti
PM

P17e31t21r 15M68a75n

16. 11. 2012 8:40

naprostý komunistofilní žvást.

3 15
možnosti
JS

Souhlasím, autorovi nikdo nebrání angažovat se v politice, která vše změní v ráj na zemí, nebo odejít jinam. Ale to je vždy blábol těch neúspěšných.

3 9
možnosti
MT

Taky uz sleduji 10-15 let, ze se nam tady rozbujela NEPOTRESTANA mafie, kriminalita a organizvany zlocin.

10 2
možnosti
PV

Pěkný článek. Smutný, to jsme dopadli! Komunisti byli opravdu slabý odvar těchhle gangsterů. A jak jste napsal na konci článku, těch příkladů je nepřeberně, dají se sypat z rukávů. Já bych zmínil jeden, který by na první pohled neměl souviset s financemi a ekonomikou, mám na mysli pokřivenou morálku, naprosto devastující mezilidské vztahy, kdy jsme si navzájem vlky. Stačilo přeci zůstat slušný.

15 3
možnosti
Foto

Zmínil jsem v článku naprostou absenci morálky. Ta je základem všeho. Bez ní solidní společnost nebude fungovat.

6 1
možnosti
FK

"Dnes porušují zákony samy nejvyšší orgány státní správy včetně zákonodárců"  Autore, než se tento přežitek socialismu odstraní, to bude trvat několik generací.

4 8
možnosti
Foto

Bohužel vás neoslovím, poněvadž vaše jméno mi zní poněkud komplikovaně.;-D Doufám, že někdo vynalezne generační urychlovač. Víte, oproti komunistům jsou současní politici horší o to, že se nedodržováním zákonů ani netají. Naopak, co s komunisty společné mají - tvrdí, že svatá je pouze ta jejich pravda, i když všichni víme (skoro všichni), že je to lež.:-/

10 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.