Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

prezent

29. 9. 2012 11:10
Historie se opakuje.

Oč nás jak říkáte připravili komunisti za 40 let,,na peněžence",je minimální proti tomu co se dokázalo rozkrást a vytunelovat ;-)za posledních dvacet let.Je znát,že to chcete někam ,,dotáhnout"Servilní loajalita se vyplácí v každé době.

2 0
možnosti
PSJDČ

pouze svazák je dobrý člověk

29. 9. 2012 12:07
Re: Historie se opakuje.

A teď si tam ještě dosaďte, kolik z těch, co tady nejvíce krade jsou bývalí členové KSČ a NF a budete mít doma vše pohromadě.

1 0
možnosti
R

rito

29. 9. 2012 10:55
Mnoho povyku pro nic.

Ve skutečnosti se jednalo o nácvik součinnosti ochranky.  Klaus štěstí mít nemusel. Jednalo se o jeho dvojníka a možná dokonce trojníka pro cvičné účely. Akce proběhla jak má, skutečné ohrožení vyloučeno. Hradba ochranky téměř neproniknutelná.;-D

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

29. 9. 2012 8:38
on někdo páchal atentát na Klause?

...sem nezaznamenal.;-D

1 0
možnosti
C

cezetista

29. 9. 2012 8:43
Re: on někdo páchal atentát na Klause?

to toho máš v hlavě asi jako tykadlový kriminálník

2 0
možnosti
C

cezetista

29. 9. 2012 8:26
je neuvěřitelné

co si ta komunistická vražedná svoloč dovoluje a obhajuje toho dementa.

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

29. 9. 2012 9:42
Re: je neuvěřitelné

Jako antikomunista to nevidím jinak. Bya to klukovina při které šprýmař riskoval svůj život díky své blbosti. Díky totální neschopnosti a amatérismu ochranky žije a je z něj lidový hrdina. Tragikomický příběh bez kladných hrdinů.

1 0
možnosti

babulababula

29. 9. 2012 7:57
Ano, tady už to někdo řekl.

Nelze chválit Mašíny za údajnou přípravu atentátu na Gottwalda, a dehonestovat případné komunistické atentátníky na buržoazní politiky, napomáhající vytlloukání nadhodnoty a uvrhávající nebohé pracující do okovů kapitálu.

Miímochodem, celé se mi to nezdá,neboť v tuto chvíli neměl na Klause žádný skutečný komunistita bezprostřední  motiv  zaútočit, protože Klaus dělá tak trochu jejich politiku (vztah k EU atd., bije se s Nečasem, za nižší daně apod.).

0 0
možnosti
PSJDČ

pouze svazák je dobrý člověk

29. 9. 2012 8:15
Re: Ano, tady už to někdo řekl.

Odpovězte prosím: jsou komunisté zatýkáni, odváženi do koncentračních táborů, mučeni nebo vykonávají nucené prace? Jeden z komunistů je v čele dnešní vlády, jmenuje se Petr Nečas a kdyby Čas dovolil, byl by Nečas členem ÚV KSČ (podobně jako Ivan Langr a další komunistické zálohy vyslány do boje v novém komunisty řízeném demokratickém zřízení). Na prezidenta ČR kandidují komunisti Jan Fišer, Vladimír Dlouhý nebo Miloš Zeman. KOMUNISTÉ. Před rokem 1989 90% národa znalo vtip o tom, jak se Pepíček zasněně při výuce dívá oknem ven a mele si: Dneska by to šlo, dneska by to šlo ...  Učitelka se na něj dívá a říká: Pepíčku, co by šlo? A Pepíček: Táta říká, že jednoho krásného dne budou všichni komunisté viset. A dneska je tak krásný den!

Komunisté jsou z podstaty zločinci. Jsou to lidé neuvěřitelně drzí a arogantní, většinou líní, hloupí, ale všehoschopni. Většina společnosti to ví, a řeší v sobě rozpor, jak s těmito zločinci naložit. A tito zločinci toho stále zneužívají.

6 0
možnosti
JM

jmhad

29. 9. 2012 6:39
DEMAGOGIE

kapitalismem oblbnutého či pomýleného ;-(

1 0
možnosti
JK

809.KocuR

29. 9. 2012 12:53
Re: DEMAGOGIE

Dva pomýlené levicové postuláty:

1. Bohatství nelze vytvořit, pouze přerozdělit.

2. Při přerozdělování se bohatství nemůže ztratit, jelikož je neměnné.

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

29. 9. 2012 5:12
Dobry clanek,

dal jsem karmu. I kdyz si na druhe strane myslim, ze senilni pan president uz vsechno dobre dokazal. A ze jeho dnesni prateleni s ruskym carem a vyber poradcu a tajemniku je spise narodni ostuda, nez cokoliv jineho....

1 0
možnosti
VD

všd

29. 9. 2012 4:27
Zajímavé, že Svobodní mají na kandidátce členy KSČ

V OL kraji to jsou pánové Sigmund a Važanský. Do Senátu pak za ně kandiduje Jaroslav Mitlener, ten byl "jen" kandidátem KSČ. http://www.svobodni.cz/kandidatni-listiny/100-kandidati--olomoucky-kraj/

A pokud jde o atentáty, ty se děly i v opačném gardu, třeba komunisti Liebknecht a Luxemburg byli naopak zavražděni pravicovými milicemi Freikorps. Což ostatně mnozí členové SSO vidí jako vzor hodný následování...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Rosa_Luxemburgov%C3%A1

4 0
možnosti

v6ak

29. 9. 2012 11:50
Re: Zajímavé, že Svobodní mají na kandidátce členy KSČ

Zkusil jsem to ověřit: Pana Sigmunda jsem na zmíněném odkazu našel (Jan Sigmund), zbylé dva ne. U pana Jana Sigmunda jsem ale nenašel nic o členství v KSČ. Na https://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie:%C4%8Clenov%C3%A9_KS%C4%8C jsem našel jen sigmunda Bakalu, který byl v šestadvaceti popraven. Takže to asi nebude on.

A k těm "pravicovým milicím": To, že si tato vláda říká "pravicová", nic neznamená. Podobně Freikorps. Apropos, když někdo úzce spolupracuje s národními *socialisty*, těžko bude pravičák.

Nebo máte nějaké další zdroje ke svým tvrzením? Názýval třeba někdo ze Svobodných Freikorps pravicí či vzorem vhodným k následování? Vyplývá to z něčího projevu? Zajímalo by mě to, ale nenašel jsem o tom nic. Co vím, tak členové se spíše proti takovým věcem jednoznačně vymezují.

1 0
možnosti
LC

jáša

29. 9. 2012 2:13
Vážený ,

takovýmto písalkům se dá říkat agitátor,protože skresluje fakta ku své potřebě , nebo strany které je členem. On ten

.van............v Berlíně byl podle nacistů také komunista , že ? Byl to navedenej , duševně nemocnej anarchista !!

4 0
možnosti