Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sv.michael

5. 8. 2012 20:57
Vůbec s Vámi nesouhlasím

exotopedia mě osobně přijde jako vtip a upřímě někteří "exoti" jsou skutečně výstavními ukázkami lidské hlouposti a zloby v jednoma až to člověka často rozesměje. Co se týče pana Hrebenara, tak musím zodpovědně říci, že jsem za celý svůj život nezažil někoho tak sprostého, agresivního a zlého jako je on. Jeho články nejenže postrádájí jakýkoliv smysl či fakta, ale doslova přetékají nenávistí a sprostotou na vše, co není panu Hrebenarovi po chuti. "Nečiň druhému, co nechceš aby bylo činěno tobě", toto byste si měl zapamatovat pane autore a pan Hrebenar jakbysmet ;-)

6 0
možnosti
X

xychteen

18. 7. 2012 14:31
Konečně opravdový problém, který je potřeba vyřešit

;-D

3 1
možnosti

dva mraky

18. 7. 2012 14:38
Re: Konečně opravdový problém, který je potřeba vyřešit

Taky na tom nejlepsi mozky blogu makaji dnem i noci, jak raceji videt. ;-)

3 1
možnosti
ZM

Zbyněk Meduna

15. 7. 2012 22:51
Tvoje škoda, kubo

mohl ses něco zajímavýho dozvědět, třeba i o wendule, ale chápu, někdo je háklivej na emailovej styk, tak nic, sorry

1 1
možnosti
K

kuba1234

18. 7. 2012 7:31
Re: Tvoje škoda, kubo

Docela dobrej pokus, ale zase né až tak geniální;-);-D

Zbynďo (? ...), zkus to ještě chytřeji.

3 1
možnosti
VH

victorino

13. 7. 2012 21:04
ono je docela nerozumné vlítnout do lesa plného Trollů

a dráždit je povídáním o nich samých....jediná rada zní: Trolla nikdy ničím nekrmit! Vaše poslední dva články jsou pro ně večeře o pěti chodech...

8 1
možnosti
JR

Smoking Lilly

18. 7. 2012 23:08
Re: ono je docela nerozumné vlítnout do lesa plného Trollů

Pane Petrikuv problem je, ze nevi o cem mluvi, terminy z anglictiny a latinske med. terminologie mu nejsou dostatecne zname a akorat se tady zesmesnil;-O

2 1
možnosti
PKP

Profesorka Kikina Parker

13. 7. 2012 20:40
Jedna věc je k smíchu!

Proč je hrabě monte christo tolik obávným "diskutérem"? Kvůli tomu, jak zdeptal AAP, když ji omlátil o hlavu její minulost? Nebo? To by třeba paní Medková mohla osvětlit - ta se od něj nechá veřejně urážet a ještě u toho dělá, jak není nad věcí?

Tenhle bezvýznamný obchodní cestující, který po sametu přestal cokoliv znamenat někoho děsí? Tenhle estébáček, který má na svědomí několik lidí ze svého okolí (jeho "přátelé" z kapely by mohli vyprávět...), který se vyžívá v přehrabování stb archivů (je tam ostatně doma, že), který léta tloukl manželku, opravdu někoho znervózňuje?

9 1
možnosti
M

medvediceCDN

13. 7. 2012 20:51
Re: Jedna věc je k smíchu!

neberte se mé jméno do huby nadarmo;-O

Jaké urážky máte na mysli?

5 1
možnosti
N

NepochopenáAnarchistka

13. 7. 2012 18:32
čumim

na to jak puk http://zpravy.idnes.cz/zemrel-adamec-komunista-ktery-predal-moc-havlovi-fbi-/domaci.aspx?c=A070416_091005_domaci_pei, tento článek je z r 2007. (Koukám na to dobře? Opravdu je tam tohle datum? Musí být: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ladislav_Adamec).

Jak je možné, že je k němu diskuze, když se běžně diskuze ke článkům uzavírají tuším po 3 měsících? A navíc všichni melou opravdu o všem, ne k tomu článku. Asi jsem dneska málo spala, nebo je fakt ten 13tej pátek nějakej divnej, ale tohle mi teda hlava nebere....8-o8-o

1 1
možnosti
G:

Gwendolyn :)

13. 7. 2012 19:05
Re: čumim

Diskuse se uzaviraji, pokud tam nejsou nove prispevky po urcitou dobu. Pokud diskuse stale pokracuje, je otevrena.

1 1
možnosti

dva mraky

13. 7. 2012 16:45
Tak uz neco visi

Konec sveta zatim nenastal

2 1
možnosti

dva mraky

13. 7. 2012 16:55
Re: Tak uz neco visi

Po precteni musim konstatovat ze uz je to jen druhak. Znovu se recykluje vize stalkerskych smecek. Znovu pan Petrik jako arbitr, znovu par malo pravdepodobnych psychologickych uvah. Navrhuje se nova definice stalkingu... Proste dva marky navrhuje ani nechodit do te nove diskuze a zustat tady.

4 1
možnosti
+

+palič+

13. 7. 2012 16:13
Tak

to bylo furt, že bude nový článek a přitom na parcele stále tráva.

1 1
možnosti
SŠIH

Sinánuddaul Šabíb ibn Hamíd

13. 7. 2012 15:36
A klamavá hra světel a stínů pokračuje

Kdo včera obrem byl, dnes trpaslíkem zdá se, kdo lvím hlasem burácel, dnes jak koťátko mňouká. Bílá mění se v černou a černá purpurovatí. Láhev červeného mění se na láhev whisky a ze stolu se stávají židle. Noc a den střídá se, aniž kdo postřehne zda se spí, či bdí. Kdo věřil dálkám, je rád, že vše je blízko. Mraky mění svůj tvar a modrá obloha stává se olovnatou. Mozaika stínu dokresluje vrtochy větrem zmítaných stromu. Řeka teče do kopce a kopec se v rovinou se zdá být. Tam kde bylo ticho, dnes hudba burácí a kde byl život je dnes pustina. Zrcadla mění tváře a linky kolem očí se kouzlem mění v kopretiny  tančící na louce zalité slunečním světlem. Jak luna mění svůj tvar, tak stejně se mění lidské osudy. A jak klasik praví.....Kdo chvíli stál, teď stojí opodál.

2 1
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

13. 7. 2012 14:56
to není fér!

Autor slíbil konec stávajících světových pořádků, že prej to bude raz dva a už je to i skoro hotový, a já od tý doby nespim, jenom pařím, smilním, chlastám, kouřím a žeru, abych si stačil ještě užít... ale už je mi to nějaký dlouhý. To víte, už mi není patnáct :-/ Pane Petříku, možná byste si neměl dávat tak na čas, abych se tý vlastní zkázy vůbec dožil :-/

6 1
možnosti

dva mraky

13. 7. 2012 15:11
Re: to není fér!

Jen aby to nebyla intrika policena na vas Vasko, Petrik vas mozna znicit nemuze, ale touto genialni lsti vas dozene do sebezniceni

7 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik