Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Petratra

16. 10. 2011 14:47
Díky moc!!!

Moc děkuji autorovi za článek, už dlouho jsem se tak nenasmála!!! Jako matku by mě nikdy nenapadlo vyfotit "hovínečko, snoplíček" - a hodit na web. JIstěže každého věc, jestliže si matky chtějí tlachat, radit a ukazovat "hovína" - prosím, ale co chudáci děti, které čekají s usmoleným zadkem, až si je matička nafotí. A případné kritiky článku bych ráda odkázala na stránky mimibazaru - nakouknětě, jak se maminky samy mezi sebou hádají, vylučují z dikskuzí, pomlouvají - opět místo toho, aby se věnovaly rodině.

2 0
možnosti
IX

IfčaX

16. 10. 2011 19:53
Re: Díky moc!!!

Jako že bych místo toho, abych se věnovala rodině, raději nakukovala na stránky minibazaru, jak se maminky mezi sebou hádají, abych to pak - opět místo věnování se rodině - mohla břitce zkritizovat na jiných netových stránkách? ;-D

2 0
možnosti
IP

deviv

16. 10. 2011 14:27
Krásnej

článek, díky...taky mám pocit, že kolem mě má každá "mamynka" místo mozku dětský chrastítko......proboha, kde jsou ty normální mámy??? ;-DR^;-D

0 0
možnosti
PD

DolevaP

16. 10. 2011 12:44
Uaaaa

;-D

0 0
možnosti
M

MonSmek

16. 10. 2011 12:30
Díky za článek!

Díky za článek - jsem za něj nesmírně vděčná. Se slovy jako těhulka, mimísek, prdíky, manža....., jsem byla obeznámená během těhotenství - dodnes nevím, jestli mé těhotenské nevolnosti byly způsobeny samotným těhotenstvím nebo tímto nevím jak to správně nazvat - zvráceným, možná tak trochu úchylným chováním nemalé části společnosti. Naštěstí máme možnost volby, že ano. Partnerům bych doporučovala vypnout internet a vzít nebo poslat své ženy na koncert, na víno, do divadla, koupit DOBROU knihu.... Monika

1 0
možnosti
J

jelitokopyto

16. 10. 2011 9:50
Ježišmarjááá

Ježišmarjááá lidi, o co tu jde? O co jde autorovi, to je zřejmé na první pohled. Napíše slátaninu v hamižné touze po bodíkách a zvyšující se karmě. Jojo, je to king, který právě odhalil to, že matky na mateřské dovolené jsou blbky (nebo radši stvůry - nestvůry ??). Máte řešení? Co kdyby ženy přestaly rodit děti a začaly si je kupovat v supermarketu? Rovnou tříleté -  zdravící, děkující, s repertoárem čítajícím sto básniček  - zkrátka dokonalé, za které se nebudeme stydět, protože se nikdy nepočůrá nedejbože nepokadí.

Možná ještě stojí za úvahu, proč se diskuze článků týkajících se  (třeba okrajově) dětí svrhne v lynčování "dnešních matek". Proč dnešní popadesátnice mají pořád potřebu předhazovat to, že "musely prát pleny a nakupovat a vařit a přitom stihly na dítě i mluvit"??? Kde berou tu jistotu, že to ty dnešní nedělají? A co když se na to podíváme s druhé strany - nejsou dnešní matky ty úžasně vychované děti oněch popadesátnic??? Kde se potom stala chyba???

5 0
možnosti
IX

IfčaX

16. 10. 2011 10:00
Re: Ježišmarjááá

Coby skoro-předpadesátnice bych si dovolila váš názor připodepsat. :-)

1 0
možnosti
SB

Morgiana

16. 10. 2011 1:39
Autor

má naprostou pravdu a dokonce chápu o co mu jde. To není o pár slepicích. Jde o to, že i relativně noormální holka na mateřské potřebuje něco sehnat jde ram a je v pekle. Doma je to nuda, mateřská je protivná a ty ženy tam jsou tak "laskavé" do doby, než se snažíte jim otevřít oči. Takže pánové pozor na to co dělají vaše ženy na mateřské a tak jako se dětem blokuje v prohližečí porno, doporučuji to samé pro adresu mimibazaru . Pro Info jsem matkou, tří dětí a nikdy jsem neměla potřebu se sdružovat s ostatníma někde ve virtuálnu, mě docela bavily moje děti, můj MANŹEL /oba.)/ a moji psy.

1 0
možnosti
3

3dmon

15. 10. 2011 22:03
velmi ubohé

Jsem otcem teprve měsíc, ale mam pocit, že tento rtuťovitý autor bud nemá děti, nebo ho manželka prostě kopla do řiti, a takhle si léčí svůj mindrák. ;-DRv

0 0
možnosti
AS

maxipesfik123

16. 10. 2011 11:45
Re: velmi ubohé

Mě osobně se článek velmi líbil a doufám, že jako prvosnažilka - navíc v pokročilém věku - takto neskončím;-) Jen by mě zajímalo, proč považujete autora zrovna za "rtuťovitého"?? 8-o

0 0
možnosti
T

Tom.Žeryk.Masakryk

15. 10. 2011 21:20
co na to říci...

Jak psal již někdo přede mnou...v kdejaké zaplivané čtyřce po desáté večer by autor našel inspiraci pro obdobný příběh o mužích. Myslím, že chybu je třeba hledat především v moulovi, který si s takovou "snažilkou" něco začal a pořídil dítě. To, že pak není schopen sebeomezení a kvůli nedostatku sexu hledá jinde, znamená, že je sebestředný supermoula. A tak kupí jednu chybu za druhou...poraženým je ovšem dítě. :-/ P.S.:Jsem muž, manžel, otec malého dítěte, ale své ego si skutečně uvědomuji...

1 0
možnosti
KT

Ježikača

18. 10. 2011 11:10
Re: co na to říci...

pěknej nick. a v mnohém máte pravdu. slabší povahy snadno podléhají tlaku podobného společenství, rozmnoží jeho řady a pak se snaží taky vyniknout... a tak furt. takovým by bylo dobé nabídnout kvalitní alternativu - kde jsou staré baby z jejich rodin se svými praxí ověřenými radami?

0 0
možnosti
JB

bambi-budik

15. 10. 2011 21:15
zábavný článek

pobavila jsem se... ač na mateřské, dítě mi spí, chvíli jsem pro něj háčkovala čepičku a teď si tu jen tak čtu. jojo, vykojený mozek, to já taky mám :-))

jdu hledat nějaký podobně zábavný článek o mužských libůstkách - je to totiž to samé v bledě modrém

0 0
možnosti
A

Amálka

15. 10. 2011 14:08
Netuším, zda jste otcem,

ale asi ne. Být na mateřské a jet dokola jedno a to samé několik let den po dni je na budku, přestože své děti milujete.

Některé ženy jsou infantilní  a máte pravdu, že pár zdrobnělin se řadí do kategorie "prznění naší krásné mateřštiny".

Nicméně bych mimibazar a jiné servery nezatracovala. Je tam řada užitečných věcí a některé matky, jejichž finanční situace není nejlepší, mohou díky internetovým bazarům dětem dopřát věci, na které by jinak neměly.

Jako humorná nasázka dobré, pokud to měla být sonda do duše české matky na mateřské, pak mi ve Vašem blogu  chybí řada úhlů, na které jste se nepodíval. Třeba o tom napíšete příště :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7407x
Jenom další obyč chlápek, další bloger