Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

18. 10. 2011 8:44
fuj,

tak to je hnus. neměla jsem nejmenší tušení, že se něco takového provozuje. myslela jsem, že zkazky o těchhle mámách jsou z řádu pověstí, něco jako rybářské vtipy. no nazdar.

0 0
možnosti
MS

spritevicious

18. 10. 2011 7:23
palec nahoru!

smutná realita - bohužel, a dalším fenoménem soutěživé matky na mateřské dovolené. Fascinují mne například fotosoutěže, kdy žena, která se doma evidentně nudí, surfuje po internetu, denně žádá o "líbíky" a "bodíky", a ačkoliv téma fotografické soutěže absolutně vybočuje tématu "můj drahý potomek", i kdyby se jednalo o téma: "kanalizace je můj přítel", s prominutím tam na....e svého mimíska!!!!!!!!!!;-D;-D

1 0
možnosti
LH

Mouchard revival

18. 10. 2011 6:02
...

dobře... moje manželka při narozením prvního syna párkrát na mmb něco kupovala, nicméně následně se slovy: "to jsou hrozný krávy" účet smazala...

0 0
možnosti
M

motylek_02

18. 10. 2011 0:13
tak ja se ucetla

a onen recept precetla jako kure s tatrankou. Ty recepty jsou vynikajici k tomu, aby se jimi rodina strasila a vydirala. Jinak si myslim, ze 90% mamin na mimibazaru jsou normalni a tohle jsou opravdu perly tvorby.

1 0
možnosti

Ája+

17. 10. 2011 23:09
Docela věřím

Dokázala jsem přežít mateřskou bez Mimibazaru a podobných, jednou měsíčně si neděli večer si počtu na rodina.cz. Sousedka odjela na týden na dovolenou a k nám jí přišlo za tu dobu 11 balíčků různých dětských nezbytností nakoupených právě na MMB.  Trochu jsem nechápala.

Mateřská není to lehká doba, člověk při dlouhodobém pobytu doma blbne, co naplat. Po dvou letech je člověk vděčnej za každý kafe, který si vypije v klidu, a každý slovo prohozený s dospělým člověkem. Mě zachránila práce, sice z domova a na půl úvazku, ale pro duševní zdraví dostatečný. Můžu doporučit.

Když chci šetřit na hadříkách (nojo, proč ne, stejně to odloží za pár měsíců), zajdu do kamenýho second handu na procházce s malým a mám na tři měsíce pokoj. Na to nemusím sjíždět denně úchylný weby a dělit se o každej prdík s celou globální vesnicí.

2 0
možnosti
ED

dedik

17. 10. 2011 21:57
zloděj nápadu

Je asi těžké vymyslet si vlastní téma pro článek co? Co by čeští bloggeři dělali bez MP....

1 0
možnosti
K

kvebra

17. 10. 2011 15:51
MMB

Na téma MMB se v posledních dnech objevilo několik článků, nad návodem Jak inzerovat na MMB (baby-cafe.cz) jsem se pousmála, na módním pekle mě naštvala diskuze, ve které diskutující hodili do jednoho pytle úplně všechny ženy s malými dětmi (jako kdyby všechny matky vařily šlichty a měly potřebu zveřejňovat své nahé děti) a já jsem měla potřebu hájit sebe i další, že takové nejsme.

Ovšem po přečtení tohoto článku.......některé výrazy předčily mou fantazii, prstíková metoda- tohle přece nikdo normální nemůže praktikovat a zveřejnit!!! kritika je oprávněná a ani se nedivím, že ženy na MD mají tolik odpůrců

Bohužel takové úlety podporuje i idnes - galerie pupíků... děs a noční můra

1 0
možnosti
MG

Mataharry

17. 10. 2011 15:43
To jsem to dopracovala...

Tak po přečtení článku (a nejen tohoto) jsem se místama opravdu pobavila, jinde zděsila, ale u některých diskutujících, jsem více než cokoliv jiného, byla dost znechucená.

Navštěvuji, nejen, mimibazar, hledám různé nápady jak tvořit, ať už s dětmi, nebo bez nich, hledám tam i recepty, uznávám že ne u všeho jsem ochodná to vyzkoušet, ale to už je na zdravém rozumu, každý si vybere to co chce, možnost volby je opravdu krásná. Fotky na internet nedávám a když ta ke velmi malé míře pro příbuzné, když žijeme dost daleko, ale dát fotku nahého, pokakaného či janak "vybarveného" dítěte na internet mi přijde zrůdné, hlavně z toho důvodu že bych se bála že za pár let jí dané dítě najde, nebo lépe najdou ji jeho kamarádi a jak známo děti jsou v tomto opravdu zlé (všechny!).

0 0
možnosti
EN

tuana

17. 10. 2011 12:35
prý smích prodlužuje život

- tak jsem si ho právě prodloužila:-)..Jsem ze staré školy matek a svou dceru vychovávám normálně,ale děsí mě,že mi jednou přitáhne domů mladíka,který byl vychovávaný potrhlou matkou a podle mmb.

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

17. 10. 2011 16:56
Re: prý smích prodlužuje život

Nemělo by to být "si jednou"? Oprávněná averze k mmb stranou.

2 0
možnosti
SO

odlaska

17. 10. 2011 12:23
Tak

jsem si vyhledala na zmíněných stránkách recept na Kuře s tatarkou- potřít kuře tatarkou a dát zapéct? Masakr- sbohem mé chuťové buňky. Pokud mi někdy mléko takto vleze na mozek, prosím autora, aby mě přišel odstřelit... Sakra, je tu málo smajlíků...:-)))))

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7407x
Jenom další obyč chlápek, další bloger