Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Graetar

18. 10. 2011 19:31
Punk O_o

0 0
možnosti
PP

Pankratěvna Praskovna

18. 10. 2011 19:12
Nedávno

mi kamarádka poslala odkaz na pár fotek její malé dcery na mimibazaru, pobyla jsem jenom chvilku, ale ještě teď je mi špatně z pocitu, který jsem z těch bláznivých bab měla. Mimochodem, jestli je fejsbúk rájem pedofilů, mimibazar je jejich sedmé nebe. Udělat tohle snacha, nacpat fotku mého vnuka (pozvraceného podělaného, posopleného, nahého, to už je jedno) někam na volně přístupný web, seřvu tu krávu tak, že nebude 2 dny slyšet. Pokud ji rovnou nezabiju ;-€

4 0
možnosti
T

Tobinka2.0

19. 10. 2011 11:19
Re: Nedávno

;-D vy musíte být jedlá tchyně

seřvat "krávu" tak, že nebude dva dny slyšet, případně připravit vnuka o matku, je jistě bezvadné řešení, které problém vyřeší hned a bez průstahů

to si vaše snacha určitě řekla "páni, na tom něco bude, měla bych se nad tím zamyslet" a rozhodně ji ani ve snu nenapadne "panebože, ta hysterická kráva si zas plácá játra, proč já musím mít takovou tchyni?";-D

2 0
možnosti
A

Alfie

18. 10. 2011 16:19
Šílené a veselé :-)

Narozdíl od vás mě existence podobných "mamynek" nepohoršuje ani neděsí.

Ono si stačí zajít někdy v podvečer do libovolné pivnice "páté cenové skupiny" a zaposlouchat se do hovoru u stolu štamgastů. Získal byste názorný obrázek z druhého, mužského břehu téže inteligenční úrovně. Ale pokud byste se pak po té hospodě rozhlédl lépe, zjistil byste, že takoví jedinci tvoří tak 10-20% z přítomných hostů, ovšem vyskytují se tam takřka denně.

No a podobné to bude i s mimibazarem - přeprodej použitých věcí (nejen oblečení) byl, je a bude vždy populární. Možnost pokecat si s lidmi v podobné situaci taky. Ale podobně jako v té pivnici je "stůl štamgastů" nejhlučnější a nejvíc na ráně. Ovšem nedá se podle něj dělat profil typického návštěvníka..

5 0
možnosti
RH

Radek Hampl

19. 10. 2011 13:01
Re: Šílené a veselé :-)

Díky za konečně rozumný, věcný a reálný pohled na věc...

0 0
možnosti
P

PetrNovák

18. 10. 2011 16:15
každý od sebe

Zajímavé je, že my lidé často nejvíc a hlasitě kritizujeme právě ty vlastnosti nebo počínání, kterého se sami neumíme zbavit a které nám vadí na nás samotných. Takže jak jste na tom Vy, autore? Jste líný vařit, starat se o svou rodinu a dělat něco užitečného nebo Vám jen chybí nadhled a tolerance k okolí?

0 0
možnosti
EN

EMS

18. 10. 2011 14:40
MMB

Moc pěkně a trefně napsané - ale díky MMB jsem prodala téměř všechny věci, co jsem chtěla/potřebovala prodat (nechápu, kdo koupí DVEŘE od skříně bez skříně, ale jsou i tací a já jsem za to ráda;-D). Díky praxi z marketingu jsem se rychle zorientovala ve slovníku a přesně ten mi pomáhá při prodejích. Jinak ten slovník je šílenej, po "návštěvě" se musím dávat chvilku dohromady - když se na vás valí tolik ženských mluvících stejně, máte pocit, že jediný pako, co se ještě nepřízpůsobilo, jste vy.........

1 0
možnosti
EH

Kahlan Amnell

18. 10. 2011 14:24
Třeba se v tom někdo pozná

a vzpamatuje. ;-D

Z mimísek a manžu se mi zvedá kufr, ale zase nepolezu třeba na stránky železničních modelářů, abych pak kritizovala jejich slovník a pochybnou a nedůstojnou zábavu dospěleho muže.

1 0
možnosti
LI

Lotus III.

18. 10. 2011 15:26
Re: Třeba se v tom někdo pozná

Článek poukazuje na nízkou inteligenci uživatelek toho serveru prostřednictvím toho jak a co publikují. Přirovnání k modelářům je úplně mimo.

0 0
možnosti
PJ

Tlusťáma

18. 10. 2011 12:45
že nepoznáš

blbku když si ji bereš, ale až když ti začala říkat manža je opravdu smutný

2 0
možnosti
IK

ivuskli

18. 10. 2011 12:40
To je fikce,

žádný manži, těhule, snažilky a taky ty další blbosti neznám, a pokud se chlápek živí kuřetem s tatarkou (aniž by sám něco uvařil, když jeho žena na mateřské nestíhá), a nechá si udělat růžovou ložničku a obalit knížečky, tak je moula k pohledání ... a copak si někdo vážně myslí, že holky se rozvádějí rády a libují si v tom vychovávat samy děti? To si snad dělají všichni srandu. Napsáno je to vtipně, ale v zásadě o ...., resp. o extrému pár blbých ženských a chlapů, o kterých dřív nikdo nevěděl, ale teď se můžou veřejně vyblnout díky internetu, takže jsou i vidět. A tvrdit, že se takto chová většina žen a spějeme do pekel už je úplná pakárna. Nevěřte tomu. Vždycky to bylo, je a bude o člověku.

2 0
možnosti
LF

fcelka maja

18. 10. 2011 12:40
Rozvodovost

A ještě k těm rozvodům. Pokud pojmete za manželku nešťastnici, která zvrací intimní detaily ostatním podobným prostřednictvím internetového serveru, dobře vám tak :-)

0 0
možnosti
LF

fcelka maja

18. 10. 2011 12:39
Já tedy ne

S dovolením bych se trochu ohradila. Mám totiž dojem, že tu byl navozen dojem podobný, jako bych tvrdila, že kdo například v Annonci inzeruje prodej bytu či dětského kola, zároveň nutně ujíždí na inzerátech z porno rubriky. Já dětem na MMB nakupuji oblečení právě proto, že v obchodech centrech se mi po prvních pěti minutách udělá rudo před očima a musím vypadnout. Dokonce jsem s dětmi párkrát vyrobila něco z fima a vypůjčila si nějaký recept (bez kečupu, podravky a bradavek). Přesto si, věřte, nevěřte, jako kráva nepřipadám.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7407x
Jenom další obyč chlápek, další bloger