Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

jonatan66

3. 6. 2011 14:40
Zírám?

A nehrabe Vám tak trochu? Každý má právo určovat s čím bude jeho dítě, co se týče sexuální osvěty, na škole seznámeno. Konec. Takže ty kecy o tom že jsou rodiče věřící, puritáni apod. si strčte někam. Kde se ve Vás bere ta netolerance? Ta snaha diktovat druhým co se jim musí líbit? Paní napsala jenom příhodu ze života s tím, aby si rodiče důsledněji ověřovali co se může v rámci osvěty dít. Máte li problém pochopit psaný text tak nediskutujte. Nikdo Vám přece nebrání, aby jste tam své děti dali a případně jim s kreslením sebe sama pomohli. Ti iniciativnější z Vás mohou pro paní učitelku přiložit i nějaké to soukromé videjko. Vaše věc, vaše volba, tak přestaňte druhé poučovat co mají nebo nemají dělat :-/

0 0
možnosti
K

koraladluhousek

3. 6. 2011 14:44
Re: Zírám?

a co kdybyste vy nas nepoucovali co mame delat ? my si umime precist co podepisujeme, to ze je par lidi retardovanych co podepisuji cokoliv s cim nesouhlasi je obecny probolem nasií spolecnosti. ALE ZA TO NEMUZE TAUBER ALE TEN KDO TO PODEPISUJE.

TA PANI DOSTALA NA VYBER, JEJI DITE NIKAM NEMUSELO CHODIT. STACILO BYT TROCHU INTELIGENTNI A PODEPISOVAT JEN TO S CIM SE SOUHLASI.

0 0
možnosti
KK

Santa1

3. 6. 2011 14:38
To je zase trapas

Docela jsem se červenal, když jsem se dozvěděl, jaké podrobnosti naší domácnosti popisoval náš syn ve školce paní učitelce. Prý to dělají všechny děti. Že by mě a manželku vymaloval in natura je úplná maličkost. Nejspíš byste to taky přežila. O téhle falešné maloměšťácké morálce se točily filmy už za první republiky.

0 0
možnosti
ED

ooihojte

3. 6. 2011 15:38
Re: To je zase trapas

hlavně aby tomu dítěti někdo vysvětlil, že ukazovat nahé rodiče ostatním není normální, jinak by brzy mohly místo malůvek začít kolovat MMSky ;-D

0 0
možnosti
DB

D.Brux

3. 6. 2011 14:38
Ať se nám to líbí nebo ne,

je iniciace přemýšlení o nahotě  u dětí nízkého věku ta nejlepší cesta k tomu, aby v dospívání a dospělosti netrpěly komplexy z vlastního těla a naopak braly lidské fyzično od mala jako přirozený jev.

0 0
možnosti
KK

Santa1

3. 6. 2011 14:40
Re: Ať se nám to líbí nebo ne,

R^ Přesně o tyhle věci jde.

0 0
možnosti
PT

Dr. Taby

3. 6. 2011 14:29
A co jste čekala?

A co jste asi čekala? Na žádosti o souhlas bylo jasně napsáno - sexuální a dokonce i metoda. Takže žádný problém. Navíc úkol mi připadá více méně normální. Asi se předpokládá, že dítě v tomto věku bude znát z nahých lidí nejspíš své rodiče. Myslím, že tam bude problém jinde. Troufnu si tvrdit, že tam bude problém víry (podle fotky vypadáte jako ty lidi, co chodí u kolem nás do kostela). Ale na druhou stranu máte u mě pod za to, že jste se nezalekla slova sexuální a děti tam poslala.

0 0
možnosti
K

koraladluhousek

3. 6. 2011 14:28
zajimalo by mne kolik

maji jochovi pujcek od providentu. ty si berou hlavne lidi co nevedi co podepisuji a pak jak to uvidi tak si vsude stezujou

0 0
možnosti
MK

Atenka

3. 6. 2011 14:16
hmm

Také se připojuji s názorem "no a co?"  před svým čtyřletým synem se normálně nesvlékám, ale dělat drama s takové pitomosti mi přijde směšné. Asi je jednodušší prvnákům vysvětlit, aby namalovali rodiče či prarodiče než nějakého imaginárního "muže" nebo "ženu".

Ale možná si autorka myslí, že má (či její manžel) nějaké vyjímečné pohlavní znaky, které nikdo jiný nemá.

0 0
možnosti
K

koraladluhousek

3. 6. 2011 14:20
Re: hmm

kdo vi, trebas sama autorka to netusi, preci jen jde o ultrakonzervativce co to delaji s obracenym obrazkem panenky marie ke zdi, v naproste tme a jeste k tomu pres prosteradlo

0 0
možnosti
TC

Toicem

3. 6. 2011 14:07
Patřím k výjimkám

...a souhlasím s vámi.

Díky, že jste to napsala. R^

0 0
možnosti
JD

janded

3. 6. 2011 14:23
Re: Patřím taky k výjimkám

co si myslí, že to co se dnes v oficiálních pedagogických strukturách vyvádí s tématy navázanými na etiku a morálku je hnus fialovej.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

3. 6. 2011 14:07
teda ta diskuse vzala točky

;-D

0 0
možnosti
LHJ

malydabel

3. 6. 2011 13:56
asi většina

tedy podle ohlasů to tak vypadá,že kromě blogerky s tím nikdo nemá větší problém.Tipovala bych to na nedostatečnou informovanost u ní v dětství.Měla by si zajít na dětské hřiště a poslouchat o čem se tam děti (cca 4,5,6 let) baví.

Předpokládám,že dítě této paní už do výchovy nechodí,tedy podle odporu,se kterým se vyjadřuje.Ovšem to neznamená,že se ostatní nepodělí o informace,takže jedině nějaká samotka,výuka doma,nevycházet do kolektivu !!!!

;-D

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

3. 6. 2011 14:01
Re: asi většina

Dávám tomu rok, maximálně dva, než dětem téhle paní ukáží spolužáci první porno a ony začnou brát "ověřené a vyvážené" informace odtud. Za komunismu dorazil do třídy první obrázkový časopis myslím v 5té třídě, tak dneska to v informační společnosti myslím přijde o trochu dříve. S dnešními mobily a datovým připojením ... :-P

0 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

3. 6. 2011 13:51
pruderie a středověk

Klasická ukázka toho, že speciálně děti odpůrců sexuální výchovy ji potřebují jako prase drbání. Protože jinak si z rodiny odnesou buď velmi pokřivený pohled na lidskou sexualitu, případně vůbec žádné infornace (o tom se u nás nemluví). Znám ze svého okolí několik lidí, kteří byli svými konzervativními rodiči takto vychováni a v podstatě jim to zkazilo život (dnešní čtyřicátníci). Jedni jsou před rozpadem manželství, ti druzí mají takové vztahové a intimní problémy, že jsou dodnes single, protože jim žádný vztah nevydrží, pokud ho vůbec navážou.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

3. 6. 2011 13:59
Re: pruderie a středověk

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4597x
Matka tří dětí, učitelka v domácí škole a místopředsedkyně Výboru na obranu rodičovských práv...

Seznam rubrik

Oblíbené stránky