Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

FoDa

26. 2. 2011 21:11
Nemáte pravdu !!

porodnost samozřejmě problémem je, ale mnohem větší tragédií je, že naše civilizace dobrovolně přijímá stále větší množství imigrantů, kteří se netají tím, že odmítají naše hodnoty, nechtějí pracovat, ale jen využívat náš štědrý sociální systém. A tyto přijmuté parazity pak nesmyslně živí na úkor vlastních občanů, kteří pracují, vytvářejí nějaké hodnoty a udržují naši civilizaci v chodu. Neuvěřitelná, nesmyslná a dobrovolná sebevražba v přímém přenosu... :-/:-/:-/

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

28. 2. 2011 1:26
Re: Nemáte pravdu !!

to se mylite, neni tomu tak, ze VSICHNI Arabove nepracuji, naopak mnozi z nich jsou velice uspesni, vite napriklad kolik treba tady v Londyne ruznych arabskych fondu, bank, developerskych spolecnosti. Je myrus, ze sem chodi jen chudi.

0 0
možnosti
H

Hug0

26. 2. 2011 17:49
-1

cetl jsem jen prvni odstavec neb jsem narazil na vetu:"Jejich ženy rodí a naše dělají přesný opak."

ten pan, co to tady napsal si mysli, ze je spravne/prirozene, ze pokud moje sousedky nebudou rodit, tak moje deti musi zakonite mit za sousedy Araby a Číňany. ?? nechapu. pokud nase zeny nechteji rodit, tak vymrem. ale proc bychom jeste pred smrti meli zit/souzit s Araby a Číňany.?? at si nasi zemi rozeberou, az zemre posledni cech.

ja jsem prvniho cernocha na vlastni oci videl kdyz mi bylo 16, cinana 25 a araba sem jeste nevidel. ja jsem se nenarodil v multrikulturni spolecnosti/state a chci aby tomu tak do smrti mych deti i nadale bylo.

a p.Jiří Krám na tom nic nezmeni.

0 0
možnosti
V

Vikiš

26. 2. 2011 17:01
Ale dámy,

nač ten rozruch?  Bude-li dost vhodných otců...myslím tím nejen samečků homo sapiens sapiens, ale i zodpovědných otců a dobrých spoluhráčů do manželství ( kterému se dnes převážně říká taky hromádka nebo dočasné tábořiště). Schopných nejen zodpovědně plodit JEN na JEDNU hromádku (tu NAŠI)a taky na tutéž hromádku snášet vše potřebné k jejímu prosperujícímu vegetování, včetně lásky, pak  jsem za svoji, v předešlém článku žalovanou stranu, ochotna se pokusit předslíbit, že vhodnému , řádně otestovanému a schválenému protějšku, jsme svolné nějakého toho potomka k společné výchově "věnovat". Těm, kteří se osvědčí charakterově, geneticky i materiálně. ...I více.

0 0
možnosti
V

Vikiš

26. 2. 2011 17:03
Re: Ale dámy,

Za víc, jak dva sviště nemohu za svoje kolegyně ručit.Ovšem, za určitých, předem stanovených podmínek a po právní dohodě, ve které budou za partnera ručit nejméně dva movití ručitelé(raději se zárukou částky nad sedm nul ),  lze vyjednávat i o třech ( vyjímečně čtyřech) potomcích.  Vše bude dáno danou dámou.

 

PS:  Dámy, omlouvám se, že vyjednávám i za vás. Případné protesty a dodatky posílejte na lampárnu : Horní Lhota,  Praha 40. (Domů k nám raději ne. Manžel je ideální homo sapiens sapiens, ale "mívá své dny". Znáte to....)

0 0
možnosti
SB

Morgiana

26. 2. 2011 14:52
Priority

Já osobně mám děti tři. čtu si tady tu diskuzi kam se vyvinula a jen bych ráda podotkla, že je vše otazkou priorit. Pokud někdo nechce rodit děti pokud nemá 100% zázemí a do toho považuje , zajištěný příjem , nemovitost na hypo a milion dalších věcí , pak toho vážně moc neporodí . Osobně se domnívám , že vychovat dítě se dá v pohodě v pronajatém bytě . Na pár let se dá v pohodě uskromnit, k moři se dá jet za 6000 na osobu a notabene v dnešních školách se často jezdí na ŠVP k moři a hory? No už někdo zmínil, že lyžování je zábavou bohatých a nemyslím si že tento sport je standartem a myslím , že bez lyží se děti rozhodně obejdou lépe , než mít uštvané rodiče a žadného sourozence a jako mazlíka nenaročnou strašilku:(

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

26. 2. 2011 18:01
Re: Priority

ano, priority a i kdyby jste byli zavaleni penezi, budete vazne chtit porodit 9 deti? A idealne kazdy rok jedno?;-) Prave ze to neni o penezich, chudi kdesi v AFrice maji deti treba 13, myslite, ze jsou zatizeni starostmi? Bohaci maji vetsinou deti skromne. Driv prece bylo bezne, ze chudi lide meli 10 deti. Nektere se nedozily dospelosti, ale co... Nikoho nezajimalo vzdelani a hypoteka atd. Dnes lide premysleji a mame Antikoncepci. Zena si muze naplanovat, co a jak. Samozrejme, ze je antikoncepce pro muze, ale nebudeme si nalhavat, ze ochrana neni vetsinou zalezitost zen.

0 0
možnosti
R0

RodoDendron 0002

26. 2. 2011 11:42
Autor pláče na špatném hrobě

Navážení do homosexuality mu zajistí leda obdiv stejně pitomých kamarádů než obdiv žen.;-D;-D;-D Autor by si měl ujasnit priority;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

27. 2. 2011 21:26
Re: Autor pláče na špatném hrobě

;-)R^

0 0
možnosti
N

Narhea

26. 2. 2011 10:49
Klidne budu rodit

Klidne budu mit do 5 let 10 deti a budu se o ne po zbytek zivota starat. Klidne budu s nima doma. Ale chci, aby moje deti jely alespon jednou na hory, k mori. Aby mely vzdelani dle sveho rozhodnuti aby se na studiich nemusely zivit samy a aby ani jinak nestradaly.Nechci otacet kazdou korunu a resit ze kdyz zaplatim jednomu diteti skolni kino tak ostatni budou muset do konce mesice jist jenom rohliky.

Najdete mi muze, ktery bude schopen me i je takto zabezpecit a ktery me i je bude mit alespon trochu rad. A najdete jich rovnou 10,20, 100 aby kazda holka mohla zustat doma a o sve deti se starat.

A pak piste takove hloupe clanky.

0 0
možnosti
R0

RodoDendron 0002

26. 2. 2011 11:45
Re: Klidne budu rodit

Perfektní, kdybych Vám mohl dát karmu, měla byste ji z flekuR^R^R^

0 0
možnosti
KA

kion ayq

26. 2. 2011 7:09
Ačkoli

s Vámi zhusta nesouhlasím, dnesR^

Je třeba jednat, poslat celou tu multikulti zrádcovskou pakáž do h....u!!

0 0
možnosti
R0

RodoDendron 0002

26. 2. 2011 11:43
Re: Ačkoli

kdopak tě zradil budulínku? Podle jména jsi nějaký Mongol nebo Korejec.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AM

ctvrta.sudicka

25. 2. 2011 23:55
No..

Zkuste si dát do gůglu R strategie a K strategie:)

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

28. 2. 2011 1:28
Re: No..

diky za tip

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

25. 2. 2011 23:31
Naprosto

dokonalý popis. Ten článek se hodně povedl a ačkoli jsem zatím nečetl diskuzi, troufám si odhadovat, že obsahuje velké množství jekotu různých fiflen. ;-D

0 0
možnosti
I

ignorantka

25. 2. 2011 14:26
wussy!

takovym ufnukankum muzskeho rodu jako vy se v anglictine rika ''wussy''

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy