Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PBM

17. 12. 2010 0:23
Co by paní delegátku mělo zajímat, jí asi

příliš nezajímá. Jak přišel Drobil  k majetku ? Možná Lázně Darkov dostal od kouzelného dědečka za to, že jej náhodou pustil sednout v ostravské tramvaji, když ještě větší náhodou v ní jel....

0 0
možnosti

Tramp_007

16. 12. 2010 23:56
Z čeho

soudíte, že jako ministr  "za něco stál"?

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

16. 12. 2010 22:36
Správný osobní příklad autorky

Slečna vystudovaná politiložka si vydělává v hudebním nakladatelství - skvěle využité vzdělání ..............

;-D;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
Č

čulibrkbrk

16. 12. 2010 23:49
Re: Správný osobní příklad autorky

tak nevyrušuj.

0 0
možnosti
MH

666

16. 12. 2010 21:26
A co jste to říkala?

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 12. 2010 21:35
Re: A co jste to říkala?

V podstatě to bylo bla, bla ,bla a že prý 2 ministři MŽP za něco stáli. Já mám na to naprosto odlišný názor. Žádný za nic nestál, včetně náměstků jejich náměstků, vedoucích odborů ........ !!!!!! Všichni se pouze podíleli na budování naprosto zbytečné instituce a penězovodu ze státní kasy. !!!!:-P!!

0 0
možnosti
D

Doubas1

16. 12. 2010 20:50
No je smutne videt zkazu ODS

Ne snad skutecnou, maji dost Langru, aby prezili, ale jako stranu, ktera predstavovala to, co chtel kazdy zivnostnik, nebo podnikatel, normalne fungovat, nepodporovat flinky a socialky, neco tvorit. Dnes je slovo podnikatel nadavka, zivnostnici dojne kravy, a ODS nevolitelna...

0 0
možnosti
P

pilsener

17. 12. 2010 10:26
Re: No je smutne videt zkazu ODS

Až dnes? ;-D

0 0
možnosti
K

Kozousek

16. 12. 2010 20:28
Po přečtení článku....

musím konstatovat , že ani já neznám pana Drobila. To , že jej doporučoval p. Topolánek ještě mě nic neříká. Spíš si myslím , že si pan Drobil nebude tunelář

dřív nezkušený a naivní politik , který si vybral nevhodně své podřízené a poradce.Ti mu podrazili židličku. !! 

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

16. 12. 2010 21:05
Re: Po přečtení článku....

Pokud ho doporučoval Mirek Topolánek, tak mi není jasné to vřelé přivítání a podpora od pana prezidenta. Že by se ti dva na někom shodli? To je divné.

0 0
možnosti
J

jajaapaja

16. 12. 2010 19:44
drobouš

nevim jestli zaradit PADRa mezi ty ministry, kt. ze neco stali, jenom proto, ze odstoupil v situaci, ktera byla opravdu za hranou unosnosti... take si rozhodne nemyslim,ze PADRe :) je citlivy chudacek,jak se tvaril vcera v TV, ze jeho dusevni schranka by mu nedovolila si neco nahravat.Btw Padre je prece normalni mafian jak z podnikatelskeho,tak z politickeho hlediska:íčkova klika jako blazen.Nejlepsi na tom je, ze tyhle s*ině už se chovaji jako by jejich chovani bylo normalni a ti kdo se proti tomu ohradi jsou naopak spatni..

0 0
možnosti
FF

Nejsem.BezPrace.info

16. 12. 2010 19:25
Proč tak rychle odstoupil?

Vzhledem k tomu, že není obvyklé, aby někdo v české kotlině tak rychle sbalil kufry skoro bez boje, tak si myslím, že jde spíš o to, aby nevylezly na svět ještě větší sviňárny. Je hezké, že odstoupil, ale kdyby byl alespoň někdo potrestán :-/

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

16. 12. 2010 20:31
Re: Proč tak rychle odstoupil?

Abychom se ještě nedivili, co se ještě dá "zorganizovat". Příklady jsou známé: viz. ani ne tak dávno odhalené obchody s emisními povolenkami na Slovensku (za vlády Fica, který dal to ministerstvo straně SNS (Slota) a byl z toho jeden malér za druhým. Fico měnil ministry jako na běžícím páse, nicméně fakty jsou známé..). Například. V ČR se tomu ani moc nevěnovalo pozornosti. Přitom to byl kšeft, vedle kterého jsou čeští Grossové a spol. úplní žabaři.  Že by to nikoho u nás ještě nenapadlo? To se mi nechce ani věřit.

Takže teď bych tipoval, že v jistých skupinách nastal poplach a spíš jde o to rychle situaci uklidnit, aby podobné kšefty mohly zdárně proběhnout. Vždyť jde o miliardy.

Přál bych si, aby se třeba strana VV rychla zorientovala a to ministerstvo nepustila z očí. To ministerstvo je podle všeho potenciální zlatý důl a jako magnet přitahuje korupční skupiny napříč celým politickým spektrem. Takže věřejná kontrola a transparentnost je zcela na místě.

Omlouvám se za názor.

0 0
možnosti
S

Sid2007

16. 12. 2010 19:06
Autorce: Je Drobilova korupcnost v ODS vyjimka nebo pravdlo?

Na Zapade jsou take zeny, ktere rigidne zastavaji tvrdou pravicakou ideologii, ikdyz je treba rict ze, obecne, bohusik zapadni zeny voli levicoveji.

Autorka se jiz ve svem profilu hrde prezentuje jako skalni pravicak a inzeruje co od ni lze ocekavat, vcetne neschopnosti najit cokoliv kladneho na historickem projektu obyvatel Evropy zvanem EU.

Pak se - lidsky pochopitelne? ostatne kdo z nas nema ego? - blyskne tim, jak se vlastne pohybuje v kuloarech moci, kongres ODS a tak dale. A ze kolegum ucastniku kongresu statecne rekla, ze partajni glaksaltaci stran koho volit disidentsky nepodpori, ze nebude take hlasovat pro Drobila!

Tento obtloustly clovek, Drobil, by mohl klidne byt, svym vyzorem, nadvahou, hlavne nedostatkem moralky, slusnosti, zato sziravym oportunismem PROTOTYPEM svazackeho lidra nebo druhym Vasilem Mohoritou.

Bohuzel, autorka se od typickeho modus operandi ODS, coz je, od let Otcve-zakladatele, oportunisty Klause: korupce, koriupce a korupce, zrejme neodvrati.

0 0
možnosti
MK

sarumánek

16. 12. 2010 19:24
Re: Autorce: Je Drobilova korupcnost v ODS vyjimka nebo pravdlo?

Jako celkem otevřený člověk si dokážu představit, že bych někdy mohl v něčem smýšlet i trochu "levicověji", kdyby se ovšem (bohužel příliš často) neobjevovalo tolik nehorázných a arogantních hlupců, kteří dělají naší levici tak příšernou antireklamu jako třeba tento člověk nebo Paroubek. Když se tu snůšku nesmyslů budu snažit nějak rozumně setřídit, vyjde mi, že je pro politika zásadní vadou mít nějaké kilo navíc (chudák Churchill) a že Drobil je nemorální korupčník. To je obzvláště zajímavé, protože o tom se zatím nikdo nikde nezmínil. Pokud autor o takové korupci ví, měl by konat. A taky by měl přestat hloupě používat slova, kterým nerozumí - například oportunista. Pokud budu na Klause alergický, zvolím spíše pravý opak, tedy slovo dogmatik.

0 0
možnosti
D

Dr_Britva

16. 12. 2010 18:43
Ministerstvo životního prostředí slouží jako černá kasa

v každé zemi. Například v UK se ze zelených daní stavěly letadlové lodě.

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 12. 2010 21:39
Re: Ministerstvo životního prostředí slouží jako černá kasa

Kdyby jen letadlové lodě - je to prostě černý fond jako prase !!!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik