Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

17. 10. 2010 8:54
Nemají,

protože to ani není možné. Učitel ve škole také měří každému jinak, ač se k tomu nikdy nepřizná. Matka má některé své dítě raději než druhé, ačkoliv by to nepřiznala ani sama sobě.

0 0
možnosti
MK

krčmárka

17. 10. 2010 7:31
Asi takto:

- A nejmoudřejší jsou ve "výborech".

- A jak se pozná, že jsou nejmoudřejší?

- No , podle toho, že jsou v těch "výborech".

0 0
možnosti
MV

mak63

17. 10. 2010 6:27
banga

Mne pan Banga stahnul blog take, nenechal jsem se, protoze jsem byl presvedceny, ze byl stahnut neopravnene. Blog byl vracen z redakce  s omluvou.Nicmene pan Banga se za sve pochybeni pisemne neomluvil. O nem si uz delsi dobu myslim sve.

Zvlast, kdyz jsem se podival na jeho privatni aktivity. Nenechte sebou vlacet, zvlaste ne nekym takovym, jako je pan Patrik Banga.

Vsem preju fajn den.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

17. 10. 2010 2:25
Nemají ....... ale s tím nic nenaděláme.

Tento absolutně nepodstatný detail nás ovšem nemůže vykolejit .... už máme něco za sebou a takovéto prkotiny jdou mimo nás. Jen tak z legrace, a aby řeč nestála, si na to postěžujeme ...... ;-)

0 0
možnosti
A

akrosob

17. 10. 2010 2:27
Re: Nemají ....... ale s tím nic nenaděláme.

R^;-D

0 0
možnosti
JH

ExPat

17. 10. 2010 0:46
Jakym pravem

"Jakým právem nechal admin smazat..."

Pravem administratora na jehoz systemu jsou blogy uverejnovany, a tudiz kazdy bloger je pouhym hostem, a kazdy administrator hostitelem s absolutnim pravem rozhodovat o tom co bude publikovano a co ne. A to bez jakekoliv povinnosti to komukoliv vysvetlovat. V porovnani s jinymi blogy jak v USA, tak v Irsku a UK, jichz jsem pravidelnym ctenarem, administratori iDnes jsou, z me zkusenosti, tolerance sama.

Pokud se Vam hostitel nelibi, proste se seberte a jdete na navstevu jinam.

It's that simple.

0 0
možnosti
M

masini_jsou_hrdinove

17. 10. 2010 2:16
Re: Jakym pravem

Jake je to v USA ci UK je uplne jedno, Vy jste v CR, tady demokracie existuje chvili, ikdyz diky EU bude po demokracii, ale zpet k Vam.

Administratori na Idnes opravdu prekvapive hodnoti a provedou vymazani jak se jim zlibi. Ani zde nejde o to, ze se to nedozvi ostatni, jak nejaky uzivat reagoval na nekoho ci neco, ale o Vase rozhodnuti, ze je neco spatne. Je vtipne, ze se snazi o spravedlive hodnoceni, ale je videt, ze EU rules je jiz na CR rules. Vse co se tyka, rasy, barvy je mnohem nebezpecnejsi nez prosta nadavka ci oznaceni chytrosti prispevatele.

O dukaty nejde, jde o nutnost si pak zase vytvaren novy ucet !!!

Je velmi vtipne, ze si provozovatel mysli, ze nejaka poznamka v diskuzi muze ovlivnit mineni ci propagovat nejaky smer. Nikdo nikdy nemuze byti nestrannym, ikdyz se o tom Pithart snazi porad a nikdo mu nikdy verit nebude. A ani Vy administratori nebudete hodnotit spravne, ale alespon to zkuste !!!

0 0
možnosti
Á

ábeles1.

17. 10. 2010 0:38
Přátelé,

tady není smazán ani jeden příspěvek!

Jinak, tady se doopravdy maže, jak kdo! Ani jeden admin nemá smysl pro obyčejnou srandu, jsou to doopravdy suchaři, kazí posloupnost reakcí pišících a tím znechucují dost lidí tady! Když vidím, za co ,,trestají,,, tak mě docela se...;-€

0 0
možnosti
A

akrosob

17. 10. 2010 2:29
Re: Přátelé,

;-DR^;-(

0 0
možnosti
C

certik_bertik

16. 10. 2010 23:44
na

to není právní nárok

0 0
možnosti
A

akrosob

17. 10. 2010 13:33
Re: na

to je diskriminace nevhodných blogerů!!

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

16. 10. 2010 23:25
Myslím, že je to jinak

cenzoři především mažou příspěvky, které někdo nahlásí jako závadné. Nebudou přeci pročítat všechny diskuze a zvažovat všechny příspěvky, to by měli hlavu jako štoudev. ;-)

-

Takže nerovný metr mají udavači, kteří hlásí závadnost příspěvků. Jenže od takového udavače, který řádí v diskuzi, moc objektivity nelze čekat. ;-D

0 0
možnosti
ILD

Inženýr lidských duší

16. 10. 2010 22:56
karma

nejlepsi jsou ale zruseni nicku a vystaven banu na jmeno nicku, takze toto slovicko (jinak neskodne) neni mozne pouzit ani v textu ... minule jsem byl opet zabanovan, kdyz tri mesice jsem mel 3 nevhodne prispevky a za jednu minutu jsem jich najednou mel 184 (vsechny diskuzni prispevky od zacatku), pricemz vsechny moje prispevky byly totalne vymazany z diskuzi ... na moje maily ani PB ani sefredaktor vubec nereaguji ... ;-D

0 0
možnosti
LHV

Lord Havelock Vetinari

16. 10. 2010 22:27
Je to vůbec celé nějaké divné

Například na starých Novinkách měli robota, který mazal sprosté příspěvky a odkazy (což někdy dost vadilo), občas se tam podívala fyzická osoba a případně smazala celou diskuzi. Jeden se sice nemohl bavit o Dostojevského Idiotovi nebo Wolkerově Baladě o očích topičových nebo napsat, že je něco špičaté, robotovi vadil taky Hitler, ale zas lidé věděli, co od toho čekat. Tady se stačí jen dotknout něčího jemnocitu a už jsou dukáty a desetina života nicku v kopru. Když někomu vadí v diskuzi černý humor nebo cynismus, ať ji tedy neotvírá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1083x
Jsem žena , která prožila minulost i současnost v dobrém i zlém... ..

Seznam rubrik