Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AV

Ruda Pivrnec

23. 9. 2010 7:27
Hmm...

Můžete, prosím, napsat, odkud jste vzal těch údajných 59% hlasů, které měla podle vás tato vládní koalice obdržet? Ve volbách totiž dohromady získala 47,8% (VV10,88%,ODS20,22%,TOP09 16,70%). Navíc uvádíte, že to jsou hlasy 59% občanů této země, což je kec, jedná se maximálně o procento voličů, takže ve skutečnosti dalo hlas této vládě akorát 30% občanů Ministr propagandy by z vás byl ale fakt dobrý. Rv

0 0
možnosti
J

jjezekj

23. 9. 2010 7:34
Re: Hmm...

V principu má pravdu, protože socanům a bolševikům podle stejné logiky dalo hlasy 20% lidí (nechci to podrobně počítat). No a zbytku je to putna. Takže vláda mandát většiny lidí má.

0 0
možnosti
TM

thomas mour

23. 9. 2010 7:21
Souhlas a karma,

taky doufám, že vydrží.R^[>-]

0 0
možnosti
MB

MacX

23. 9. 2010 7:13
Chucpe

1. "Pozvali jsme Vás do vedení naší země k provedení drastických změn, které udělají z Česka hrdou, vzdělanou a ekonomicky silnou zem, kde se budeme moci podívat ve stáří svým dětem do očí! Na rozdíl od komunistů a socialistů, kteří naše rodiče podvedli svým pozváním vojenských jednotek Varšavské smlouvy, jsme my toto pozvání provedli demokraticky a se vší odpovědností."

Za prvé je docela výmluvné, že současnou misi vlády srovnáváte s pozvanými vojsky Varšavské smlouvy, to o čemsi vypovídá, a za druhé zcela sprostě lžete, že vojenské jednotky pozvali socialisté. Ta prostoduchá lež taky o něčem (někom) vypovídá.  

2. Mezi prvními těmi, kdo by měli být hnáni k odpovědnosti za současný dluh veřejných rozpočtů, by mělo být duo Kalousek-Janota. První se na dluhu podílel od roku 2002 střídavě jako předseda rozpočtového výboru PSP a ministr, druhý jako hlavní odborník na strukturu a tvorbu rozpočtu. Zcela radějí pomíjím Kalouskovo působení na MO a mechanismy, které tam zavedl.

0 0
možnosti

DanC

23. 9. 2010 8:08
Re: Chucpe

Zaplaťpámbu za 118 poslanců pravice. Proti vám podobným se fakt hodí.

0 0
možnosti
K

KJV

23. 9. 2010 6:45
Alkohol je metla lidstva

Pane Černohorský, jak by to bylo krásné, kdyby tým, který jste vyjmenoval, se skládal z moudrých, čestných, poctivých a spravedlivých lidí, kteří nás povedou ke šťastné budoucnosti našich dětí. Takhle, krásné, jednoduché a prostoduché vidění světa bojujícího alkoholika ale nemůžete chtít od všech.

0 0
možnosti

DanC

23. 9. 2010 8:04
Re: Alkohol je metla lidstva

Děkuji za poklonu ;-D

0 0
možnosti
XX

xaeris

23. 9. 2010 6:38
Naivní výkřik do tmy?

Donutit lidi naivně vyzývat k něčemu korytáře,  je pandur Vondra nebo Nečas, který kdysi ani neměl dost odvahy převzít Ministerstvo obrany, to je opravdu velký úspěch postbolšvické propagandy.Dvacet let se uvedení staronoví potentáti na náš účet učili vládnout a výyledek je ten, že nás tu čekají jen dluhový svrab a neštovice.A s těmi křiklouny na ulicích také opatrně, kde by byla sametová karikatura revoluce bez plné Letné. 

0 0
možnosti

DanC

23. 9. 2010 8:03
Re: Naivní výkřik do tmy?

V roce 1989 bylo na ulici několik desítek procent populace s rizikem dostání přes držku. V úterý pouze 0.4% bez rizik, zato s řádnou dávkou agresivity...

A pokud srovnáváte posledních 15 let, kdy se válčilo stem proti stu hlasů, pak propagandu 118 hlasů opravdu vítám.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

23. 9. 2010 6:28
Karma!

R^

0 0
možnosti
MK

TOPODS09

23. 9. 2010 5:58
Prosim

Tak napul souhlasim s autorem. Jenom pred tim nez kdokoliv zacne komentovat bych rad rekl:

Ten kdo volil ma pravo kritizovat vladu.

TEN KDO NEVOLIL AT LASKAVE DRZI PUSU ZAVRENOU. Nedal si svuj hlas nemas pravo kritizovat..

podle me cca 30-40% lidi co kritizuje nevolilo a kdyz nevolili tak nemuzou kritizovat!!!!

0 0
možnosti
B

BezPrace.info

23. 9. 2010 6:02
Re: Prosim

Já jsem volil jednu ze stran dnešní koalice a moc se mi nelíbí, co provádějí a jak to provádějí. Co s tím mám dělat?

0 0
možnosti
ZL

ratio

23. 9. 2010 5:56
Vážený pane autore!

Uvádíte, že 59 % vám dalo hlas. Dodám, ano, ale díky neskutečné manipulaci s vědomím voličů! Vy jste přehlédl, jakým způsobem tyto strany vystupovaly před volbami a jak vystupují dnes? Domníváte se snad, že je demokratické  vůbec nediskutovat k návrhům, které předkládá opozice - viz včerejší jednání sněmovny!!! Najděte si stenozáznam a čtěte! Možná se vám rozsvítí, jak vlastně to koalice s občany myslí. Jste spokojen s tím, že poslanci koalice jsou připraveni hlasovat pro všechny návrhy vlády, ať jsou jakkoli špatné a nepromyšlené? Je vám jedno, jakým způsobem ministři předkládají svoje návrhy, které ani před volbami nebyly předmětem jejich volebních programů?  Příliš věříte této vládě. Nemyslíte, že i ti, kteří volili pravici se dnes mládí do hlavy? Nechat sebou  manipulovat a nepoužívat vlastní rozum nakonec poškodilo i je samotné?8-o

0 0
možnosti
PN

Xcv

23. 9. 2010 6:05
Re: Vážený pane autore!

a Yrka byl sibal Zlatousty;-D;-D;-D

0 0
možnosti
B

bagheera

23. 9. 2010 5:48
Proč?

Proč se v této zemi nad vším hořekuje, aniž by se to nejdříve vyzkoušelo. Myslím si, že učitelů, lékařů, policistů (jen u hasičů si nejsem jista) máme dost a dost. Chce to zefektivnit systém a organizaci práce. Podívejte se na Rakousko a jejich počet policistů. Přesto si myslím, že pracují lépe než ti naši.

A strach ze špatných učitelů. Z toho strach nemám. Už dnes jich polovina nedělá pro své povolání nic navíc. Vím o čem mluvím, jsem z několikagenerační učitelské rodiny a o škole se u nás doma mluvilo téměř neustále. To, co mi utkvělo v paměti je sice zaužívaná fráze (povolání ne - poslání). Věřte mi, že kdo se cítí být učitelem, bude to dělat v jakékoli době a třeba i za naturálie (-nadsazeno!)

0 0
možnosti
B

BezPrace.info

23. 9. 2010 5:59
Re: Proč?

Kamarád učil asi 5 let na gymplu, neboť ho to bavilo, dokázal nadchnout studenty, měl radost, že dělá něco dobrého, byl oblíbený a něco naučil. Pak se oženil, dítě na cestě, no a je v soukromé sféře, kde vydělá 3x více. No a takhle školství přichází o schopné učitele!

-

Ad "kdo se cítí být učitelem, bude to dělat v jakékoli době" je sice hezká fráze, ale učitel musí alespoň zaplatit nájem 8-o

-

Mimochodem, máte děti? Jste spokojen/a s kvalitou výuky svých dětí? Myslíte, že za ten směšný plat budou někdy učit opravdoví odborníci?

0 0
možnosti
B

BezPrace.info

23. 9. 2010 4:40
Oni ale přece necouvají?!

Fandím nové vládě a také mám víru, že se něco změní. Nechápu ale, proč začínají takhle "z boku" a proč nejdou všem příkladem třeba s těmi změnami platu. Píšete v profilu, že máte děti. To vás opravdu netrápí, že se učitelům snižují platy a že vaše děti učí a budou učit jen nešťastníci, co se nikde jinde neuplatní, neboť do školství může jít jen blázen za tu směšnou almužnu? Nemyslíte, že šetřit by se mělo začít někde jinde? 8-o

0 0
možnosti