Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Totedyne

11. 8. 2010 18:20
karma

Tak vysoká karma se jen tak nevidí, tentokrát je zcela zasloužená.

Osobně se někdy snažím pochopit ty Mašíny s ohledem na dobu, nicméně mi stále vycházejí jako necitliví, hloupí, kteří ničemu nepomohli, ale mediálně komunistům jen pomohli.

0 0
možnosti
VV

Bílý rytíř

11. 8. 2010 18:27
Re: karma

Také si myslím, že dali komunistům do ruky hůl, kterou s chutí používali na ty "zbabělce", kteří nedokázali vraždit ve jménu svobody.

0 0
možnosti
VD

všd

11. 8. 2010 16:39
0 0
možnosti
JNN

Jezdím na neutrál

11. 8. 2010 16:42
Re: Kdo živí bojovníky proti vládě?

hezká fotka ;-D

0 0
možnosti
B

big_empty

11. 8. 2010 16:25
Pane autore

... úspěšně se profesionálně prakticky i akademicky již třicet let zabývám psychologií osobnosti - z toho, co jste napsal (styl, obsah, účelovost, logická návaznost atd.) jsem došla k závěru, že váš příběh je kompletně smyšlený s jediným cílem, kterým je zadostiučení nad reakcemi lidí, ovlivněných informacemi, které vydáváte za fakta. Není to nic závažného, podobných výchylek a poruch osobnosti bažících po uznání nebo přínosu něčeho výjimečného se vyskytují spousty.

Co se týče pana Paumera, skončila bych asi tady - říkáte, že jste jej poznal: "... jako člověka hloupého, necitelného, s výrazným násilnickým aspektem a láskou k zabíjení... " Mám pro vás novinu ze svého oboru - pokud by tomu tak bylo, pan Paumer by v USA skončil na elektrickém křesle, jelikož by se své úchylky nezbavil sám od sebe a bez léčení  .... nevím ani o tom, že by jej a Mašíny lemovaly další áleje mrtvých .... Vaše závěry jsou zcestné, nedůvěryhodné a možná senzační pro ovlivnitelnou skupinu lidí, na kterou cílíte.

0 0
možnosti
OU

11. 8. 2010 16:38
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
RH

_Clayman

11. 8. 2010 15:57
Co o Paumerovi víme?

Již v den ocenění bratrů Josefa a Ctirada Mašínů z rukou premiéra Mirka Topolánka (ODS) byl Milan Paumer konfrontován s tím, zda ho provedení dávných činů mrzí. „…přece jen, v srpnu 1952 jste přepadl auto s výplatami. A zahynul ozbrojený pokladník. Není vám to líto?“ zeptal se jej redaktor Českého rozhlasu...

„Vůbec ne. Ten si ten svůj hnusnej život moh zachránit tím způsobem, že moh předat ty peníze a bylo by všechno v pořádku..."

---

Tedy ani po takové době mu není vůbec líto, že zabili nevinného člověka, účetního, který ve volném čase vyřezával synkovi hračky, a snažil se jen dělat svou práci (bránit peníze na výplaty svých kolegů před lupiči - protože o tom, že je to má být jako odboj, nemohl mít tušení).

Podotýkám, že měl mnoho desetiletí čas o tom přemýšlet. Kdyby řekl "ano, je mi to líto, ale tehdy se prostě nedalo nic jiného dělat", tak by ho i ti, kdo by s ním nesouhlasili, mohli považovat za lidskou bytost s odlišným názorem. Takto nám nezbývá, než ho považovat za zrůdu.

0 0
možnosti
VV

Bílý rytíř

11. 8. 2010 16:36
Re: Co o Paumerovi víme?

Ve všem s vámi souhlasím. Každý člověk, který má v sobě alespoň špetku citu, musí jejich řádění odsoudit. O to víc mě zaráží, kolik lidí je považuje za hrdiny, naši politici jim dávají metály a předhánějí se v brečení nad rakví jednoho z nich. Zaštiťovat jejich zločiny zločiny komunistů, je absurdní. Jak uškodili režimu? Pomohli svými zločiny k pádu komunismu? Ne! Pomohli jen svým sobeckým záměrům a ukojili svou touhu po krvi.

 

0 0
možnosti
VV

Bílý rytíř

11. 8. 2010 15:54
Mašínovci

a jejich zastánci argumentují při jejich vraždění na našem území tím, že chtěli znemožnit svou případnou identifikaci. Není vám na tom něco divného? Vraždili až po dosažení svých cílů, získání peněz a zbraní. Proč se jednoduše nemaskovali? Protože už předem věděli, že to nebude potřeba - mrtví nemluví. Ve vraždění se vyžívali a nazývali to bojem proti komunismu. Když byli takoví hrdinové, proč nesejmuli nějaké velké zvíře místo obyčejného okrskáře nebo pokladníka? Kdyby oddělali třeba Vaše nebo Čepičku, byla by to jiná. To je to samé, jako kdyby Gabčík s Kubišem místo Heidricha sejmuli nějakého strážného SS.

 

0 0
možnosti
MI

Ajetak

11. 8. 2010 17:59
Re: Mašínovci

Proč si nevzali masky nevím (i když pár teorií mě napadá). Původně asi zabíjet nechtěli - čemuž by nasvědčovalo to, že dotyčného svazovali. Kdyby se ve vraždění vyžívali, tak by těch mrtvých bylo daleko více - co třeba ten taxikář? A také by v USA nevydrželi žít normálně.

0 0
možnosti
S

sn63

11. 8. 2010 14:18
všichni tři jsou vrazi

a to mi nikdo nevymluví

0 0
možnosti
PS

alienated

11. 8. 2010 14:15
už zase...

mašíni? kdo nemá úctu k životu není a nebude hrdina... 

0 0
možnosti
DH

hurkadavid

11. 8. 2010 13:33
Pistole

Zastřelit člověka vzdáleného 200 metrů pistolí? Za tmy? No, tak tu mi něco nesedí.... Autor článku to slyšel od Paumera? Opravdu?

0 0
možnosti
MN

mirni

11. 8. 2010 12:17
co mi chybi v hodnoceni soucasnou dobou....

je to mnoho veci - to ze si nasi nejvyssi predstavitele udelali ostudu tim ze haji vrahy - je alarmujici!To ze obhajuji neco o cem vlastne nevi jak to skutecne bylo,ale vychazi jen z vypovedi vrahu samotnych kteri se pasuji na ty, kteri meli pravo brat lidem penize a zivoty to je obzvlaste smutne - alarmujici to je v pripade ze se za sadistickeho vraha postavi ministr vnitra,k tomu uz neni co dodat!  a co mi chybi: otevreni vysetrovacich spsiu ktere stale existuji, vcetne fotodokumentace o cinnosti techto mladych dobrodruhu, zhodnoceni toho co ve svem udajnem boji dokazali krome loupezi a vrazd nevinnych lidi, schazi mi posouzeni psychiatra jak dalece je normalni clovek ktery jineho ktery pro nej neni zadnym nebezpecim proste brutalne podreze - prestoze ma moznost jej zabit jinym rychlym zpusobem - viz fotografie na ktere jasne je videt pistole ktera lezi pobliz tela zavrazdeneho-http://www.dolin.estranky.cz/fotoalbum/FOTO-1946---2005/bratri-masinove/2017

-   k tomu neni co dodat!

0 0
možnosti
EK

Deleter

11. 8. 2010 12:19
Re: co mi chybi v hodnoceni soucasnou dobou....

V otázce způsobu usmrcení bych nebyl tak příkrý, střelná zbraň není zárukou rychlé smrti, přeťaté krční tepny ano.

0 0
možnosti
MK

mrwn

11. 8. 2010 11:33
nevim co vam paumer rikal ale je vtom spousta chyb

Tak predevsim nesedi ta Korea. Masini tam oba nebyli! Byl tam Paumer a uz v dobe kdy se nebojovalo, takze to o krvelacnych vrazdicich monstrech dost nesedi.

0 0
možnosti
MK

mrwn

11. 8. 2010 11:41
Re: nevim co vam paumer rikal ale je vtom spousta chyb

korejska valka byla totiz do r 53 a masini a paumer utikali az v r 53 ... po tom sli do armady a do Koree, takze jake strileni komunistu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky