Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

fioman

5. 8. 2010 7:59
Já jsem klikl, pane Soběhrd!

A dokonce jsem Vám dal Karmu, protože jste zmínil můj druhý nejzamilovanější film "Tři přání" ( tím úplně nejzamilovanějším je "Wall street", mimochodem dnes večer mi ho dává Prima!). A nejenže jsem klikl, ale také jsem si Váš článek přečetl a napadlo mě, že já bych těch 1000 let chtěl také prožít, ale pozpátku, tedy od roku 2010 do roku 1010. A Vaše ukázky jsem si též poslechl, svým hlasem mi připomínáte Jana Nedvěda, sice v některých fázích písní (zhruba v 95%), hodně unaveného, ale Nedvěd to je! R^ S pozdravem Filip Fuchs, bloger, který by bez zpravodajství iDNES byl pěkně namydlenej, protože by neměl absolutně o čem psát. :-)

0 0
možnosti
OFVI

old fashioned Vince IV.

5. 8. 2010 8:52
Re: Já jsem klikl, pane Soběhrd!

:-)takR^

0 0
možnosti
C

Camino

20. 8. 2010 3:23
Re: Já jsem klikl, pane Soběhrd!

Tak:-) Ja Vas objevila dnes a vratim se k te hudbe. Zacinam byt zvedava. Cs. politiku neznam, ta themata mne nezajimaji. Vase myslenkove chody ano. Ty filmy jste videl v anglictine? Mnohdy skripu zuby pri cs. prekladech do angliny, minuly tyden jsem si opet pujcila Kolju (ziji v Kanade), libi se mi hra se svetlem, krasny humor a hudba. Byla jsem unavena, opravovanim prekladu.

R^

0 0
možnosti
VS

vita.s

20. 8. 2010 5:45
Re: Já jsem klikl, pane Soběhrd!

:-) Děkuji...

Filmy jsem v originále neviděl, nic bych z toho žel neměl, moje angličtina je prachbídná...:-( Nicméně já mám český dabing rád! Pokud je prováděn "poctivě", umělecky... Co mě štve (velice mírně řečeno ještě...) je, když se "přepracovává", kupř. komerční televize si vytváří nový, třeba i několikrát, namísto, aby použili již existující, se kterým si dal někdo opravdu práci a je opravdu kvalitní...! Jinak ale samozřejmě vás zcela chápu, originál je prostě originál (princip je podobný, jako pro mě je "originálem" ten originální, opravdu poctivě vytvořený český dabing :-)).

Jinak mé články se opravdu českou politikou nezabývají... Jedná se zejména o "filozofování". Teď aktuálně začínám vydávat takový rádoby seriál :-), viz. rubrika "Už vím proč?"... Zaujme-li, budu samozřejmě rád.

0 0
možnosti
VS

vita.s

5. 8. 2010 15:59
Re: Já jsem klikl, pane Soběhrd!

:-) To je zajímavá myšlenka - pozpátku... Ale já bych přeci jen raději dopředu. I když těch posledních tisíc let bylo naprosto bez diskuze zajímavých, věřím, že dalších bude taky, a dokonce ještě víc... A byl bych na ně extrémně zvědav, sakra...!

Děkuju za kompliment (červenající smailík), no nevím... Ale jsem rád, že to někoho zajímalo...!

A s tou inspirací k psaní - no, já bych vám mohl těch témat nahdodit....;-D Ale vážně - neodsuzuju to, že lidi mají potřebu vyjadřovat se třeba k aktuálním událostem. Je to přirozené, a taky dobře. Nehledě, že by se taky nemuseli zajímat vůbec o nic (a i takových bohužel je dost...:-(). Ale bylo by prima, kdybychom si - alespoň občas - nevystačili pouze s tím :-)

Jo jo, Tři přání taky miluju!

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1552x
Kreativní individualista, chorobný perfekcionista, nenapravitelný filozofovač a Sisyfovský hledač absolutní moudrosti:-) (v každé oblasti a při zahrnutí rádoby zcela všech souvislostí a nuancí…). Bijec za ideje a principy z svého pátrání vzešlé, byť by i proti "zájmům" jeho stály. Též muzicivní rádobytvořič, rádobyplíhalovský kytarista, sem tam i textař.Dál třeba hokejovej gólman (a příl. organizátor podobně postižených amatérů pražských…), na stará kolena zvažovač (mírně skeptický) zahájení zhola nerentabilního studia (umělá inteligence) a věnování se muzice (což baví jej as nejvíc) – to vše nejl. při nějakés nenáročné práci (hledám:-))… Světapojetí vědeckého, stavu znovusvobodného (nabídky potěší.-)), profese vyhořele programátorské, věk "robě Husákovo". Budoucnazření chronicky sinusoidního (lehká maniodeprese nevylučitelná), majetek (funds, realty, childs [dle dostupných zpráv], HIV [dtto]) negativní. V diskuzích "vita.s".