Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 7. 2010 12:46
ještě chvilku a máte 2 litry příspěvků

....jdu si na to čoudnout ;-D

0 0
možnosti

enrique

30. 7. 2010 12:45
Pranýřovat ne...

Jen jsi k smíchu fanatiku.

0 0
možnosti
P

papaya.

12. 7. 2010 15:34
ty vado...

;-D;-Dvy tady ještě blbnete, jo ?? že vás to pořád ba .... jděte si dát studenou sprchu, doporučuju :-)) ;-)

0 0
možnosti
B

bbybonek

12. 7. 2010 15:41
Re: ty vado...

no co, pivko se chladí, maso na gril je naložené a než zapadne slunce, co bychom se nepobavili:-)

0 0
možnosti
B

bbybonek

12. 7. 2010 13:06
Můj osobní závěr:

vůbec do hospody nechodím, ale z principu mi moc vadí to omezování práv majitelů  restaurací, pokud nejsou výroba, dovoz, prodej a konzumace tabákových výrobků postaveny mimo zákon. Je to velmi pokrytecké a nemravné. Jsem pro právo na diskriminaci, pokud budu mít restauraci, mým přáním je nevpustit hosty, které tam nechci, na tom není nic špatného, je to moje hospoda:-) mám právo zvolit si svoji klientelu, tak to přece dělají všichni, každý má právo vybrat si, pro koho bude pracovat. Kdo z vás si nevybírá???Ikdyž je situace bohužel jiná, nesouhlasím s ní. amen, a to je asi tak všechno:-)

0 0
možnosti
O

oslik

12. 7. 2010 13:25
Re: Můj osobní závěr:

Však si můžete do své hospody pouštět koho chcete. Prohlašte jí za soukromý klub. Pak každý host nejprve zazvoní, vy přijdete otevřít, prohodíte s ním pár slov a pak se rozhodnete, zda ho vpustíte, nebo ne. Už jsem v takových taky byl.

Pokud ale prohlásíte, že dovnitř smí kdokoliv, kdo jde kolem, podléháte regulačním pravidlům. Nic naplat.

0 0
možnosti
EK

Deleter

12. 7. 2010 9:03
Perličky z diskuse

Normální člověk píše: "A jak už jsem napsal - já možnost výběru mám - když chci, jdu s dětmi do nekuřácké, když chci na pivko a cigaretku, jdu prostě do kuřácké. Tedy pokud mám možnost výběru já jako občasný kuřák ( krabka mi stačí na měsíc ) tak má stejnou možnost výběru i nekuřák ne?"

Forrrest píše: "Ano, jsi kuřák, takže máš na výběr. Gratuluji. Já, jako nekuřák, bohužel ne. A o tom to celé je..."

---

K tomu není nutné nic dodávat...

0 0
možnosti
T

Tojsmemy

12. 7. 2010 11:32
Re: Perličky z diskuse

K tomu můžu dodat, že zde nejde jen o rozlišování toho, co mi chutná tak jím a co nechutná nejím, stejně tak jako kde se mi nelíbí, tak tam nechodím. Hospody, jakožto restaurace jsou místa, kam se lidé chodí občerstvit tzn. najíst a nepít. Určeno je pro veřejnost. To vysvětlím pro nechápavé: staří, mladí, bílí, žlutí, černí, s jakýmkoliv vyznáním i bez vyznání, chytří, hloupí, kuřáci i nekuřáci atd. Prostě pro všechny! Proto, takovej podnik nelze veřejnosti omezovat a všichni v podniku mají stejná práva. Kuřák má právo si zakouřit, nekuřák má právo na nezakouřenej vzduch. Nálepka na dveřích znamená právo kuřákovi si zakouřit. Takové právo vám kuřákům nikdo nebere byť normální je nekouřit (vyčteno z krabičky). Zajímavý je, že si tím automaticky kuřák v demokratické zemi přivlastňuje právo svým kouřením obtěžovat a otravovat další lidi. Restaurace nesmí mít své prostory zakouřené, na to je vyhláška i norma. Proč děláte z normálních věcí nenormální?

0 0
možnosti
EK

Deleter

12. 7. 2010 8:58
Perličky z diskuse

"Navíc, např. v Británii to funguje naprosto bez problémů. Žádná ztráta svobody, totalita, fašismus, žádná válka mezi kuřáky a nekuřáky. Kuřáci si dokonce pochvalují, že jim nesmrdí oblečení a vykouří méně cigaret."

---

Pokud někdo považuje současnou Británii za svobodný stát, tak už pak asi nemá cenu sledovat jeho další myšlenky.

0 0
možnosti
EK

Deleter

12. 7. 2010 8:55
Tak se dívám,

za víkend žádná změna. Retardanti, kteří pořád lezou někam, kde se jim nelíbí, stále zůstávají retardanty.:-)

0 0
možnosti
P

papaya.

12. 7. 2010 12:28
Re: Tak se dívám,

;-D8-o a kdo vás nutí sem stále lézt , když se vám tu nelíbí ?? A proč si tak ošklivě nadáváte ?

0 0
možnosti
B

bbybonek

11. 7. 2010 15:09
Za zdravé hospody

zakážeme tam i pít alkohol a jíst smažená jídla..;-D

0 0
možnosti
T

Tojsmemy

12. 7. 2010 11:37
Re: Za zdravé hospody

O tom tady vůbec nebyla řeč. Až vás svým pitím bude někdo obtěžovat a ohrožovat na vašem zdraví, tak ať teprve potom zakážou pití alkoholu. Do té doby je váš výkřik jako spousta jiných bezpředmětný. Rv

0 0
možnosti
H

hlava222

11. 7. 2010 11:34
No nic soudruzi a soudružky co byste

tak rádi udělali z hospod zase restaurace a jídelny národní podnik, kde nerozhoduje trh a majitel ale členská schůze bolševiků jako jste vy.

Zatím žádný zákaz nemáme, pro vás natvrdlé kteří nechápete že tam kde se někomu nelíbí a kde má obsedantní pocit že ho tam ohrožují na zdraví a životě se neleze, se vylepí cedulky s upozorněním že tam jsou ty  hrozné jedy které by vám mohli zničit zdraví a oděv, a když ještě naši poslanci pár let vydrží tu zákopovou válku proti té blbosti co se šíří z EU tak vy se evidentně s těma vašema psychickýma problémama utrápíte až k smrti a potom už nebude co řešit:-)

0 0
možnosti
P

papaya.

11. 7. 2010 11:36
Re: No nic soudruzi a soudružky co byste

ok, nezatěžuj si s tím hlavu :-)) Ještě rok, dva ... a pak si o tom zase popovídáme :-) .... nekuřáku ;-D

0 0
možnosti
H

hlava222

11. 7. 2010 10:35
Úměvná je předtava toho Forresta

o tom že by někdo mohl mít zájem si s takovýmhle militantním sobeckým bláznem někde klábosit u píva, tož to bych si radši povídal u jednoho stolu s hejnem zpitých bezdomovců co by hulili jak fabriky.

Opravdu nechápu co takovýhle nesnášenlivý sobec a egoista může pohledávat v lidské společnosti.

Apropó sám nekouřím, ale kouři manželka na lodžii a z té zasklené lodžie to sakra leze do bytu, kouří příbuzní když přijedou řeknu jim ať klidně kouří v kuchyni.

Opravdu by mě nenapadlo že kvůli  mým psychickým problémům by tihle se měli vzdát svého požitku protože mě tím přece naprosto šílené ohrožují na zdraví.

Já bych řekl že u toho Forresta je to ohrožení evidentně z 95% na zdraví psychickém ale za tohle nemohou ti kuřáci za tohle může špatný zdravotní stav tohohle člověka.  

0 0
možnosti
MN

Forrrest

11. 7. 2010 10:55
Re: Úměvná je předtava toho Forresta

Asi potřetí se ptám: kdo je větší EGOISTA: kuřák nutící nekuřáka ničit si své zdraví, případně vypadnout domů, nebo nekuřák nutící kuřáka se s každou cigaretou ztratit asi na 3 minutky? Pořád žádná odpověď...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli