Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Muf Puf

14. 4. 2010 17:54
Ten humbuk kolem Mikeše

Je proto, že ta majoritní část společnosti už má plný zuby věčnejch keců cikánů o rasizmu a utlačování jejich lidí v tomhle státě! A teď přijde ještě nějakej debil a začne vytrubovat, že Lada je rasista! Kurňa proč nemaj stejný problémy Vietnamci? Víte jakej je rozdíl mezi malým Vietnamcem a cikánem v první třídě? Oba jsou terčem posměchu od těch bílejch idotů, ale na konci roku je Vietnamec mezi premianty a cikán propadá a jde do zvláštní školy! A takhle to tu funguje už desítky let! Takže až přestanou cikáni žvanit o rasizmu, nebudou jenom natahovat ruce a začnou sami něco dělat, tak skončí tahle nenávist vůči nim! Jinak řečeno, za to, jak se k nim ostaní chovají si můžou jenom oni sami a změnit to musej zase jenom oni sami! V tom jim žádný ministři nepomůžou!

0 0
možnosti
RV

Rambo Vladimír

14. 4. 2010 17:57
Re: Ten humbuk kolem Mikeše

R^

0 0
možnosti
I

Imp-K.

14. 4. 2010 17:42
pan Miko- palec dolů

Při zveřejnění těchto svých názorů si pan Miko snad musel být vědom, že tím akorát rozdmýchá další nevraživost. A že se to rozjelo... Média se vždycky takových věcí chytí, to nemůže překvapit vůbec nikoho. Já si teď akorát říkám, že pan Miko musí být opravdu naprosto slaboduchá osoba nebo mu o ten konflikt vyloženě jde, za účelem obohacení sebe sama při uskutečnění jeho plánované akce přesídlení Romů... Jinak si to vysvětlit nedokážu.

0 0
možnosti
M

MORAK

14. 4. 2010 17:38
Ryšavý je aktivista jako Kocáb, Uhl, Tydlifátová

Hnus.Rv

0 0
možnosti
V

Vikina

14. 4. 2010 17:44
Re: Ryšavý je aktivista jako Kocáb, Uhl, Tydlifátová

Tydlitátku vůbec nejmenovat, za i pouhou zmínku o ní se maže. To je totiž její pojetí demokracie.

0 0
možnosti
W:

Wendolene :))

14. 4. 2010 17:37
Jeste ze tak..

Ale asi je jen otazkou casu, kdy budou chtit prejmenovat Cikanskeho barona, cikanskou peceni apod...S tim terminem cikan se vubec nadelaji ciraty...v cizine se bezne uziva gypsy a ne Romany, vubec je to cele jak s Afroamericany a americkymi cernochy...nazev nezmeni postoj vetsiny. V nazvu nelezi reseni..

0 0
možnosti
BH

BoboHml

14. 4. 2010 17:21
.

R^

0 0
možnosti
P

pěnice

14. 4. 2010 17:17
No,už je čas k tomu,

aby se ty zbytečné sdružení začaly zabývat skutečnými problémy své menšiny a přestaly osočovat majoritu,která je živí.Nemuselo by se jim to vyplatit,naštvaných lidí z jejich způsobu života je už více než dost a oni přilévají olej do ohně .Je to naše literatura  a naše minulost a oni jsou přivandrovalci,kteří nás "obohacují" skutečně poněkud zvláštně.Za ty různé dotace a příspěvky by měli řešit podstatnější problémy.

0 0
možnosti