Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Kavka

23. 3. 2010 13:34
Proč to svalovat na Blesk?

Vládu levice nám vybrala samotná ODS a nejposledněji sám její předseda.Rv

0 0
možnosti
S

skydream

23. 3. 2010 13:39
Re: Proč to svalovat na Blesk?

protože použili neoprávněně nahrávku jenž nebyla určena ke zveřejnění a to ještě postupně zveřejnovali výroky vytrhané z kontextu... což je snad ještě horší

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

23. 3. 2010 13:33
Tak už jsem četl vše možné kolwem téhle kausy

....Jednou jsou viníky šmahem všichni  homosexuálové,kteří podrazili chudáka Topolánka,podruhé je to jen redaktor onoho magazínu,pak zase za to určitě může Paroubek či R. John z Věcí veřejných,kteří na něj kuli pikle a teď za to zase může Blesk.Prostě  a jednodušše za to můžou všichni okolo a jen ten chudák Topolánek je ta strašná oběť.

Omyl - hlavním viníkem je právě Topolánek,který si nedává pozor na to kdy kde a komu co říká.Možná byste si měl uvědomit autore nejen vy,ale hlavně Topolánek,že i v soukromí,pokud se nebaví za zavřenými dveřmi v kruhu rodinném je stále politikem a měl by vážit slova.Proto neobstojí argument,že šlo o neformální rozhovor.Jednou je to zvednutý  prostředníček,podruhé facka fotografovi,ted zasre neomalené naržky na voliče ČSSD,církev a na židy.A´t to mysllel Topolánek jakkoli,vypustil to z úst dost hloupým způsobem a dost neomaleně.Ostatně jak je už jeho zvykem.Nevím jak vy,ale já si na podobné excesy u politiků zvykat nehodlám.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

23. 3. 2010 13:33
Re: Tak už jsem četl vše možné kolem téhle kausy

oprava nadpisu

0 0
možnosti

vodní želva

23. 3. 2010 13:29
Žumpa jménem Blesk?

Kdyby to byla jenom věc Blesku, tak to vyšumí za pár hodin, jenže tady se doho s vervou pustily deníky, které si říkají seriózní a to už problém je.  Takže nevěřím na to, že to zavinil Blesk, tam se ty senzace hrnou jedna za druhou. Když si to srovnám, tak bych napsal, že vládu levice nám vybrala redakce Mladé fronty, Lidových novin, Práva, Hospodářských novin atd. Jenže já až takovým pesimistou nejsem. Že tato aféra poškodí ODS, to je velice pravděpodobné, ale nevěřím, že voliči se přesunou přímo k Paroubkovi. Spíše očekávám, že dojde k posílení menších pravicových stran typu TOP 09 a VV a to ve své podstatě nemusí být na škodu věci.

0 0
možnosti
LI

LEVICOVÁ INTELIGENCE

23. 3. 2010 13:28
výkend ????

Že ty budfeš volič ODS?;-DRv;-D

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

23. 3. 2010 13:25
Bohato!

Zopakuj si pravopis a gramatiku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)