Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

22. 3. 2010 15:01
Stejně jako Vy žiji a pracuji v Praze

(v Lednici ne) ... ale na rozdíl od Vás mi ani moc nevadí, že si Topolánek někde pustí ústa na špacír, a to ještě v soukromém rozhovoru, kdy se i dokonce sama redakce časopisu LUI tvrdí, že to bylo vytržené z kontextu a Topolánka se zastává.

Co mi vadí mnohem víc a mělo by vadit i Vám, jakým způsobem si ODS počíná v konkrétní každodenní práci pro občany - tedy třeba v Praze. Neuvěřitelné kauzy s domem v Jungmannově ulici (viz diskuse o koupi nekoupi s ČEZ a předraženém pronájmu), Opencard, starosta Jančík na Praze 5, atd. ODS nese hlavní odpovědnost i za dlouhiodobý rozvoj města. Její propojení na developerskou lobby nese shnilé ovoce. V centru se neustále staví budovy náročné na dopravní obslužnost, což pochopitelně znamená soustavné zvyšování zátěže na příjezdových komunikacích ve špičkách, kalamitní situaci v dopravě v centru, enormní zátěž pro obyvatele, atd. Magistrát to řeší parkovacími zónami a omezením rychlosti 50 kmh na komunikacích projektovaných na dvojnásobnou rychlost.

0 0
možnosti
S

statečný

22. 3. 2010 14:40
Atentát na Topolánka

Atentát na Hitlera,jak dopadl Claus Schenk von Stauffenberg!!???

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3237x
BcA. Michaela Cibulková - žije a pracuje střídavě v Praze a v Lednici na Moravě,ředitelka a spolumajitelka hotelu, majitelka společnosti pořádající výstavy a jiné kulturní akce,zakladatelka nadačního fondu Ledňáček, matka dvou dětí....

Seznam rubrik